Wiebelende tieten minnares gezocht

Met een verheerlijkt gezicht liet hij ze op haar kut spatten. Hij zag hoe ze er met haar vingers doorheen streek en er daarna van proefde. Ze trok hem bij de heupen hogerop. Zijn pik hing slapjes voor haar neus. Ze trok tussen duim en wijsvinger zijn voorhuid naar achteren en begon langs zijn blootgekomen eikel te likken.

Met het puntje van haar tong porde ze in het pisgat. Hard begon ze erop te zuigen, maar tot haar teleurstelling kreeg ze er geen beweging in. Toch bleef ze nog even doorgaan. Hij zat nu op haar tetters en zijn lul hing in haar mond. Robbie legde het haar uit. Ze grifte alles in haar geheugen en duwde toen Robbie het bed uit. Ze keek toe hoe hij in zijn kleren stapte en haar dan gedag zwaaide. Hij had kennelijk haast.

Ze had hem dan ook behoorlijk van zijn job gehouden en dat moest hij nu allemaal inhalen. Bovendien moest hij zijn vrienden nog kontakteren voor morgen. Toen ze een douche genomen had, besloot ze nog wat boodschappen te gaan doen. Het was stralend weer en ze trok dan ook een zomers jurkje aan.

Even later liep ze het laantje uit, maar de plek waar haar auto geparkeerd stond. Het was zo warm, dat ze besloot het linnen dak open te maken. Daarna reed ze, terwijl de wind door haar haren speelde, naar het winkelcentrum. Veel had ze eigenlijk niet nodig, maar ze deed het alleen maar om er eens uit te zijn. Toen ze klaar was met haar inkopen, besloot ze nog een kop koffie te gaan drinken in het restaurant van het warenhuis.

Daartoe moest ze een paar etages omhoog. Wat later zat ze aan een tafeltje met een kopje koffie en een stuk gebak. Ze dacht aan de volgende dag, aan al die geile jongens! Opeens werd ze uit haar overpeinzingen weggerukt.

Hoe is het met jou? Verbaasd keek ze op. Hoe maak je het? Ze had alleen maar een kopje koffie genomen. Verrast zaten ze elkaar op te nemen. Riet vond dat haar voormalige schoolvriendin enorm was veranderd. Vroeger was het altijd een beetje een trutje geweest.

Zo had ze er tenminste uitgezien. Ze was helemaal in leer gekleed. Een leren rok en jasje, zwarte laarzen met netkousen.

In haar haren zat een knalrood sjaaltje gedraaid. Ze was overvloedig gemaquilleerd. Tot haar verbazing zag ze dat haar blouse ver openstond. De aanzet van haar tieten was duidelijk zichtbaar. Echt wel het type van de vrijgevochten vrouw. Hoe is het trouwens? Je ziet er getrouwd uit!

En wat met jou? Ze moest erom lachen. Op een dag ben ik er gewoon vandoor gegaan, toen hij braafjes op kantoor zat! Je woonde toch in het buitenland, als ik me goed herinner!

Ik verblijf zolang in een hotel. Bovendien kan ik je misschien wel helpen Even later scheurden ze door het verkeer van de stad heen. Riet had het dak weer opengegooid en de wind speelde heerlijk met hun haren. Wat later parkeerden ze voor het hotel en wipte Sonja eruit. De hele operatie duurde geen vijf minuten. Toen kwam ze terug, met in iedere hand een koffer. Riet stapte uit en hielp haar de bagage in te laden. Wat later waren ze weer op weg.

Ze moesten alletwee lachen om deze opmerking. Het waren mooie huizen, allemaal los van elkaar gebouwd. Ze stapten uit de auto en liepen naar binnen. Sonja keek wat onwennig in het rond.

Riet liet haar alles zien en Sonja maakte de opmerking dat haar man behoorlijk moest verdienen om dit allemaal te kunnen bekostigen. Toen ze in de slaapkamer kwamen, liep Riet rood aan van schaamte. Ze was vergeten de boel op te ruimen. Ze zag Sonja naar de chaos kijken en de wenkbrauwen fronsen. Riet voelde de aangename tinteling die er van haar vingers uitging.

Riet herinnerde zich het maar al te goed. Ze hadden samen huiswerk gemaakt bij Sonja thuis. Ze waren alleen thuis geweest. Alletwee hadden ze hun tieten ontbloot. Ze wist nog dat Sonja verbaasd had gestaan over de afmetingen van haar borsten. Ze had er niet vanaf kunnen blijven.

Riet herinnerde zich ook het wellustige gevoel wat dat had gegeven en ze had ook met haar veel kleinere tetters gespeeld. Toen was ze met haar tong over haar borsten gegleden en ze had niet geweten waar ze het moest zoeken van geilheid. Ze had toegestaan dat Sonja met trillende vingers haar spijkerbroek open had gemaakt en haar hand naar binnen had gewurmd. Sonja had haar achterover op het smalle bed geduwd en haar tong was haar mond binnengedrongen.

En op die kus had ze heftig gereageerd. Ze wist nog precies hoe ze zich aan haar natte mond had vastgezogen. Tussen haar benen was ze drijfnat geworden, maar ze had het niet goed gevonden dat Sonja haar broek uittrok.

Haar vingers waren dan tussen haar kutlellen op zoek gegaan naar haar genotsknobbeltje. Toen ze dat echter gevonden had, was Riet geschrokken van het gevoel dat het bij haar sorteerde. Verschrikt had ze de hand van Sonja weggeduwd, die er toen werkelijk om smeekte. Maar ze had voet bij stuk gehouden.

Dit was verkeerd, dit mocht niet! Nooit hadden ze er nog eens over gesproken, laat staan het nog eens uitgeprobeerd. Opeens gleden haar vingers van haar hals naar haar rug en Riet rilde van genot, toen ze voelde dat die vingers haar streelden. Zachtjes werd de druk van Sonja's vingers groter. Ze kon haar lippen nu in haar hals voelen. Ineens gleden de handen van Sonja over haar gevoelige tieten. Ze draaide aan de tepels, die nog onder haar blouse zaten. Ze kon ze stijf voelen worden.

Ze ontdekte dat de sluiting van haar beha aan de voorkant zat en haakte hem snel los. Riet zag dat Sonja de adem inhield, toen haar kanjers tevoorschijn kwamen. Haar tieten bungelden heen en weer, maar ze waren natuurlijk lang niet zo groot als die van Riet. Op de knieen zat ze naast haar vriendin. Haar vingers gingen strelend over de borsten van Riet, die op haar beurt de tetters van Sonja streelde. Ze liet haar tong erover heen en weer gaan en kon hem nog groter voelen worden.

Ze merkte dat Riet er heftig op reageerde. Ik vind het zalig! Ook deze zoog ze kompleet stijf. Ze kon Riet nu horen grommen van de gein.

Ze drukte haar lippen op die van Riet en voelde hoe deze op haar kus reageerde. Als ze deze vrouw wilde hebben, besefte ze, moest ze doorgaan tot het uiterste. Ze zou proberen om haar helemaal als gek te maken. Ze drukte haar tieten tegen die van haar aan. Riet leek het prettig te vinden. Af en toe liet ze haar hand spelenderwijs over haar buik naar beneden glijden. Heel even raakte ze dan haar venusheuvel aan.

Heel vluchtig, zodat ze geen commentaar kon leveren. Haar kussen werden steeds veeleisender, steeds harder begon ze in de uiers te knijpen. Ze kon haar vriendin voelen smelten, maar ze had er geen idee van of haar weerstand totaal zou breken.

Opeens gleed haar hand over haar kut en bleef daar. De vingers van Sonja waren de spleet binnengedrongen en hadden direkt haar gevoelige plekje gevonden. Ze voelde de kittelaar onder haar vingertoppen heen en weer rollen. Riet's kut werd drijfnat. Sonja maakte van de gelegenheid gebruik om haar broek bruusk naar beneden te trekken. Ze rukte ze letterlijk van haar kont af. Haar slipje volgde snel. Zelf trok ze haar broek ook uit. Met grote ogen keek Riet naar wat er ging gebeuren.

Ze waren nu alletwee naakt. Met haar knieen hielp ze haar vriendin. Het was een heerlijke aanblik, vond ze, om haar vriendin zo open en bloot uitgestrekt te zien liggen. Riet gehoorzaamde haar vriendin. Ze spreidde haar benen maximaal. Ze sloot de ogen envoelde het lijf van Sonja bovenop dat van haar. Ze kon de aangename druk op haar kut nu duidelijk voelen. De vooruitstekende heuvel van Sonja drukte hard tegen haar gezwollen kittelaar aan.

Ze snakte naar adem, toen ze de genotsgolven door haar lichaam voelde trekken. Ze zag dat Riet ernaar keek. Opeens gingen diens handen over haar eigen uiers en drukten ze omhoog. Ze boog ze alletwee omhoog en begon ze te likken. Haar tong gleed langs haar stijve tepels en ze scheen er enorm van te genieten. Sonja gleed nu van haar af, dit met de bedoeling haar nog gekker te maken dan ze al was.

Ze zoog zo hard ze kon een tepel in haar mond op en begon er zelfs op te bijten. Ze probeerde Sonja's vingers in haar scheur te werken. Haar handen knepen haar vette tetters bijna ot pulp, zo ver was ze heen. Sonja bleef hard op de kittelaar zuigen en stootte zo fel ze kon haar vingers heen en weer in haar scheur. In stralen voelde ze het geil over haar arm en gezicht spatten. Het spatte nu werkelijk alle kanten op. Ze liet haar onderlijf als een bezetene op en neer gaan op het bed.

Ze verwachtte dat Sonja ervan zou schrikken, maar tot haar verbazing gebeurde dat niet. Ze zoog nog harder aan haar kittelaar en probeerde zelfs wat van de pis op te vangen met haar mond. Toen was het voorbij. Riet schudde het hoofd, als wilde ze de herinnering aan het gebeurde uit haar brein bannen. Een hevig schaamtegevoel overviel haar. Je hoeft je echt geen zorgen te maken Ik vind het juis lekker Ze drukte Riet terug op het bed. Ze schoof zodanig omhoog, dat haar kut precies boven het gezicht van haar vriendin hing.

Ze schokte daarbij heftig met haar onderlijf heen en weer. Het leek wel alsof ze in trance was. Ze snakte naar adem. Haar vingertop had haar kittelaar gevonden en bewerkte deze nu driftig. Haar wijsvinger vibreerde tussen haar kutflappen. Riet liet haar handen over haar harde tieten gaan. Ze begreep hoe heet haar vriendin was, want ze merkte het nauwelijks.

Hard trok ze aan haar tepels, maar ze reageerde er niet op. Ze zag hoe haar lellen van elkaar weken en hoe ze nu met die vingers van haar vrije hand naar binnen schoot en stotende bewegingen begon uit te voeren. Deze vond het tot haar verrassing niet vies, maar opwindend!

Ze konden het tussen haar kutlellen horen soppen. Riet gehoorzaamde direkt en stak haar billen uitdagend omhoog. Ze vond het allemaal grandioos. Ze had zelfs besloten haar vriendin het gebeuren met Robbie en de afspraak daarna te vertellen. Hoe zou ze daarop reageren? Toen voelde ze de vingers van Sonja tegen haar anus aandrukken. Ze kon de weerstand voelen breken, toen er zeker twee vingers bij haar naar binnen gleden.

Ze hapte naar adem, want het was een vreemd gevoel. Ze probeerde door haar heupen naar voren te duwen, aan die vingers te ontsnappen, wat natuurlijk niet lukte. Sonja ramde nu werkelijk haar vingers in haar darmen. Ooohhhh, wat wil ik graag in de kont geneukt worden! Riet schudde geweldig met haar lichaam.

Het orgasme dat ze doormaakte was enorm. Ze kon zich niet herinneren ooit zo lekker klaar te zijn gekomen. Puffend liet ze zich terug op het bed vallen. Het was voorbij, maar ze zou het niet snel vergeten. Maar nu iets anders! Als het je interesseert Ze zag dat Sonja's ogen van pret begonnen te schittteren. Ze klapte zelfs in de handen, toen ze hoorde om hoeveel jongens het ging en hoe oud ze waren.

Hoe oud was hij, zei je? En hij wil je zomaar delen met zijn vrienden? Hij verwaarloost mij namelijk! Ze vroeg of ze mee kon naar die afspraak. Tot haar opluchting vernam ze, dat de jongens haar ongetwijfeld zouden accepteren. Bovendien is het al laat en zullen we morgen al onze energie nodig hebben!

Ze lagen naast elkaar onder de dekens te slapen. De volgende ochtend ontwaakte Riet als eerste. Voorzichtig schoof ze het bed uit en ging naar beneden om te plassen.

Ze liep de trap af en kwam zo bij het toilet aan. Dat was altijd het prettigst van de ochtend, vond ze. Als ze wakker werd en ze moest plassen. Voorzichtig ging ze op de bril zitten. Ze trok een been hoog op, zodanig hoog, dat haar kut vanzelf openging. Nog hield ze haar pis tegen. De druk werd steeds groter en van dit moment genoot ze, steeds geiler raakte ze. Ze kon het nu allemaal zelf regelen.

Ze bedacht hoe vaak ze dit al niet gedaan had. Elke keer als ze 's morgens ging pissen, deed ze het. Nu brak het zweet haar uit. Ze kon het niet langer in toom houden en liet alles dan ook lopen. Er ontsnapte een gilletje aan haar keelm toen de straal urine er met geweld uitspoot. Ze plaste over haar vingertoppen heen, die nu koortsachtig de weg naar haar kittelaar zochten. Direkt toen ze hem aanraakte en de pis er nu langs stroomde, voelde ze een orgasme op komen zetten.

Ze kon haar buik nog voelen samentrekken, toen ze alweer lang en breed in de keuken zat. Het was zalig geweest en nu had ze besloten om thee te zetten en Sonja daar mee te verrassen. Even later liep ze met een dienblad met daarop twee kopjes naar boven. Toen ze de deur van de slaapkamer openmaakte, zag ze dat Sonja al wakker was. Ze zat rechtop in bed en borstelde haar haren.

Niet begrijpend keek Riet haar aan. Als mijn blaas tenminste goed vol zit! Beiden dachten ze aan wat ze straks gingen doen. De rillingen van genot liepen hen over de rug en je kon duidelijk zien dat ze er alletwee behoorlijk veel zin in hadden. Wat later besloten ze zich te gaan aankleden en ze waren het erover eens, dat ze zich zo verleidelijk mogelijk moesten maken. Ze wilden de jongens als gek opjutten, zodat ze zich totaal zouden laten gaan.

En dat ik daar dan spiernaakt voor ig, en dat ze met me mogen doen wat ze willen! Riet kleedde zich echt hoerig, terwijl Sonja er streng uitzag met haar knotje bovenop haar hoofd.

Riet moest lachen, toen ze haar vriendin zo zag. Het omgekeerde was echter ook het geval. Toen Sonja Riet wat beter bekeek, barstte ze ook in lachen uit. Ze zag er echt te gek uit! Ze had haar haren opgestoken en zich zwaar gemaquilleerd. Zwarte nylons met een naad achterop het been, maakten dat ze er enorm sexy uitzag. Haar blouse hing een flink stuk open en liet haar tetters voor een groot gedeelte bloot. Sonja kon haar tepels zien zitten. Ze priemden door de blouse heen. Ze kreeg zin om eraan te gaan zitten lebberen, maar ze wist dat Riet dat nu niet op prijs zou stellen.

Riet liet haar vette tieten weer in haar blouse verdwijnen. Sonja volgde haar raad op en knoopte haar eigen blouse wat open, zodat er wat meer van haar borsten te zien was. Op weg naar hun afspraak. Ze zagen dat er twee jongens bij stonden te wachten. Ze stelden elkaar aan hun wederzijdse kennissen voor. Het bleek, na even met ze gepraat te hebben, dat ze door hen opgehaald en naar de schuilplaats gebracht werden. Daar waren nog meer knapen ter plekke! Ze keken elkaar lachend aan. De andere jongen bleek Hansje te heten en kon zijn ogen niet van de uiers van Riet afhouden.

Maar elke keer als Riet zijn kant op keek, staarde hij verlegen naar de grond. Riet haalde de schouders op en ze spraken af dat ze het spelletje dan maar mee zouden spelen. Ze lieten zich blinddoeken en heel even kon Riet de begerige handen van Hansje op haar tetters voelen.

Toen ze de blinddoeken eenmaal voor hadden, gingen ze op weg. Na een poosje waren beiden totaal hun orientatie kwijt. Ze wisten niet eens welke kant ze op waren gegaan. De jongens, dat moest worden gezegd, deden hun werk prima.

Opeens hoorden ze voor hen gejuich opklinken. Een oorverdovend tumult brak los en het zweet brak ze uit.

Het leek wel of ze in een vakantiekolonie waren terechtgekomen. Ze voelden hoe ze met hun rug tegen een boom aan werden gezet en hoe eindelijk de blinddoek van hun hoofd af werd gehaald. Verbaasd keken ze in het rond. Het leek wel een soort jongensland waar ze zich bevonden. Overal stonden hutjes en kleine onderkomens en ze zagen tot hun verbazing dat er zelfs kippen rondliepen.

Voor hen stonden een stuk of twintig jongens! De hitsigheid was in hun ogen te lezen. Een paar hadden flinke bobbels in hun broek zitten en Riet zag dat ze stuk voor stuk flink opgeladen waren. Ze vond het een geile aanblik om al die jongens zo verwachtingsvol te zien staan, maar tevens vond ze het ook een beetje beangstigend. Het waren er wel veel en als ze hen kwaad wilden doen Riet besloot om zelf het initiatief te nemen.

Ze keek recht naar al die jongens en zag dat de meesten naar haar keken. Volgens haar was dat omdat ze van die enorme uiers had. Daar maakte ze dan ook gebruik van! Ze duwde opeens haar tieten naar voren en wel zo, dat ze uit de blouse vielen. Ze hoorde dat alle jongens naar adem hapten.

Alle ogen waren op haar gericht! Op haar en haar vette borsten! Strelend liet ze haar vingers erover heen gaan en ze vond het heerlijk, om die jongens zo op te geilen. Ze zag dat haar vriendin ook was begonnen. Ze droeg een zwarte rok met een grote split en die was ze nu aan het optrekken. Ze zagen de jongens elkaar aankijken en toen stapte er snel eentje naar voren. Hij durfde niets te zeggen. Sonja hield haar rok nu zo hoog op, dat haar slipje zichtbaar was en ze zag dat alle jongens ernaar staarden.

Toe, wees maar niet bang! Sonja merkte dat hij een dikke bult in zijn broek had zitten, zo geil was hij. Voorzichtig werkte hij haar broekje naar beneden, zodat het nu op haar knieen hing. Ze is helemaal voor jou! Ik kan jullie allemaal wel neuken! Haar kleren vlogen als het ware uit en het duurde niet lang of ze stond er spiernaakt bij.

Ze keek naar haar vriendin, die het al niet veel anders was vergaan. Ze zag dat de jongens als een stel jonge honden aan haar enorme spenen lebberden. Maar ze had evenmin gebrek aan belangstelling. Ze voelde hoe haar kutlellen gespreid werden en hoe een paar vingers in haar spleet gleden.

In elk gat een pik! Sonja besefte dat ze zouden worden gebruikt. Ze hoorde Riet protesteren, toen deze naar een hut werd gesleept. Jullie komen allemaal aan de beurt! Zo wil ik niet meedoen! Ze mag best even kijken Ze werd losgelaten en ze ging achter de menigte aan, die Riet naar de hut toesleepte.

Ze ging de hut binnen en zag tot haar verbazing dat Riet helemaal niet misbruikt werd. Ze leek het net heerlijk te vinden wat er met haar gebeurde. Ze lag languit op de rug en haar benen waren wijd gespreid. Met haar vette tetters waren wel vier knapen bezig. Ze melkten haar dat het een lieve lust was. Tussen haar benen waren nog eens twee knapen bezig en Sonja zag dat er drie anderen onderwijl hun kleren uittrokken. In een mum van tijd waren ze naakt. De twee die tussen haar benen inzaten, maakten nu plaats voor de grootste van de drie en Sonja zag dat zijn pik recht vooruit stak.

En wat voor een pik! Wild begon die knul haar te neuken en er ging een hoeraatje op voor de durfal. Sonja vermoedde dat het voor hem ook de eerste keer was dat hij zoiets deed.

Hij bewoog in het begin nogal stuntelig, maar toen Riet eenmaal in de gaten kreeg wat er met haar gebeurde en hem begon aan te sporen, begon hij het ritme te pakken te krijgen. Jullie moeten mij een voor een neuken! Het hitste haar op en ze kon het niet nalaten haar klit te strelen. Toen zag een van de jongens haar en kwam met een heen en weer zwaaiende pik op haar af.

Vol zaad spuiten ga ik jou! Ze drukte haar onderlijf zo hoog mogelijk op, om het hem makkelijker te maken. Het was een beetje om te pesten. Toen pakte ze bruusk zijn gezwollen pik vast en plaatste die tegen haar scheur aan.

Het zweet parelde hem op het voorhoofd. Hij zat er nauwelijks een paar tellen in en hij kwam al! Wat wil je ook voor de eerste keer! Ze zag dat er onderhand een paar anderen om hem heen stonden. Nog steeds stond zijn lul stijf en ze had een enorme zin om hem af te zuigen. Oooohhh, ik ben nog nooit gepijpt! Haar billen werden uit elkaar gerukt en ze voelde een tong over haar kontgaatje glijden.

De rillingen liepen haar over de rug, nu ze haar op dat gevoelige plekje gingen verwennen. Het kon haar niet schelen wie het was! Die vraagt er gewoon om! Ze werd nu ineens ruw vastgepakt. Dat was net wat ze wilde. Ze voelde een enorme druk op haar anus en toen zat hij erin. Het was geweldig om te zien hoe die aan het werk was.

Ze was twee jongens tegelijk aan het aftrekken en een af aan het zuigen. Ze werd geneukt in haar kut en in haar kont. Dat zaten er nog twee jongens zich tegen haar uiers te masturberen. Ze raakte door het dolle heen. Ze wilde alleen nog maar sex en niets anders! Nu werd ook zij van alle kanten gepakt. Ze voelde dat ze op de rug gerold werd en dat er iemand onder haar bleef liggen. Zijn lul zat diep in haar darmen en haar benen werden nog verder uit elkaar getrokken dan ze al waren. Wild werd ze geneukt.

Ze keek eens om haar heen, maar ze zag niets anders dan naakte jongens die op hun beurt zaten te wachten. Ze wilden allemaal van hen gebruik maken. De jongen die ze aan het afzuigen was geweest, eiste haar aandacht weer op. Aan haar haren trok hij om aandacht te krijgen. Ze opende als vanzelf haar mond en voelde hoe er een dikke, stijve lul ingleed. Fanatiek begon ze te zuigen. Tot de ballen, drong hij erin door.

Wild begon hij haar in de mond te naaien. Bij haar hoofd hield hij haar vast en ramde woest met zijn heupen. Luid werd hij aangemoedigd. Ze vonden het kennelijk een geweldige aanblik hoe hij haar te pakken nam. Er nam iemand anders zijn plaats in. Ruw werd haar mond geopend en ze zag een enorm gevaarte op haar afkomen. Ze likte hem eerst in de volle lengte en ze genoot stil van de afmetingen van de homp vlees.

Het was inderdaad een knots van een pik voor iemand van zijn leeftijd. Ze keek niet eens wie dat waren. Ze liet zich gewoon vol sperma spuiten en concentreerde zich totaal op de zalige pik die zo diep in haar mond en keel zat. Er was al een jongetje tussen haar wijd geopende benen ingekropen, maar Sonja beduidde hem dat zij er even bij wilde.

Riet merkte nu ook dat het Sonja was en spoorde haar aan. Sonja draaide zich nu zodanig om, dat ze in standje negenenzestig lagen. Dit was echter niet naar de zin van de meesten. De jongens moedigden hen aan om zichzelf te vingeren. Verbaasd voldeden za aan dit verzoek. Het zaad spatte eruit. Hij kon zich niet meer inhouden en gaf de beide vriendinnen vast een voorproefje van wat hen te wachten stond.

Alles spoot hij over Riet's borsten. Ze liet zich maar al te graag volspuiten. De jongens spoten willekeurig en ieder op zijn tijd. Riet zag een knul die bij haar gezicht zat, verlekkerd naar haar mond kijken en ze begreep wat hij graag wilde. Hij knikte verlegen en durfde haar nauwelijks in de ogen te kijken. Riet liet haar tong langs haar lippen glijden, terwijl ze zich naar hem toe boog.

Nog harder begon hij te trekken en hij bereikte zijn hoogtepunt op het moment dat Riet haar lippen tegen zijn eikel aandrukte. Alles spetterde recht in haar gezicht. Ze opende haar mond maximaal om nog zoveel mogelijk zaad op te vangen. Er kwamen er nu nog veel meer klaar en ze voelde nu overal zaad op terecht komen. Ze kwam kompleet onder de smurrie te zitten! Het spatte nu letterlijk in haar gezicht, van alle kanten.

Ze gilde het uit. Ze hoorde haar vriendin kreunen, dat ze aan het klaarkomen was. Ze keek op en zag haar vriendin kronkelen van genot, terwijl ze net als zijzelf ondergespoten werd. De een na de ander spoot zijn zaad nu op hun lijven. Ze snakte nu ook naar een orgasme. Ze verhoogde het tempo waarmee ze zichzelf vingerde. Alle jongens waren al klaargekomen, behalve??

Ze spreidde haar benen nog verder en gebaarde dat hij ertussen moest gaan zitten. Hij deed het meteen, maar hij hield geen seconde op met aan zijn lul te rukken.

Zijn hand ging zo snel hij maar kon op en neer en ze zag dat hij behoorlijk geschapen was voor iemand van zijn leeftijd. Het was een geile aanblik om hem zo te zien trekken. Hij was mooi gebouwd. Met hem wilde ze later nog wel neuken, nam ze zich voor. Hij zag er leuk uit! Goed deed hij het echter niet volgens haar. Snel nam ze het van hem over. Ze trok haar benen nu zover op dat ze hem niet meer in de weg zaten.

Met twee handen hield ze zijn pik vast en begon haar lichaam erlangs te schuren. Haar kittelaar raakte geweldig opgewonden en werd steeds dikker. Steeds wilde werden haar bewegingen en de jongen had moeite om zijn spuitconcert nog wat uit te stellen. Oooooohh, ik geloof dat het al zover is Alles spoot tegen haar klit en haar schaamhaar kwam ook onder het sperma te zitten.

Ze leek wel krols te zijn geworden, zo reageerde ze. Haar handen wreven het zaad over haar lijf uit. Zoiets had ze niet voor mogelijk gehouden. Ze was geweldig klaargekomen. Ze zat net zoals haar vriendin onder het zaad. Ze keken elkaar aan. De jongens knikten en wezen naar een plaats die achter de hutjes lag. De beide vriendinnen stonden op en liepen in de richting die hen was aangewezen.

Er liep een jongen met hen mee. Zo naakt als ze waren, liepen ze door het bos. Drie minuten later, bereikten ze een ven.

Ze renden erop af en plonsden erin. Het water voelde heerlijk fris aan. Ze genoten enorm en spoelden zich helemaal schoon. De jongen bleef op de kant staan en keek hoe de beide vrouwen aan het zwemmen waren. Ze stonden tot aan hun tetters in het water. Dieper was de ven niet.

Ineens viel Sonja iets in. Hij zei nog dat het hem speet dat hij geen handdoeken voor ze had, maar dat ze vanzelf wel zouden opdrogen. Languit lag hij nu en Sonja maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om zich bovenop hem te installeren. Voorzichtig liet ze zich erop zakken. Langzaam verdween hij in haar scheur. Sonja ging nu op hem tekeer als een wilde. Op haar knieen zat ze, met haar benen wijd uit elkaar.

Haar hand schuurde driftig over haar kittelaar en Riet zag dat hij heel erg gezwollen was. Ik laat alles over hem heenlopen! Het spatte nu over hem heen en Sonja bereikte een denderend hoogtepunt. De knul probeerde er nog onderuit te raken, maar dat lukte niet. Sonja klemde hem stevig met haar benen vast. Zoiets had hij nog nooit meegemaakt en zou hij ook niet snel weer meemaken. Trillend als een riet zat Sonja bovenop hem.

Haar blaas was leeg en Michiel zag dat ze de laatste druppels eruit vingerde. Hij was drijfnat geworden. Laat mij er nu op! Hij kon geen kant op en moest toezien hoe Riet zich bovenop zijn pik zette. Toch stond zijn lul nog steeds stijf. Ondanks dat hij het smerig vond, hitste het hem toch op. Riet pakte zijn pik en hield die recht omhoog. Ze richtte hem tussen haar kutlellen en liet zich erop zakken. Moeiteloos drong hij in haar. Direkt begon ze op en neer te wippen en ze sloeg allerlei geile taal uit.

Ze was niet meer af te remmen. Ze dacht nog uitsluitend aan een orgasme. Ze was de controle over zichzelf helemaal verloren.

Ze ramde haar onderlichaam als een bezetene op het iele jongenslijf. Ze zag hem met de ogen rollen, ten teken dat het niet lang meer kon duren of hij zou gaan spuiten. Kijk eens wat ik doe! Ik trek hem af Sonja zag dat het kereltje zijn ogen gesloten hield en genoot van elke aanraking die Riet maakte.

Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen.

Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten.

Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten.

Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen. De adverteerders plaatsen cookies om onder meer het bereik te meten. Deze cookies worden niet door FOK! Met deze social media knoppen kunnen gebruikers onze inhoud delen op de bekende Sociale netwerken.

.

Gedwongen geneukt sex dates nederland
Met een verheerlijkt gezicht liet hij ze op haar kut spatten. Hij zag hoe ze er met haar vingers doorheen streek en er daarna van proefde. Ze trok hem bij de heupen hogerop. Zijn pik hing slapjes voor haar neus. Ze trok tussen duim en wijsvinger zijn voorhuid naar achteren en begon langs zijn blootgekomen eikel te likken.

Met het puntje van haar tong porde ze in het pisgat. Hard begon ze erop te zuigen, maar tot haar teleurstelling kreeg ze er geen beweging in.

Toch bleef ze nog even doorgaan. Hij zat nu op haar tetters en zijn lul hing in haar mond. Robbie legde het haar uit. Ze grifte alles in haar geheugen en duwde toen Robbie het bed uit.

Ze keek toe hoe hij in zijn kleren stapte en haar dan gedag zwaaide. Hij had kennelijk haast. Ze had hem dan ook behoorlijk van zijn job gehouden en dat moest hij nu allemaal inhalen.

Bovendien moest hij zijn vrienden nog kontakteren voor morgen. Toen ze een douche genomen had, besloot ze nog wat boodschappen te gaan doen. Het was stralend weer en ze trok dan ook een zomers jurkje aan. Even later liep ze het laantje uit, maar de plek waar haar auto geparkeerd stond.

Het was zo warm, dat ze besloot het linnen dak open te maken. Daarna reed ze, terwijl de wind door haar haren speelde, naar het winkelcentrum. Veel had ze eigenlijk niet nodig, maar ze deed het alleen maar om er eens uit te zijn. Toen ze klaar was met haar inkopen, besloot ze nog een kop koffie te gaan drinken in het restaurant van het warenhuis.

Daartoe moest ze een paar etages omhoog. Wat later zat ze aan een tafeltje met een kopje koffie en een stuk gebak. Ze dacht aan de volgende dag, aan al die geile jongens! Opeens werd ze uit haar overpeinzingen weggerukt. Hoe is het met jou? Verbaasd keek ze op. Hoe maak je het? Ze had alleen maar een kopje koffie genomen. Verrast zaten ze elkaar op te nemen.

Riet vond dat haar voormalige schoolvriendin enorm was veranderd. Vroeger was het altijd een beetje een trutje geweest. Zo had ze er tenminste uitgezien. Ze was helemaal in leer gekleed. Een leren rok en jasje, zwarte laarzen met netkousen. In haar haren zat een knalrood sjaaltje gedraaid. Ze was overvloedig gemaquilleerd. Tot haar verbazing zag ze dat haar blouse ver openstond. De aanzet van haar tieten was duidelijk zichtbaar. Echt wel het type van de vrijgevochten vrouw. Hoe is het trouwens?

Je ziet er getrouwd uit! En wat met jou? Ze moest erom lachen. Op een dag ben ik er gewoon vandoor gegaan, toen hij braafjes op kantoor zat! Je woonde toch in het buitenland, als ik me goed herinner! Ik verblijf zolang in een hotel. Bovendien kan ik je misschien wel helpen Even later scheurden ze door het verkeer van de stad heen. Riet had het dak weer opengegooid en de wind speelde heerlijk met hun haren.

Wat later parkeerden ze voor het hotel en wipte Sonja eruit. De hele operatie duurde geen vijf minuten.

Toen kwam ze terug, met in iedere hand een koffer. Riet stapte uit en hielp haar de bagage in te laden. Wat later waren ze weer op weg. Ze moesten alletwee lachen om deze opmerking. Het waren mooie huizen, allemaal los van elkaar gebouwd.

Ze stapten uit de auto en liepen naar binnen. Sonja keek wat onwennig in het rond. Riet liet haar alles zien en Sonja maakte de opmerking dat haar man behoorlijk moest verdienen om dit allemaal te kunnen bekostigen. Toen ze in de slaapkamer kwamen, liep Riet rood aan van schaamte. Ze was vergeten de boel op te ruimen. Ze zag Sonja naar de chaos kijken en de wenkbrauwen fronsen.

Riet voelde de aangename tinteling die er van haar vingers uitging. Riet herinnerde zich het maar al te goed. Ze hadden samen huiswerk gemaakt bij Sonja thuis.

Ze waren alleen thuis geweest. Alletwee hadden ze hun tieten ontbloot. Ze wist nog dat Sonja verbaasd had gestaan over de afmetingen van haar borsten. Ze had er niet vanaf kunnen blijven. Riet herinnerde zich ook het wellustige gevoel wat dat had gegeven en ze had ook met haar veel kleinere tetters gespeeld.

Toen was ze met haar tong over haar borsten gegleden en ze had niet geweten waar ze het moest zoeken van geilheid. Ze had toegestaan dat Sonja met trillende vingers haar spijkerbroek open had gemaakt en haar hand naar binnen had gewurmd. Sonja had haar achterover op het smalle bed geduwd en haar tong was haar mond binnengedrongen. En op die kus had ze heftig gereageerd.

Ze wist nog precies hoe ze zich aan haar natte mond had vastgezogen. Tussen haar benen was ze drijfnat geworden, maar ze had het niet goed gevonden dat Sonja haar broek uittrok. Haar vingers waren dan tussen haar kutlellen op zoek gegaan naar haar genotsknobbeltje.

Toen ze dat echter gevonden had, was Riet geschrokken van het gevoel dat het bij haar sorteerde. Verschrikt had ze de hand van Sonja weggeduwd, die er toen werkelijk om smeekte. Maar ze had voet bij stuk gehouden. Dit was verkeerd, dit mocht niet! Nooit hadden ze er nog eens over gesproken, laat staan het nog eens uitgeprobeerd. Opeens gleden haar vingers van haar hals naar haar rug en Riet rilde van genot, toen ze voelde dat die vingers haar streelden.

Zachtjes werd de druk van Sonja's vingers groter. Ze kon haar lippen nu in haar hals voelen. Ineens gleden de handen van Sonja over haar gevoelige tieten. Ze draaide aan de tepels, die nog onder haar blouse zaten. Ze kon ze stijf voelen worden. Ze ontdekte dat de sluiting van haar beha aan de voorkant zat en haakte hem snel los.

Riet zag dat Sonja de adem inhield, toen haar kanjers tevoorschijn kwamen. Haar tieten bungelden heen en weer, maar ze waren natuurlijk lang niet zo groot als die van Riet. Op de knieen zat ze naast haar vriendin. Haar vingers gingen strelend over de borsten van Riet, die op haar beurt de tetters van Sonja streelde.

Ze liet haar tong erover heen en weer gaan en kon hem nog groter voelen worden. Ze merkte dat Riet er heftig op reageerde. Ik vind het zalig! Ook deze zoog ze kompleet stijf. Ze kon Riet nu horen grommen van de gein. Ze drukte haar lippen op die van Riet en voelde hoe deze op haar kus reageerde.

Als ze deze vrouw wilde hebben, besefte ze, moest ze doorgaan tot het uiterste. Ze zou proberen om haar helemaal als gek te maken. Ze drukte haar tieten tegen die van haar aan. Riet leek het prettig te vinden. Af en toe liet ze haar hand spelenderwijs over haar buik naar beneden glijden. Heel even raakte ze dan haar venusheuvel aan. Heel vluchtig, zodat ze geen commentaar kon leveren. Haar kussen werden steeds veeleisender, steeds harder begon ze in de uiers te knijpen. Ze kon haar vriendin voelen smelten, maar ze had er geen idee van of haar weerstand totaal zou breken.

Opeens gleed haar hand over haar kut en bleef daar. De vingers van Sonja waren de spleet binnengedrongen en hadden direkt haar gevoelige plekje gevonden. Ze voelde de kittelaar onder haar vingertoppen heen en weer rollen. Riet's kut werd drijfnat. Sonja maakte van de gelegenheid gebruik om haar broek bruusk naar beneden te trekken. Ze rukte ze letterlijk van haar kont af. Haar slipje volgde snel. Zelf trok ze haar broek ook uit. Met grote ogen keek Riet naar wat er ging gebeuren.

Ze waren nu alletwee naakt. Met haar knieen hielp ze haar vriendin. Het was een heerlijke aanblik, vond ze, om haar vriendin zo open en bloot uitgestrekt te zien liggen. Riet gehoorzaamde haar vriendin.

Ze spreidde haar benen maximaal. Ze sloot de ogen envoelde het lijf van Sonja bovenop dat van haar. Ze kon de aangename druk op haar kut nu duidelijk voelen. De vooruitstekende heuvel van Sonja drukte hard tegen haar gezwollen kittelaar aan. Ze snakte naar adem, toen ze de genotsgolven door haar lichaam voelde trekken.

Ze zag dat Riet ernaar keek. Opeens gingen diens handen over haar eigen uiers en drukten ze omhoog. Ze boog ze alletwee omhoog en begon ze te likken. Haar tong gleed langs haar stijve tepels en ze scheen er enorm van te genieten. Sonja gleed nu van haar af, dit met de bedoeling haar nog gekker te maken dan ze al was. Ze zoog zo hard ze kon een tepel in haar mond op en begon er zelfs op te bijten. Ze probeerde Sonja's vingers in haar scheur te werken. Haar handen knepen haar vette tetters bijna ot pulp, zo ver was ze heen.

Sonja bleef hard op de kittelaar zuigen en stootte zo fel ze kon haar vingers heen en weer in haar scheur. In stralen voelde ze het geil over haar arm en gezicht spatten. Het spatte nu werkelijk alle kanten op. Ze liet haar onderlijf als een bezetene op en neer gaan op het bed. Ze verwachtte dat Sonja ervan zou schrikken, maar tot haar verbazing gebeurde dat niet.

Ze zoog nog harder aan haar kittelaar en probeerde zelfs wat van de pis op te vangen met haar mond. Toen was het voorbij. Riet schudde het hoofd, als wilde ze de herinnering aan het gebeurde uit haar brein bannen.

Een hevig schaamtegevoel overviel haar. Je hoeft je echt geen zorgen te maken Ik vind het juis lekker Ze drukte Riet terug op het bed. Ze schoof zodanig omhoog, dat haar kut precies boven het gezicht van haar vriendin hing.

Ze schokte daarbij heftig met haar onderlijf heen en weer. Het leek wel alsof ze in trance was. Ze snakte naar adem. Haar vingertop had haar kittelaar gevonden en bewerkte deze nu driftig. Haar wijsvinger vibreerde tussen haar kutflappen. Riet liet haar handen over haar harde tieten gaan.

Ze begreep hoe heet haar vriendin was, want ze merkte het nauwelijks. Hard trok ze aan haar tepels, maar ze reageerde er niet op. Ze zag hoe haar lellen van elkaar weken en hoe ze nu met die vingers van haar vrije hand naar binnen schoot en stotende bewegingen begon uit te voeren. Deze vond het tot haar verrassing niet vies, maar opwindend! Ze konden het tussen haar kutlellen horen soppen. Riet gehoorzaamde direkt en stak haar billen uitdagend omhoog. Ze vond het allemaal grandioos.

Ze had zelfs besloten haar vriendin het gebeuren met Robbie en de afspraak daarna te vertellen. Hoe zou ze daarop reageren? Toen voelde ze de vingers van Sonja tegen haar anus aandrukken. Ze kon de weerstand voelen breken, toen er zeker twee vingers bij haar naar binnen gleden. Ze hapte naar adem, want het was een vreemd gevoel. Ze probeerde door haar heupen naar voren te duwen, aan die vingers te ontsnappen, wat natuurlijk niet lukte.

Sonja ramde nu werkelijk haar vingers in haar darmen. Ooohhhh, wat wil ik graag in de kont geneukt worden! Riet schudde geweldig met haar lichaam. Het orgasme dat ze doormaakte was enorm. Ze kon zich niet herinneren ooit zo lekker klaar te zijn gekomen. Puffend liet ze zich terug op het bed vallen. Het was voorbij, maar ze zou het niet snel vergeten. Maar nu iets anders!

Als het je interesseert Ze zag dat Sonja's ogen van pret begonnen te schittteren. Ze klapte zelfs in de handen, toen ze hoorde om hoeveel jongens het ging en hoe oud ze waren. Hoe oud was hij, zei je? En hij wil je zomaar delen met zijn vrienden? Hij verwaarloost mij namelijk! Ze vroeg of ze mee kon naar die afspraak. Tot haar opluchting vernam ze, dat de jongens haar ongetwijfeld zouden accepteren.

Bovendien is het al laat en zullen we morgen al onze energie nodig hebben! Ze lagen naast elkaar onder de dekens te slapen. De volgende ochtend ontwaakte Riet als eerste. Voorzichtig schoof ze het bed uit en ging naar beneden om te plassen. Ze liep de trap af en kwam zo bij het toilet aan. Dat was altijd het prettigst van de ochtend, vond ze. Als ze wakker werd en ze moest plassen. Voorzichtig ging ze op de bril zitten.

Ze trok een been hoog op, zodanig hoog, dat haar kut vanzelf openging. Nog hield ze haar pis tegen. De druk werd steeds groter en van dit moment genoot ze, steeds geiler raakte ze. Ze kon het nu allemaal zelf regelen. Ze bedacht hoe vaak ze dit al niet gedaan had.

Elke keer als ze 's morgens ging pissen, deed ze het. Nu brak het zweet haar uit. Ze kon het niet langer in toom houden en liet alles dan ook lopen. Er ontsnapte een gilletje aan haar keelm toen de straal urine er met geweld uitspoot.

Ze plaste over haar vingertoppen heen, die nu koortsachtig de weg naar haar kittelaar zochten. Direkt toen ze hem aanraakte en de pis er nu langs stroomde, voelde ze een orgasme op komen zetten. Ze kon haar buik nog voelen samentrekken, toen ze alweer lang en breed in de keuken zat. Het was zalig geweest en nu had ze besloten om thee te zetten en Sonja daar mee te verrassen.

Even later liep ze met een dienblad met daarop twee kopjes naar boven. Toen ze de deur van de slaapkamer openmaakte, zag ze dat Sonja al wakker was. Ze zat rechtop in bed en borstelde haar haren. Niet begrijpend keek Riet haar aan. Als mijn blaas tenminste goed vol zit! Beiden dachten ze aan wat ze straks gingen doen. De rillingen van genot liepen hen over de rug en je kon duidelijk zien dat ze er alletwee behoorlijk veel zin in hadden.

Wat later besloten ze zich te gaan aankleden en ze waren het erover eens, dat ze zich zo verleidelijk mogelijk moesten maken. Ze wilden de jongens als gek opjutten, zodat ze zich totaal zouden laten gaan. En dat ik daar dan spiernaakt voor ig, en dat ze met me mogen doen wat ze willen! Riet kleedde zich echt hoerig, terwijl Sonja er streng uitzag met haar knotje bovenop haar hoofd.

Riet moest lachen, toen ze haar vriendin zo zag. Het omgekeerde was echter ook het geval. Toen Sonja Riet wat beter bekeek, barstte ze ook in lachen uit.

Ze zag er echt te gek uit! Ze had haar haren opgestoken en zich zwaar gemaquilleerd. Zwarte nylons met een naad achterop het been, maakten dat ze er enorm sexy uitzag. Haar blouse hing een flink stuk open en liet haar tetters voor een groot gedeelte bloot. Sonja kon haar tepels zien zitten. Ze priemden door de blouse heen.

Ze kreeg zin om eraan te gaan zitten lebberen, maar ze wist dat Riet dat nu niet op prijs zou stellen. Riet liet haar vette tieten weer in haar blouse verdwijnen. Sonja volgde haar raad op en knoopte haar eigen blouse wat open, zodat er wat meer van haar borsten te zien was. Op weg naar hun afspraak. Ze zagen dat er twee jongens bij stonden te wachten. Ze stelden elkaar aan hun wederzijdse kennissen voor.

Het bleek, na even met ze gepraat te hebben, dat ze door hen opgehaald en naar de schuilplaats gebracht werden. Daar waren nog meer knapen ter plekke! Ze keken elkaar lachend aan. De andere jongen bleek Hansje te heten en kon zijn ogen niet van de uiers van Riet afhouden. Maar elke keer als Riet zijn kant op keek, staarde hij verlegen naar de grond. Riet haalde de schouders op en ze spraken af dat ze het spelletje dan maar mee zouden spelen.

Ze lieten zich blinddoeken en heel even kon Riet de begerige handen van Hansje op haar tetters voelen. Toen ze de blinddoeken eenmaal voor hadden, gingen ze op weg. Na een poosje waren beiden totaal hun orientatie kwijt. Ze wisten niet eens welke kant ze op waren gegaan. De jongens, dat moest worden gezegd, deden hun werk prima. Opeens hoorden ze voor hen gejuich opklinken.

Een oorverdovend tumult brak los en het zweet brak ze uit. Het leek wel of ze in een vakantiekolonie waren terechtgekomen. Ze voelden hoe ze met hun rug tegen een boom aan werden gezet en hoe eindelijk de blinddoek van hun hoofd af werd gehaald. Verbaasd keken ze in het rond. Het leek wel een soort jongensland waar ze zich bevonden. Overal stonden hutjes en kleine onderkomens en ze zagen tot hun verbazing dat er zelfs kippen rondliepen.

Voor hen stonden een stuk of twintig jongens! De hitsigheid was in hun ogen te lezen. Een paar hadden flinke bobbels in hun broek zitten en Riet zag dat ze stuk voor stuk flink opgeladen waren. Ze vond het een geile aanblik om al die jongens zo verwachtingsvol te zien staan, maar tevens vond ze het ook een beetje beangstigend. Het waren er wel veel en als ze hen kwaad wilden doen Riet besloot om zelf het initiatief te nemen.

Ze keek recht naar al die jongens en zag dat de meesten naar haar keken. Volgens haar was dat omdat ze van die enorme uiers had. Daar maakte ze dan ook gebruik van! Ze duwde opeens haar tieten naar voren en wel zo, dat ze uit de blouse vielen. Ze hoorde dat alle jongens naar adem hapten. Alle ogen waren op haar gericht! Op haar en haar vette borsten!

Strelend liet ze haar vingers erover heen gaan en ze vond het heerlijk, om die jongens zo op te geilen. Ze zag dat haar vriendin ook was begonnen. Ze droeg een zwarte rok met een grote split en die was ze nu aan het optrekken.

Ze zagen de jongens elkaar aankijken en toen stapte er snel eentje naar voren. Hij durfde niets te zeggen. Sonja hield haar rok nu zo hoog op, dat haar slipje zichtbaar was en ze zag dat alle jongens ernaar staarden.

Toe, wees maar niet bang! Sonja merkte dat hij een dikke bult in zijn broek had zitten, zo geil was hij. Voorzichtig werkte hij haar broekje naar beneden, zodat het nu op haar knieen hing. Ze is helemaal voor jou! Ik kan jullie allemaal wel neuken! Haar kleren vlogen als het ware uit en het duurde niet lang of ze stond er spiernaakt bij. Ze keek naar haar vriendin, die het al niet veel anders was vergaan. Ze zag dat de jongens als een stel jonge honden aan haar enorme spenen lebberden.

Maar ze had evenmin gebrek aan belangstelling. Ze voelde hoe haar kutlellen gespreid werden en hoe een paar vingers in haar spleet gleden. In elk gat een pik! Sonja besefte dat ze zouden worden gebruikt. Ze hoorde Riet protesteren, toen deze naar een hut werd gesleept. Jullie komen allemaal aan de beurt! Zo wil ik niet meedoen! Ze mag best even kijken Ze werd losgelaten en ze ging achter de menigte aan, die Riet naar de hut toesleepte.

Ze ging de hut binnen en zag tot haar verbazing dat Riet helemaal niet misbruikt werd. Ze leek het net heerlijk te vinden wat er met haar gebeurde. Ze lag languit op de rug en haar benen waren wijd gespreid. Met haar vette tetters waren wel vier knapen bezig. Ze melkten haar dat het een lieve lust was.

Tussen haar benen waren nog eens twee knapen bezig en Sonja zag dat er drie anderen onderwijl hun kleren uittrokken. In een mum van tijd waren ze naakt. De twee die tussen haar benen inzaten, maakten nu plaats voor de grootste van de drie en Sonja zag dat zijn pik recht vooruit stak.

En wat voor een pik! Wild begon die knul haar te neuken en er ging een hoeraatje op voor de durfal. Sonja vermoedde dat het voor hem ook de eerste keer was dat hij zoiets deed.

Hij bewoog in het begin nogal stuntelig, maar toen Riet eenmaal in de gaten kreeg wat er met haar gebeurde en hem begon aan te sporen, begon hij het ritme te pakken te krijgen.

Jullie moeten mij een voor een neuken! Het hitste haar op en ze kon het niet nalaten haar klit te strelen. Toen zag een van de jongens haar en kwam met een heen en weer zwaaiende pik op haar af. Vol zaad spuiten ga ik jou! Ze drukte haar onderlijf zo hoog mogelijk op, om het hem makkelijker te maken. Het was een beetje om te pesten.

Toen pakte ze bruusk zijn gezwollen pik vast en plaatste die tegen haar scheur aan. Het zweet parelde hem op het voorhoofd. Hij zat er nauwelijks een paar tellen in en hij kwam al! Wat wil je ook voor de eerste keer! Ze zag dat er onderhand een paar anderen om hem heen stonden. Nog steeds stond zijn lul stijf en ze had een enorme zin om hem af te zuigen. Oooohhh, ik ben nog nooit gepijpt! Haar billen werden uit elkaar gerukt en ze voelde een tong over haar kontgaatje glijden.

De rillingen liepen haar over de rug, nu ze haar op dat gevoelige plekje gingen verwennen. Het kon haar niet schelen wie het was! Die vraagt er gewoon om! Ze werd nu ineens ruw vastgepakt. Dat was net wat ze wilde. Ze voelde een enorme druk op haar anus en toen zat hij erin. Het was geweldig om te zien hoe die aan het werk was. Ze was twee jongens tegelijk aan het aftrekken en een af aan het zuigen.

Ze werd geneukt in haar kut en in haar kont. Dat zaten er nog twee jongens zich tegen haar uiers te masturberen. Ze raakte door het dolle heen.

Ze wilde alleen nog maar sex en niets anders! Nu werd ook zij van alle kanten gepakt. Ze voelde dat ze op de rug gerold werd en dat er iemand onder haar bleef liggen. Zijn lul zat diep in haar darmen en haar benen werden nog verder uit elkaar getrokken dan ze al waren. Wild werd ze geneukt. Ze keek eens om haar heen, maar ze zag niets anders dan naakte jongens die op hun beurt zaten te wachten.

Ze wilden allemaal van hen gebruik maken. De jongen die ze aan het afzuigen was geweest, eiste haar aandacht weer op. Aan haar haren trok hij om aandacht te krijgen. Ze opende als vanzelf haar mond en voelde hoe er een dikke, stijve lul ingleed.

Fanatiek begon ze te zuigen. Tot de ballen, drong hij erin door. Wild begon hij haar in de mond te naaien. Bij haar hoofd hield hij haar vast en ramde woest met zijn heupen. Luid werd hij aangemoedigd. Ze vonden het kennelijk een geweldige aanblik hoe hij haar te pakken nam. Er nam iemand anders zijn plaats in.

Ruw werd haar mond geopend en ze zag een enorm gevaarte op haar afkomen. Ze likte hem eerst in de volle lengte en ze genoot stil van de afmetingen van de homp vlees. Het was inderdaad een knots van een pik voor iemand van zijn leeftijd. Ze keek niet eens wie dat waren. Ze liet zich gewoon vol sperma spuiten en concentreerde zich totaal op de zalige pik die zo diep in haar mond en keel zat.

Er was al een jongetje tussen haar wijd geopende benen ingekropen, maar Sonja beduidde hem dat zij er even bij wilde. Riet merkte nu ook dat het Sonja was en spoorde haar aan. Sonja draaide zich nu zodanig om, dat ze in standje negenenzestig lagen. Dit was echter niet naar de zin van de meesten. De jongens moedigden hen aan om zichzelf te vingeren. Verbaasd voldeden za aan dit verzoek. Het zaad spatte eruit. Hij kon zich niet meer inhouden en gaf de beide vriendinnen vast een voorproefje van wat hen te wachten stond.

Alles spoot hij over Riet's borsten. Ze liet zich maar al te graag volspuiten. De jongens spoten willekeurig en ieder op zijn tijd. Riet zag een knul die bij haar gezicht zat, verlekkerd naar haar mond kijken en ze begreep wat hij graag wilde.

Hij knikte verlegen en durfde haar nauwelijks in de ogen te kijken. Riet liet haar tong langs haar lippen glijden, terwijl ze zich naar hem toe boog. Nog harder begon hij te trekken en hij bereikte zijn hoogtepunt op het moment dat Riet haar lippen tegen zijn eikel aandrukte. Alles spetterde recht in haar gezicht. Ze opende haar mond maximaal om nog zoveel mogelijk zaad op te vangen.

Er kwamen er nu nog veel meer klaar en ze voelde nu overal zaad op terecht komen. Ze kwam kompleet onder de smurrie te zitten!

Het spatte nu letterlijk in haar gezicht, van alle kanten. Ze gilde het uit. Ze hoorde haar vriendin kreunen, dat ze aan het klaarkomen was. Ze keek op en zag haar vriendin kronkelen van genot, terwijl ze net als zijzelf ondergespoten werd.

De een na de ander spoot zijn zaad nu op hun lijven. Ze snakte nu ook naar een orgasme. Ze verhoogde het tempo waarmee ze zichzelf vingerde. Alle jongens waren al klaargekomen, behalve??

Ze spreidde haar benen nog verder en gebaarde dat hij ertussen moest gaan zitten. Hij deed het meteen, maar hij hield geen seconde op met aan zijn lul te rukken. Zijn hand ging zo snel hij maar kon op en neer en ze zag dat hij behoorlijk geschapen was voor iemand van zijn leeftijd.

Het was een geile aanblik om hem zo te zien trekken. Hij was mooi gebouwd. Met hem wilde ze later nog wel neuken, nam ze zich voor. Hij zag er leuk uit! Goed deed hij het echter niet volgens haar. Snel nam ze het van hem over. Ze trok haar benen nu zover op dat ze hem niet meer in de weg zaten. Met twee handen hield ze zijn pik vast en begon haar lichaam erlangs te schuren.

Haar kittelaar raakte geweldig opgewonden en werd steeds dikker. Steeds wilde werden haar bewegingen en de jongen had moeite om zijn spuitconcert nog wat uit te stellen.

Oooooohh, ik geloof dat het al zover is Alles spoot tegen haar klit en haar schaamhaar kwam ook onder het sperma te zitten.

Ze leek wel krols te zijn geworden, zo reageerde ze. Haar handen wreven het zaad over haar lijf uit. Zoiets had ze niet voor mogelijk gehouden. Ze was geweldig klaargekomen. Ze zat net zoals haar vriendin onder het zaad. Ze keken elkaar aan. De jongens knikten en wezen naar een plaats die achter de hutjes lag.

De beide vriendinnen stonden op en liepen in de richting die hen was aangewezen. Er liep een jongen met hen mee. Zo naakt als ze waren, liepen ze door het bos. Drie minuten later, bereikten ze een ven. Ze renden erop af en plonsden erin. Het water voelde heerlijk fris aan. Ze genoten enorm en spoelden zich helemaal schoon. De jongen bleef op de kant staan en keek hoe de beide vrouwen aan het zwemmen waren. Ze stonden tot aan hun tetters in het water.

Dieper was de ven niet. Ineens viel Sonja iets in. Hij zei nog dat het hem speet dat hij geen handdoeken voor ze had, maar dat ze vanzelf wel zouden opdrogen. Languit lag hij nu en Sonja maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om zich bovenop hem te installeren.

Voorzichtig liet ze zich erop zakken. Langzaam verdween hij in haar scheur. Sonja ging nu op hem tekeer als een wilde.

Op haar knieen zat ze, met haar benen wijd uit elkaar. Haar hand schuurde driftig over haar kittelaar en Riet zag dat hij heel erg gezwollen was. Ik laat alles over hem heenlopen! Het spatte nu over hem heen en Sonja bereikte een denderend hoogtepunt. De knul probeerde er nog onderuit te raken, maar dat lukte niet. Sonja klemde hem stevig met haar benen vast.

Zoiets had hij nog nooit meegemaakt en zou hij ook niet snel weer meemaken. Trillend als een riet zat Sonja bovenop hem. Haar blaas was leeg en Michiel zag dat ze de laatste druppels eruit vingerde. Hij was drijfnat geworden. Laat mij er nu op! Hij kon geen kant op en moest toezien hoe Riet zich bovenop zijn pik zette. Toch stond zijn lul nog steeds stijf. Ondanks dat hij het smerig vond, hitste het hem toch op.

Riet pakte zijn pik en hield die recht omhoog. Ze richtte hem tussen haar kutlellen en liet zich erop zakken. Moeiteloos drong hij in haar. Direkt begon ze op en neer te wippen en ze sloeg allerlei geile taal uit.

Ze was niet meer af te remmen. Ze dacht nog uitsluitend aan een orgasme. Ze was de controle over zichzelf helemaal verloren.

Ze ramde haar onderlichaam als een bezetene op het iele jongenslijf. Ze zag hem met de ogen rollen, ten teken dat het niet lang meer kon duren of hij zou gaan spuiten.

Kijk eens wat ik doe! Ik trek hem af Sonja zag dat het kereltje zijn ogen gesloten hield en genoot van elke aanraking die Riet maakte. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen.

Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken.

Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten.

Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten.

Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen. De adverteerders plaatsen cookies om onder meer het bereik te meten.

Deze cookies worden niet door FOK! Met deze social media knoppen kunnen gebruikers onze inhoud delen op de bekende Sociale netwerken.

.

Ze wist nog precies hoe ze zich aan haar natte mond had vastgezogen. Tussen haar benen was ze drijfnat geworden, maar ze had het niet goed gevonden dat Sonja haar broek uittrok. Haar vingers waren dan tussen haar kutlellen op zoek gegaan naar haar genotsknobbeltje. Toen ze dat echter gevonden had, was Riet geschrokken van het gevoel dat het bij haar sorteerde. Verschrikt had ze de hand van Sonja weggeduwd, die er toen werkelijk om smeekte.

Maar ze had voet bij stuk gehouden. Dit was verkeerd, dit mocht niet! Nooit hadden ze er nog eens over gesproken, laat staan het nog eens uitgeprobeerd. Opeens gleden haar vingers van haar hals naar haar rug en Riet rilde van genot, toen ze voelde dat die vingers haar streelden. Zachtjes werd de druk van Sonja's vingers groter. Ze kon haar lippen nu in haar hals voelen. Ineens gleden de handen van Sonja over haar gevoelige tieten.

Ze draaide aan de tepels, die nog onder haar blouse zaten. Ze kon ze stijf voelen worden. Ze ontdekte dat de sluiting van haar beha aan de voorkant zat en haakte hem snel los. Riet zag dat Sonja de adem inhield, toen haar kanjers tevoorschijn kwamen. Haar tieten bungelden heen en weer, maar ze waren natuurlijk lang niet zo groot als die van Riet.

Op de knieen zat ze naast haar vriendin. Haar vingers gingen strelend over de borsten van Riet, die op haar beurt de tetters van Sonja streelde. Ze liet haar tong erover heen en weer gaan en kon hem nog groter voelen worden. Ze merkte dat Riet er heftig op reageerde. Ik vind het zalig! Ook deze zoog ze kompleet stijf. Ze kon Riet nu horen grommen van de gein. Ze drukte haar lippen op die van Riet en voelde hoe deze op haar kus reageerde. Als ze deze vrouw wilde hebben, besefte ze, moest ze doorgaan tot het uiterste.

Ze zou proberen om haar helemaal als gek te maken. Ze drukte haar tieten tegen die van haar aan. Riet leek het prettig te vinden. Af en toe liet ze haar hand spelenderwijs over haar buik naar beneden glijden. Heel even raakte ze dan haar venusheuvel aan. Heel vluchtig, zodat ze geen commentaar kon leveren. Haar kussen werden steeds veeleisender, steeds harder begon ze in de uiers te knijpen.

Ze kon haar vriendin voelen smelten, maar ze had er geen idee van of haar weerstand totaal zou breken. Opeens gleed haar hand over haar kut en bleef daar. De vingers van Sonja waren de spleet binnengedrongen en hadden direkt haar gevoelige plekje gevonden. Ze voelde de kittelaar onder haar vingertoppen heen en weer rollen. Riet's kut werd drijfnat. Sonja maakte van de gelegenheid gebruik om haar broek bruusk naar beneden te trekken. Ze rukte ze letterlijk van haar kont af.

Haar slipje volgde snel. Zelf trok ze haar broek ook uit. Met grote ogen keek Riet naar wat er ging gebeuren. Ze waren nu alletwee naakt. Met haar knieen hielp ze haar vriendin. Het was een heerlijke aanblik, vond ze, om haar vriendin zo open en bloot uitgestrekt te zien liggen. Riet gehoorzaamde haar vriendin. Ze spreidde haar benen maximaal. Ze sloot de ogen envoelde het lijf van Sonja bovenop dat van haar. Ze kon de aangename druk op haar kut nu duidelijk voelen.

De vooruitstekende heuvel van Sonja drukte hard tegen haar gezwollen kittelaar aan. Ze snakte naar adem, toen ze de genotsgolven door haar lichaam voelde trekken.

Ze zag dat Riet ernaar keek. Opeens gingen diens handen over haar eigen uiers en drukten ze omhoog. Ze boog ze alletwee omhoog en begon ze te likken. Haar tong gleed langs haar stijve tepels en ze scheen er enorm van te genieten.

Sonja gleed nu van haar af, dit met de bedoeling haar nog gekker te maken dan ze al was. Ze zoog zo hard ze kon een tepel in haar mond op en begon er zelfs op te bijten. Ze probeerde Sonja's vingers in haar scheur te werken. Haar handen knepen haar vette tetters bijna ot pulp, zo ver was ze heen. Sonja bleef hard op de kittelaar zuigen en stootte zo fel ze kon haar vingers heen en weer in haar scheur. In stralen voelde ze het geil over haar arm en gezicht spatten. Het spatte nu werkelijk alle kanten op.

Ze liet haar onderlijf als een bezetene op en neer gaan op het bed. Ze verwachtte dat Sonja ervan zou schrikken, maar tot haar verbazing gebeurde dat niet. Ze zoog nog harder aan haar kittelaar en probeerde zelfs wat van de pis op te vangen met haar mond.

Toen was het voorbij. Riet schudde het hoofd, als wilde ze de herinnering aan het gebeurde uit haar brein bannen. Een hevig schaamtegevoel overviel haar.

Je hoeft je echt geen zorgen te maken Ik vind het juis lekker Ze drukte Riet terug op het bed. Ze schoof zodanig omhoog, dat haar kut precies boven het gezicht van haar vriendin hing. Ze schokte daarbij heftig met haar onderlijf heen en weer. Het leek wel alsof ze in trance was. Ze snakte naar adem. Haar vingertop had haar kittelaar gevonden en bewerkte deze nu driftig. Haar wijsvinger vibreerde tussen haar kutflappen.

Riet liet haar handen over haar harde tieten gaan. Ze begreep hoe heet haar vriendin was, want ze merkte het nauwelijks. Hard trok ze aan haar tepels, maar ze reageerde er niet op. Ze zag hoe haar lellen van elkaar weken en hoe ze nu met die vingers van haar vrije hand naar binnen schoot en stotende bewegingen begon uit te voeren.

Deze vond het tot haar verrassing niet vies, maar opwindend! Ze konden het tussen haar kutlellen horen soppen. Riet gehoorzaamde direkt en stak haar billen uitdagend omhoog.

Ze vond het allemaal grandioos. Ze had zelfs besloten haar vriendin het gebeuren met Robbie en de afspraak daarna te vertellen. Hoe zou ze daarop reageren? Toen voelde ze de vingers van Sonja tegen haar anus aandrukken. Ze kon de weerstand voelen breken, toen er zeker twee vingers bij haar naar binnen gleden. Ze hapte naar adem, want het was een vreemd gevoel. Ze probeerde door haar heupen naar voren te duwen, aan die vingers te ontsnappen, wat natuurlijk niet lukte.

Sonja ramde nu werkelijk haar vingers in haar darmen. Ooohhhh, wat wil ik graag in de kont geneukt worden! Riet schudde geweldig met haar lichaam. Het orgasme dat ze doormaakte was enorm. Ze kon zich niet herinneren ooit zo lekker klaar te zijn gekomen.

Puffend liet ze zich terug op het bed vallen. Het was voorbij, maar ze zou het niet snel vergeten. Maar nu iets anders! Als het je interesseert Ze zag dat Sonja's ogen van pret begonnen te schittteren. Ze klapte zelfs in de handen, toen ze hoorde om hoeveel jongens het ging en hoe oud ze waren. Hoe oud was hij, zei je?

En hij wil je zomaar delen met zijn vrienden? Hij verwaarloost mij namelijk! Ze vroeg of ze mee kon naar die afspraak. Tot haar opluchting vernam ze, dat de jongens haar ongetwijfeld zouden accepteren. Bovendien is het al laat en zullen we morgen al onze energie nodig hebben!

Ze lagen naast elkaar onder de dekens te slapen. De volgende ochtend ontwaakte Riet als eerste. Voorzichtig schoof ze het bed uit en ging naar beneden om te plassen.

Ze liep de trap af en kwam zo bij het toilet aan. Dat was altijd het prettigst van de ochtend, vond ze. Als ze wakker werd en ze moest plassen. Voorzichtig ging ze op de bril zitten. Ze trok een been hoog op, zodanig hoog, dat haar kut vanzelf openging.

Nog hield ze haar pis tegen. De druk werd steeds groter en van dit moment genoot ze, steeds geiler raakte ze. Ze kon het nu allemaal zelf regelen. Ze bedacht hoe vaak ze dit al niet gedaan had. Elke keer als ze 's morgens ging pissen, deed ze het. Nu brak het zweet haar uit. Ze kon het niet langer in toom houden en liet alles dan ook lopen. Er ontsnapte een gilletje aan haar keelm toen de straal urine er met geweld uitspoot.

Ze plaste over haar vingertoppen heen, die nu koortsachtig de weg naar haar kittelaar zochten. Direkt toen ze hem aanraakte en de pis er nu langs stroomde, voelde ze een orgasme op komen zetten. Ze kon haar buik nog voelen samentrekken, toen ze alweer lang en breed in de keuken zat. Het was zalig geweest en nu had ze besloten om thee te zetten en Sonja daar mee te verrassen.

Even later liep ze met een dienblad met daarop twee kopjes naar boven. Toen ze de deur van de slaapkamer openmaakte, zag ze dat Sonja al wakker was. Ze zat rechtop in bed en borstelde haar haren. Niet begrijpend keek Riet haar aan.

Als mijn blaas tenminste goed vol zit! Beiden dachten ze aan wat ze straks gingen doen. De rillingen van genot liepen hen over de rug en je kon duidelijk zien dat ze er alletwee behoorlijk veel zin in hadden. Wat later besloten ze zich te gaan aankleden en ze waren het erover eens, dat ze zich zo verleidelijk mogelijk moesten maken. Ze wilden de jongens als gek opjutten, zodat ze zich totaal zouden laten gaan. En dat ik daar dan spiernaakt voor ig, en dat ze met me mogen doen wat ze willen!

Riet kleedde zich echt hoerig, terwijl Sonja er streng uitzag met haar knotje bovenop haar hoofd. Riet moest lachen, toen ze haar vriendin zo zag. Het omgekeerde was echter ook het geval. Toen Sonja Riet wat beter bekeek, barstte ze ook in lachen uit. Ze zag er echt te gek uit! Ze had haar haren opgestoken en zich zwaar gemaquilleerd. Zwarte nylons met een naad achterop het been, maakten dat ze er enorm sexy uitzag. Haar blouse hing een flink stuk open en liet haar tetters voor een groot gedeelte bloot.

Sonja kon haar tepels zien zitten. Ze priemden door de blouse heen. Ze kreeg zin om eraan te gaan zitten lebberen, maar ze wist dat Riet dat nu niet op prijs zou stellen. Riet liet haar vette tieten weer in haar blouse verdwijnen. Sonja volgde haar raad op en knoopte haar eigen blouse wat open, zodat er wat meer van haar borsten te zien was. Op weg naar hun afspraak.

Ze zagen dat er twee jongens bij stonden te wachten. Ze stelden elkaar aan hun wederzijdse kennissen voor. Het bleek, na even met ze gepraat te hebben, dat ze door hen opgehaald en naar de schuilplaats gebracht werden.

Daar waren nog meer knapen ter plekke! Ze keken elkaar lachend aan. De andere jongen bleek Hansje te heten en kon zijn ogen niet van de uiers van Riet afhouden. Maar elke keer als Riet zijn kant op keek, staarde hij verlegen naar de grond. Riet haalde de schouders op en ze spraken af dat ze het spelletje dan maar mee zouden spelen.

Ze lieten zich blinddoeken en heel even kon Riet de begerige handen van Hansje op haar tetters voelen. Toen ze de blinddoeken eenmaal voor hadden, gingen ze op weg. Na een poosje waren beiden totaal hun orientatie kwijt. Ze wisten niet eens welke kant ze op waren gegaan. De jongens, dat moest worden gezegd, deden hun werk prima. Opeens hoorden ze voor hen gejuich opklinken. Een oorverdovend tumult brak los en het zweet brak ze uit.

Het leek wel of ze in een vakantiekolonie waren terechtgekomen. Ze voelden hoe ze met hun rug tegen een boom aan werden gezet en hoe eindelijk de blinddoek van hun hoofd af werd gehaald. Verbaasd keken ze in het rond. Het leek wel een soort jongensland waar ze zich bevonden. Overal stonden hutjes en kleine onderkomens en ze zagen tot hun verbazing dat er zelfs kippen rondliepen.

Voor hen stonden een stuk of twintig jongens! De hitsigheid was in hun ogen te lezen. Een paar hadden flinke bobbels in hun broek zitten en Riet zag dat ze stuk voor stuk flink opgeladen waren. Ze vond het een geile aanblik om al die jongens zo verwachtingsvol te zien staan, maar tevens vond ze het ook een beetje beangstigend. Het waren er wel veel en als ze hen kwaad wilden doen Riet besloot om zelf het initiatief te nemen. Ze keek recht naar al die jongens en zag dat de meesten naar haar keken.

Volgens haar was dat omdat ze van die enorme uiers had. Daar maakte ze dan ook gebruik van! Ze duwde opeens haar tieten naar voren en wel zo, dat ze uit de blouse vielen. Ze hoorde dat alle jongens naar adem hapten. Alle ogen waren op haar gericht! Op haar en haar vette borsten!

Strelend liet ze haar vingers erover heen gaan en ze vond het heerlijk, om die jongens zo op te geilen. Ze zag dat haar vriendin ook was begonnen. Ze droeg een zwarte rok met een grote split en die was ze nu aan het optrekken. Ze zagen de jongens elkaar aankijken en toen stapte er snel eentje naar voren.

Hij durfde niets te zeggen. Sonja hield haar rok nu zo hoog op, dat haar slipje zichtbaar was en ze zag dat alle jongens ernaar staarden. Toe, wees maar niet bang! Sonja merkte dat hij een dikke bult in zijn broek had zitten, zo geil was hij. Voorzichtig werkte hij haar broekje naar beneden, zodat het nu op haar knieen hing. Ze is helemaal voor jou!

Ik kan jullie allemaal wel neuken! Haar kleren vlogen als het ware uit en het duurde niet lang of ze stond er spiernaakt bij. Ze keek naar haar vriendin, die het al niet veel anders was vergaan. Ze zag dat de jongens als een stel jonge honden aan haar enorme spenen lebberden.

Maar ze had evenmin gebrek aan belangstelling. Ze voelde hoe haar kutlellen gespreid werden en hoe een paar vingers in haar spleet gleden.

In elk gat een pik! Sonja besefte dat ze zouden worden gebruikt. Ze hoorde Riet protesteren, toen deze naar een hut werd gesleept. Jullie komen allemaal aan de beurt! Zo wil ik niet meedoen! Ze mag best even kijken Ze werd losgelaten en ze ging achter de menigte aan, die Riet naar de hut toesleepte. Ze ging de hut binnen en zag tot haar verbazing dat Riet helemaal niet misbruikt werd.

Ze leek het net heerlijk te vinden wat er met haar gebeurde. Ze lag languit op de rug en haar benen waren wijd gespreid. Met haar vette tetters waren wel vier knapen bezig. Ze melkten haar dat het een lieve lust was. Tussen haar benen waren nog eens twee knapen bezig en Sonja zag dat er drie anderen onderwijl hun kleren uittrokken.

In een mum van tijd waren ze naakt. De twee die tussen haar benen inzaten, maakten nu plaats voor de grootste van de drie en Sonja zag dat zijn pik recht vooruit stak. En wat voor een pik!

Wild begon die knul haar te neuken en er ging een hoeraatje op voor de durfal. Sonja vermoedde dat het voor hem ook de eerste keer was dat hij zoiets deed. Hij bewoog in het begin nogal stuntelig, maar toen Riet eenmaal in de gaten kreeg wat er met haar gebeurde en hem begon aan te sporen, begon hij het ritme te pakken te krijgen.

Jullie moeten mij een voor een neuken! Het hitste haar op en ze kon het niet nalaten haar klit te strelen. Toen zag een van de jongens haar en kwam met een heen en weer zwaaiende pik op haar af. Vol zaad spuiten ga ik jou! Ze drukte haar onderlijf zo hoog mogelijk op, om het hem makkelijker te maken. Het was een beetje om te pesten. Toen pakte ze bruusk zijn gezwollen pik vast en plaatste die tegen haar scheur aan.

Het zweet parelde hem op het voorhoofd. Hij zat er nauwelijks een paar tellen in en hij kwam al! Wat wil je ook voor de eerste keer! Ze zag dat er onderhand een paar anderen om hem heen stonden. Nog steeds stond zijn lul stijf en ze had een enorme zin om hem af te zuigen. Oooohhh, ik ben nog nooit gepijpt! Haar billen werden uit elkaar gerukt en ze voelde een tong over haar kontgaatje glijden. De rillingen liepen haar over de rug, nu ze haar op dat gevoelige plekje gingen verwennen.

Het kon haar niet schelen wie het was! Die vraagt er gewoon om! Ze werd nu ineens ruw vastgepakt. Dat was net wat ze wilde. Ze voelde een enorme druk op haar anus en toen zat hij erin.

Het was geweldig om te zien hoe die aan het werk was. Ze was twee jongens tegelijk aan het aftrekken en een af aan het zuigen. Ze werd geneukt in haar kut en in haar kont. Dat zaten er nog twee jongens zich tegen haar uiers te masturberen.

Ze raakte door het dolle heen. Ze wilde alleen nog maar sex en niets anders! Nu werd ook zij van alle kanten gepakt. Ze voelde dat ze op de rug gerold werd en dat er iemand onder haar bleef liggen. Zijn lul zat diep in haar darmen en haar benen werden nog verder uit elkaar getrokken dan ze al waren. Wild werd ze geneukt. Ze keek eens om haar heen, maar ze zag niets anders dan naakte jongens die op hun beurt zaten te wachten.

Ze wilden allemaal van hen gebruik maken. De jongen die ze aan het afzuigen was geweest, eiste haar aandacht weer op. Aan haar haren trok hij om aandacht te krijgen. Ze opende als vanzelf haar mond en voelde hoe er een dikke, stijve lul ingleed. Fanatiek begon ze te zuigen. Tot de ballen, drong hij erin door.

Wild begon hij haar in de mond te naaien. Bij haar hoofd hield hij haar vast en ramde woest met zijn heupen. Luid werd hij aangemoedigd. Ze vonden het kennelijk een geweldige aanblik hoe hij haar te pakken nam. Er nam iemand anders zijn plaats in. Ruw werd haar mond geopend en ze zag een enorm gevaarte op haar afkomen. Ze likte hem eerst in de volle lengte en ze genoot stil van de afmetingen van de homp vlees.

Het was inderdaad een knots van een pik voor iemand van zijn leeftijd. Ze keek niet eens wie dat waren. Ze liet zich gewoon vol sperma spuiten en concentreerde zich totaal op de zalige pik die zo diep in haar mond en keel zat. Er was al een jongetje tussen haar wijd geopende benen ingekropen, maar Sonja beduidde hem dat zij er even bij wilde. Riet merkte nu ook dat het Sonja was en spoorde haar aan. Sonja draaide zich nu zodanig om, dat ze in standje negenenzestig lagen.

Dit was echter niet naar de zin van de meesten. De jongens moedigden hen aan om zichzelf te vingeren. Verbaasd voldeden za aan dit verzoek.

Het zaad spatte eruit. Hij kon zich niet meer inhouden en gaf de beide vriendinnen vast een voorproefje van wat hen te wachten stond. Alles spoot hij over Riet's borsten. Ze liet zich maar al te graag volspuiten. De jongens spoten willekeurig en ieder op zijn tijd.

Riet zag een knul die bij haar gezicht zat, verlekkerd naar haar mond kijken en ze begreep wat hij graag wilde. Hij knikte verlegen en durfde haar nauwelijks in de ogen te kijken. Riet liet haar tong langs haar lippen glijden, terwijl ze zich naar hem toe boog. Nog harder begon hij te trekken en hij bereikte zijn hoogtepunt op het moment dat Riet haar lippen tegen zijn eikel aandrukte. Alles spetterde recht in haar gezicht. Ze opende haar mond maximaal om nog zoveel mogelijk zaad op te vangen.

Er kwamen er nu nog veel meer klaar en ze voelde nu overal zaad op terecht komen. Ze kwam kompleet onder de smurrie te zitten! Het spatte nu letterlijk in haar gezicht, van alle kanten. Ze gilde het uit. Ze hoorde haar vriendin kreunen, dat ze aan het klaarkomen was. Ze keek op en zag haar vriendin kronkelen van genot, terwijl ze net als zijzelf ondergespoten werd. De een na de ander spoot zijn zaad nu op hun lijven. Ze snakte nu ook naar een orgasme. Ze verhoogde het tempo waarmee ze zichzelf vingerde.

Alle jongens waren al klaargekomen, behalve?? Ze spreidde haar benen nog verder en gebaarde dat hij ertussen moest gaan zitten. Hij deed het meteen, maar hij hield geen seconde op met aan zijn lul te rukken.

Zijn hand ging zo snel hij maar kon op en neer en ze zag dat hij behoorlijk geschapen was voor iemand van zijn leeftijd. Het was een geile aanblik om hem zo te zien trekken. Hij was mooi gebouwd. Met hem wilde ze later nog wel neuken, nam ze zich voor. Hij zag er leuk uit!

Goed deed hij het echter niet volgens haar. Snel nam ze het van hem over. Ze trok haar benen nu zover op dat ze hem niet meer in de weg zaten. Met twee handen hield ze zijn pik vast en begon haar lichaam erlangs te schuren. Haar kittelaar raakte geweldig opgewonden en werd steeds dikker. Steeds wilde werden haar bewegingen en de jongen had moeite om zijn spuitconcert nog wat uit te stellen. Oooooohh, ik geloof dat het al zover is Alles spoot tegen haar klit en haar schaamhaar kwam ook onder het sperma te zitten.

Ze leek wel krols te zijn geworden, zo reageerde ze. Haar handen wreven het zaad over haar lijf uit. Zoiets had ze niet voor mogelijk gehouden. Ze was geweldig klaargekomen. Ze zat net zoals haar vriendin onder het zaad.

Ze keken elkaar aan. De jongens knikten en wezen naar een plaats die achter de hutjes lag. De beide vriendinnen stonden op en liepen in de richting die hen was aangewezen.

Er liep een jongen met hen mee. Zo naakt als ze waren, liepen ze door het bos. Drie minuten later, bereikten ze een ven.

Ze renden erop af en plonsden erin. Het water voelde heerlijk fris aan. Ze genoten enorm en spoelden zich helemaal schoon. De jongen bleef op de kant staan en keek hoe de beide vrouwen aan het zwemmen waren. Ze stonden tot aan hun tetters in het water. Dieper was de ven niet. Ineens viel Sonja iets in. Hij zei nog dat het hem speet dat hij geen handdoeken voor ze had, maar dat ze vanzelf wel zouden opdrogen.

Languit lag hij nu en Sonja maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om zich bovenop hem te installeren. Voorzichtig liet ze zich erop zakken. Langzaam verdween hij in haar scheur. Sonja ging nu op hem tekeer als een wilde.

Op haar knieen zat ze, met haar benen wijd uit elkaar. Haar hand schuurde driftig over haar kittelaar en Riet zag dat hij heel erg gezwollen was. Ik laat alles over hem heenlopen! Het spatte nu over hem heen en Sonja bereikte een denderend hoogtepunt. De knul probeerde er nog onderuit te raken, maar dat lukte niet.

Sonja klemde hem stevig met haar benen vast. Zoiets had hij nog nooit meegemaakt en zou hij ook niet snel weer meemaken. Trillend als een riet zat Sonja bovenop hem. Haar blaas was leeg en Michiel zag dat ze de laatste druppels eruit vingerde. Hij was drijfnat geworden. Laat mij er nu op! Hij kon geen kant op en moest toezien hoe Riet zich bovenop zijn pik zette.

Toch stond zijn lul nog steeds stijf. Ondanks dat hij het smerig vond, hitste het hem toch op. Riet pakte zijn pik en hield die recht omhoog. Ze richtte hem tussen haar kutlellen en liet zich erop zakken. Moeiteloos drong hij in haar. Direkt begon ze op en neer te wippen en ze sloeg allerlei geile taal uit.

Ze was niet meer af te remmen. Ze dacht nog uitsluitend aan een orgasme. Ze was de controle over zichzelf helemaal verloren. Ze ramde haar onderlichaam als een bezetene op het iele jongenslijf. Ze zag hem met de ogen rollen, ten teken dat het niet lang meer kon duren of hij zou gaan spuiten.

Kijk eens wat ik doe! Ik trek hem af Sonja zag dat het kereltje zijn ogen gesloten hield en genoot van elke aanraking die Riet maakte. Ze zag dat hij zijn orgasme nog even probeerde uit te stellen. Riet liet haar erbij komen. Direkt zoog Sonja zijn lul naar binnen. Ze kon hem voelen verkrampen, toen haar lippen eroverheen gleden.

Nu werd Michiel door hen beiden gepijpt. Nu liet Sonja zijn lul eruit glijden en trok hem snel af, terwijl Riet met haar mond wijdopen boven zijn pik ging hangen. Ze wilde kennelijk alles opvangen. Daar spoot het zaad eruit! In dikke stralen spatte het uit zijn lul. Alles verdween in de mond van Riet, die nu zelfs haar mond helemaal over zijn eikel sloot. Stuiptrekkend kwam Michiel klaar.

Nog nooit had hij zoiets meegemaakt. Dan viel hij uitgeput achterover en genoot zo nog na van het moment. Sonja had Riet zachtjes bij een arm gepakt en haar weggetrokken bij de in extase liggende jongen. Ze had een vinger op de lippen gedrukt, ten teken dat ze stil moest zijn.

Hij had niets in de gaten gehad. Toen ze een eindje bij hem vandaan waren en opgeslokt door het bos, had Riet gevraagd waar dat goed voor was. Ik heb toch gewoon met ze afgesproken Ik heb uit eigen vrije wil met hen afgesproken! Zo groot is het bos nu ook weer niet! Ze zaten er nauwelijks in in een groep jongens liep hen voorbij. Pal voor het struikgewas bleven ze stil staan en de beide vriendinnen konden hem horen overleggen.

Ze zagen dat Michiel er ook bij stond. Riet keek Sonja snel aan. Ze had toch gelijk gehad met haar veronderstelling. Stil bleven ze nog even zitten. Dat maakt het voor ons een stuk gemakkelijker. Het was stil in het bos. Gelukkig waren er tussen de bomen overal groepjes struiken, dus als er onraad dreigde konden ze zich snel verstoppen. Ze kwamen ze bij het kamp aan. Het bleek te zijn verlaten en ze zagen hun kleren in het midden op een hoop liggen.

Ze wachtten nog een poosje, om zeker te zijn dat er niemand was en toen gebaarde Sonja tegen Riet dat ze op de plek moest blijven liggen. Alleen zou ze veel sneller zijn, legde ze uit. Riet bleef stil in het struikgewas liggen en zag hoe Sonja naar het kamp toesloop. Nu ze wist wat de jongens van plan waren, wilde ze toch ook zo snel mogelijk weg van hier. Ze moest lachen, toen ze naar Sonja's kont keek die uitdagend heen en weer schudde.

Ze begreep niet van zichzelf dat ze nu, onder deze omstandigheden nog aan dergelijke dingen kon denken. Verbaasd merkte ze, dat haar vinger, tussen haar uitpuilende kutlellen was geslopen en zich daar uitstekend thuis leek te voelen. Ze dwong zichzelf aan iet anders te denken, maar niet voordat ze zichzelf beloofd had dat zodra ze thuis was zich aan Sonja te vergrijpen. Nu zag ze haar vriendin terugsluipen.

Ze deed het heel voorzichtig. Snel begonnen ze zich aan te kleden en maakten zich vervolgens uit de voeten. Ze waren zomaar een richting ingeslagen en keken onophoudelijk om zich heen, zodat ze zich niet konden laten verrassen door een groep jongens die naar hen op zoek was. Zo liepen ze een tijdje in het bos, zonder iemand tegen te komen. Maar dat zien we dan wel weer! We kunnen deze weg aanhouden Er stonden vier jongens bij te wachten. Ze hadden de vriendinnen nog niet gezien en dat was maar goed ook.

Ze doken weer het struikgewas in. Ze had er geen idee van hoe dit op te lossen. Opeens zag ze Sonja grinniken Dus als ik ze weglok, kun jij bij de auto komen! Als je dan achter mij aanrijdt, pik je me zo op!

Ik hoop dat ze allemaal achter mij aan rennen, maar je hebt ook de kans dat ze er een achterlaten. Die moet je dan uitschakelen! Voorzichtig kwam ze uit het struikgewas. Ze deed het zodanig, dat ze niet direkt de richting van Riet uitkeken. En toen zagen ze haar. Sonja deed het heel professioneel.

Ze sloeg eerst een hand voor de mond, alsof ze de jongens pas nu gezien had en zette het dan op een lopen. Met zijn vieren renden ze er achteraan. Ze stoven het bosje voorbij, waarin Riet verborgen zat. Deze liet ze nog een poosje doorrennen, alvorens tevoorschijn te komen. Zo snel als ze kon, rende ze daarna op de auto af.

Vlug ging ze achter het stuur zitten en startte de wagen. Op dat moment zag ze een grote groep jongens aankomen rennen. Dit was niet het groepje dat Sonja achterna zat, wist ze Ze schakelde in versnelling en scheurde weg, achter haar vriendin aan. Als spoedig zag ze haar rennen. De jongens kwamen nog steeds achter haar aan. Het plannetje van Sonja had uitstekend gewerkt. Ze toeterde en liet de motor brullen. De jongens vlogen verschrikt opzij, maar toen ze zagen wie in de auto zat kon Riet de teleurstelling op hun gezichten lezen.

Ze balden de vuisten en zwaaiden er dreigend mee. Ze staakten de achtervolging, zag ze in haar achteruitkijkspiegel. Ze gaf nu weer een dot gas, omdat ze zoveel mogelijk ruimte tussen Sonja en het groepje jongens in wilde hebben. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK.

Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken.

Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen.

Sexdate almere geile milf anal


Ik verwijderde mijn handen van haar lichaam en hield mijn ogen op de hare gericht terwijl ze tegen me zei: Je besefte niet eens meer wie je kuste, zó opgewonden was je. Ik vertelde haar dat het een goede les voor mij was geweest en dat ik het best leuk zou vinden om het nog eens te doen.

Ik riep haar na: Wat ik toen deed, was iets dat ik nooit eerder had gedaan en het zou de deuren naar tante's hart voor altijd voor mij kunnen hebben dichtgeslagen, maar ik móest het gewoon proberen en ik had een goed excuus ervoor bedacht. Ik stond snel op en pakte tante bij haar heupen en begon haar te kussen, niet al te wild maar wel hartstochtelijk.

Eerst was tante heel verbaasd door mijn actie, maar al snel begon zij te reageren op mijn aanrakingen. Mijn handen begonnen te over tante's rug te wrijven en kwamen tot rust op haar grote kont en na een beetje strelen begon ik zachtjes te knijpen in die heerlijke billen. Zoals ik had verwacht, had tante geen slipje aan, wat ik kon het voelen door de manier waarop mijn vingers zo gemakkelijk haar grote billen konden verkennen.

Ik weet niet of tante dit allemaal wel besefte, want ze raakte heel erg opgewonden van de innige kussen die ik haar gaf, met mijn gezicht stevig tegen het hare geperst. De hele scène werd nu zo intens dat het helemaal uit de hand dreigde te lopen en ik besefte dat tante mij uiteindelijk alles zou toestaan wat ik wilde, maar het was nu nog niet het juiste moment, want ik wilde dat tante er zelf om zou vragen en bovendien wilde ik niet dat ze mij als haar verkrachter zou zien.

Dus beëindigde ik tenslotte onze kus en keek haar diep in de ogen en zei: Ik ben niet zo impulsief als jij denkt! De volgende ochtend deed tante zo lief tegen mij, dat ik ervan overtuigd was dat ik erin geslaagd was om een vonkje in mijn tante's hart te laten ontvlammen en dat ik het vuurtje alleen nog maar voorzichtig hoefde aan te wakkeren.

De dag ging voorbij en tante was de hele tijd erg aardig tegen me. Maar ik zat ongeduldig te wachten tot de avond zou komen, want ik had het gevoel dat ik al heel dichtbij mijn doel was gekomen.

Die avond kwam tante de huiskamer binnen, ik en deed alsof ik bezig was met mijn telefoon. Ik had het grote licht uitgedaan en alleen een schemerlamp naast de sofa was aan. Tante kwam trok meteen haar japon uit en vervolgens keek ze even naar mij, maar toen ze zag dat ik druk bezig was met mijn telefoon, opende ze haar beha en deed hem uit, terwijl ik door mijn ooghoeken stiekem toekeek. Ik zag haar van opzij en kon duidelijk zien hoe haar gigantische borsten uit de beha floepten waarin ze gevangen zaten, en ze wiebelden zo vrij in de lucht, alsof het vogels waren die uit hun kooi waren gelaten.

Ik kon heel duidelijk zien hoe groot en zwaar die borsten van mijn tante waren! Vervolgens begon ze haar slipje naar beneden te trekken. Dat was zo opwindend dat ik dacht dat ik ter plekke klaar zou komen. Heel eventjes kon ik haar blote kont en dijen zien, toen haar slipje naar beneden gleed, maar toen deed ze haar nachtjapon aan en ze schopte het slipje uit, dat op haar enkels was gegleden.

Toen hing tante haar kleren op de hanger en kwam naast me zitten. Ik moest met haar praten want ik wilde iets weten wat ik haar al jaren had willen vragen.

Maar ik ben er niet zeker van dat u erover wilt praten. Ik zal je wel vertellen of ik het wil of niet, en nu jij je intieme problemen met mij hebt gedeeld, waarom zou ik dan een vraag van jou niet willen beantwoorden? Ik bedoel, dat u geen kinderen kunt krijgen? We hebben het laten laten testen en het zaad van je oom heeft niet voldoende kwaliteit. Ik voelde me zo slecht dat ik haar aan het huilen had gemaakt met mijn stomme vraag, dat ik mezelf wel een schop kon geven.

Maar ik beheerste me en probeerde fatsoenlijk te zijn en ik pakte een tissue en begon de tranen van tante's gezicht te vegen. Ik zou het nooit hebben moeten vragen. Ik huil alleen maar om mijn eigen ellende. U bent zo mooi en knap, dat iedere man graag zijn leven met u zou willen delen, zelfs zonder kinderen. Oom houdt net zoveel van u als wij allemaal!

Ik kuste haar en aan de manier waarop ze reageerde, voelde ik dat ze mij nu aanvaardde als haar minnaar. We kusten langzaam in het begin, zoals minnaars doen en ik kon duidelijk de liefde voor mij zien gloeien in haar stralende ogen. We zoenden hartstochtelijk en mijn handen begonnen met het verkennen van haar kont. Zij ging zo op in de kus dat ze niet eens protesteerde toen ik mijn hand tussen haar dijbenen liet glijden en voelde hoe zacht ze waren. Ik had nog wel willen kunnen gaan maar ik besloot om wachten totdat ik tante het ultieme genot zou kunnen laten ervaren en uiteindelijk verbrak ik onze kus en omhelsde haar een laatste keer, voordat ik naar mijn kamer ging.

De volgende ochtend was tante al vroeg wakker en bezig met de huishoudelijke taken. Het eerste wat in me opkwam toen ik mijn tante zag, was dat ik vanavond koste wat kost moest proberen om mijn plan uit te voeren, want morgen zou ik weer naar huis gaan. Ik hoopte dat mijn taak eenvoudig zou zijn, maar zelfs na al een paar keer heel intiem met haar te zijn geweest, behandelde tante mij nog steeds als haar neef en daardoor deed ik ook zo tegen haar. Maar onze gesprekken waren wel meer ontspannen geworden, en ik kon haar vastpakken en haar wangen kussen en dan zou ze over mijn haar strelen en zo genoten we van elkaars gezelschap.

Vandaag ging dat zoals gewoonlijk en toen de avond viel wist ik dat dit de laatste kans was om tante in mijn bed te krijgen.

Na het opruimen van de eettafel wachtte ik met opzet tot tante naar boven was gegaan. Ik deed eerst de buitendeur op slot en ging toen naar mijn slaapkamer, maar ik liet de deur wijd open staan.

Tante was net klaar met het aantrekken van haar nachtjapon en liep naar de badkamer. Ik kleedde me snel helemaal uit, opende mijn klerenkast en ging zogenaamd op zoek naar een onderbroek. Toen tante uit de badkamer kwam, deed ik alsof ik haar niet had opgemerkt en in plaats daarvan bleef ik zoeken naar mijn onderbroek. Toen draaide ik me om en mijn tante zag mij in mijn blootje staan, en deed ik alsof ik van haar schrok.

Ik verontschuldigde mij tegenover mijn tante, terwijl ik haastig draag mijn handen voor mijn bungelende piemel hield. Jij hebt mij al zo vaak zonder kleren aan gezien. Dus hoef jij ook niets te verbergen. Zoals ik zei, dit is nu heel gewoon geworden tussen ons en er is geen enkele noodzaak om je ergens schuldig over te voelen. Maar ik voel me wel verlegen omdat ik bloot ben en u niet.

OK dan, prima jij krijgt je zin, omdat je je anders niet op je gemak voelt," en ze stond op en trok haar nachtjapon over haar hoofd. Ik telde mijn zegeningen en voelde me de gelukkigste man op aarde. Mijn tante was al zo vertrouwd met mij, dat ze het geen enkel probleem vond om in haar ondergoed op mijn bed te zitten! Maar ik beheerste mijn emoties, voor wat nog komen ging. Ik kon mijn ogen niet geloven, het was alsof ik aan het dromen was.

Het was de eerste keer dat ik die heerlijke borsten van mijn tante van zo dichtbij kon bewonderen. Haar lichtbruine tepelhoven waren groot en rond en de donkere, vingerdikke tepels in het midden ervan leken wel van chocolade en ik wilde er op zuigen. Ik bleef naar haar borsten staren en gedachteloos vroeg ik aan tante, "Zeg tante, hoe groot zijn uw borsten eigenlijk? Tante had dit niet verwacht van mij, want dit had ik nog nooit gedaan en ze zei: Ik nam haar tieten in mijn beide handen en begon ermee te spelen.

Toen je mij kuste, heb je ook nooit gezegd dat het niet hoorde, dus waarom nu wel? Tante gaf een diepe zucht. Ik begon langzaam aan haar tepel zuigen en smakte alsof ik een baby was.

Mijn handen waren in de tussentijd druk aan het spelen met haar heerlijke warme borsten en ik kneep er in en tante gaf meer kreunende geluiden.

Ik duwde tante opzij zodat ze op het bed kwam te liggen en kroop op haar en begon aan haar andere borst te zuigen. Ondertussen streelde ik tante's lange haren en voelde aan haar gezicht en plotseling tante pakte mijn hand en begon op mijn wijsvinger te zuigen.

Ik keek daar naar, wat een geil gezicht was dat! Minuten lang bleef ik spelen met tante's borsten. Mijn tong draaide rondjes om haar tepels en beet er zachtjes in en tante slaakte zachte gilletjes. Toen kuste ik haar nek en tante begon echt te genieten van al mijn aanrakingen Ik wist nu zeker dat ik haar kon aanraken waar ik maar wilde.

Ik keek in haar ogen en ze wilde me zoenen, dus kwam ze tegen mij aan liggen, maar om haar te plagen bewoog ik mijn gezicht weg van haar lippen. De volgende keer dat ze het probeerde, kuste ik de toppen van haar lippen eventjes en weer trok ik mijn hoofd snel terug. Tante werd nu echt wanhopig en ze pakte mijn hoofd vast en trok het naar zich toe en begon mij wild te kussen, dat was de eerste keer dat ik merkte dat ik een dierlijke lust in haar had weten op te wekken.

We vermengden ons speeksel de hele tijd en ik moest toegeven dat tante een professional is, als het gaat om zoenen. Ze kuste mijn lippen en mijn tong op zodanige wijze dat ik gewoon dorst begon te krijgen. Minutenlang kusten we hevig en toen begon ik te vertragen met kleine kusjes in haar nek en vervolgens op haar borsten. Mijn tong bleef een tijdje heen en weer glibberen over de twee heerlijke meloenen van mijn tante en toen vervolgde ik mijn reis naar beneden, naar tante's buik.

Ik omcirkelde haar navel en uiteindelijk zakte ik verder naar beneden af en kwam terecht bij tante's kut. Ze had haar slipje nog aan, maar tante spreidde heel gemakkelijk haar benen en ik masseerde haar kutje een beetje met mijn vinger en probeerde om haar liefdesgaatje te vinden. Tante was nog niet helemaal uitgekleed en ik had twee manieren om het te doen. De eerst manier was om haar slipje helemaal uit te trekken en de tweede was om gewoon haar kutje te ontbloten door haar slipje wat zijwaarts te schuiven.

De tweede manier leek me veiliger en een beter idee om uit te proberen of voorspel misschien alles was, wat tante mij wenste toe te staan. Dus pakte ik de stof van haar slipje en schoof het opzij. Er was geen enkel teken van weerstand en in plaats daarvan begon tante steeds geiler te kreunen. Toen gebeurde het, toen zag ik mijn tante's kut voor de eerste keer na zoveel dagen van geduld!

Ik was niet zeker van of ik droomde, dus ik gaf snel een zachte kus op haar roze schaamlippen om te voelen of het daadwerkelijk echt was. Ik had nog nooit een kut gezien. Haar kutje was een van de mooiste dingen die ik ooit had gezien. Het was een gleuf, een beetje langer als mijn vinger en het was zo roze zoals de rozen die we zomers in de tuin hebben. Haar schaamlippen waren als gekrulde rozenblaadjes en ik begon zacht te zuigen aan die lippen. Ik deed dit een paar minuten en vervolgens trok ik mijn mond eraf.

Serieus, het voelde alsof mijn mond van ijzer was en tante's kut een sterke magneet die mijn mond aantrok. Ik tilde mijn hoofd op en keek naar tante en ze keek naar mij en ze gaf mij een bemoedigende glimlach.

En terwijl tante glimlachte deed ik iets wat tante misschien niet had verwacht: Ik glimlachte en begon haar voorzichtig te vingeren. Langzaam gleed mijn vinger erin en eruit en tante begon met haar heupen te wriemelen van genot. Tante's kut werd steeds vochtiger naarmate ik haar langer bleef vingeren. De hele tijd dat ik haar vingerde, keek ik in haar ogen en zag dat ze steeds meer extatisch werd. Intussen speelde mijn linkerhand met haar tieten en tante klemde mijn rechterhand soms even tussen haar benen vast.

Vervolgens gleed ik met een tweede vinger naar binnen en ik was het al bijna vergeten toen het me opeens te binnen schoot, haar klitje!

Haar klitje was als een zachte rozenknop die je kunt vinden voordat ze ontluiken. Ik deed mijn linkerhand naar beneden en streelde haar klitje en tante trilde en schudde plotseling van plezier. Haar kutje begon erg nat te worden en ik begreep dat het nu tijd werd om het laatste kledingstuk van haar lichaam te verwijderen. Dus haalde ik mijn vingers uit haar kutje en trok ik tante's slipje naar beneden en ze was volledig naakt.

Ik werd heel geil en ik kon mijn verlangens bijna niet meer beheersen, maar toch begon ik tante's kut weer te likken alsof het een appeltaartje was of zoiets. Ik begon voorzichtig te zuigen haar klitje en legde mijn andere handen onder tante's kont en tilde hem een beetje op, terwijl tante begon te strelen over mijn haar met haar beide handen en het was zo intens!

Tante's gekreun werd steeds heftiger, evenals mijn bewegingen. Tante ademde zwaar, maar ik bleef steeds haar kutje likken en soms gleed mijn tong even in haar liefdesgaatje en ik proefde de smaak van haar liefdessappen. Ik was zo intens bezig dat ik niet eens merkte dat tante haar eerste orgasme bereikte.

Ik voelde de kut van tante lichtjes spuiten en ik zag hem bewegen als een vis die op het droge ligt, en ze bleef maar hijgen en kreunen tot ze uiteindelijk gekalmeerde.

Ik keek haar aan en zij keek naar mij en ik ging bij haar liggen en gaf haar een zeer gepassioneerde kus. Toen stond ze op en duwde me op mijn rug en kwam naast me zitten.

Ze kuste me zachtjes op mijn lippen en ging door met kussen in mijn nek, op mijn borst, mijn buik en eindelijk pakte ze mijn keiharde erectie en nam hem in haar hand. Ik zag haar ogen oplichten van wellust, terwijl ze mijn voorhuid naar achteren trok en zonder tijd te verspillen opende ze haar mond en likte aan mijn eikel alsof het een ijsje was. Terwijl ze dit deed, rilde mijn hele lichaam alsof het werd getroffen door een vlaag van koude wind. Niets is meer exotisch dan als je pik wordt gelikt door je eigen tante.

Ze smulde letterlijk van mijn lul. Ik was in de zevende hemel. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen.

Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen.

Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten.

Met het puntje van haar tong porde ze in het pisgat. Hard begon ze erop te zuigen, maar tot haar teleurstelling kreeg ze er geen beweging in. Toch bleef ze nog even doorgaan. Hij zat nu op haar tetters en zijn lul hing in haar mond. Robbie legde het haar uit.

Ze grifte alles in haar geheugen en duwde toen Robbie het bed uit. Ze keek toe hoe hij in zijn kleren stapte en haar dan gedag zwaaide. Hij had kennelijk haast.

Ze had hem dan ook behoorlijk van zijn job gehouden en dat moest hij nu allemaal inhalen. Bovendien moest hij zijn vrienden nog kontakteren voor morgen. Toen ze een douche genomen had, besloot ze nog wat boodschappen te gaan doen. Het was stralend weer en ze trok dan ook een zomers jurkje aan. Even later liep ze het laantje uit, maar de plek waar haar auto geparkeerd stond.

Het was zo warm, dat ze besloot het linnen dak open te maken. Daarna reed ze, terwijl de wind door haar haren speelde, naar het winkelcentrum. Veel had ze eigenlijk niet nodig, maar ze deed het alleen maar om er eens uit te zijn. Toen ze klaar was met haar inkopen, besloot ze nog een kop koffie te gaan drinken in het restaurant van het warenhuis. Daartoe moest ze een paar etages omhoog. Wat later zat ze aan een tafeltje met een kopje koffie en een stuk gebak. Ze dacht aan de volgende dag, aan al die geile jongens!

Opeens werd ze uit haar overpeinzingen weggerukt. Hoe is het met jou? Verbaasd keek ze op. Hoe maak je het? Ze had alleen maar een kopje koffie genomen. Verrast zaten ze elkaar op te nemen.

Riet vond dat haar voormalige schoolvriendin enorm was veranderd. Vroeger was het altijd een beetje een trutje geweest.

Zo had ze er tenminste uitgezien. Ze was helemaal in leer gekleed. Een leren rok en jasje, zwarte laarzen met netkousen. In haar haren zat een knalrood sjaaltje gedraaid. Ze was overvloedig gemaquilleerd. Tot haar verbazing zag ze dat haar blouse ver openstond.

De aanzet van haar tieten was duidelijk zichtbaar. Echt wel het type van de vrijgevochten vrouw. Hoe is het trouwens? Je ziet er getrouwd uit! En wat met jou? Ze moest erom lachen. Op een dag ben ik er gewoon vandoor gegaan, toen hij braafjes op kantoor zat! Je woonde toch in het buitenland, als ik me goed herinner!

Ik verblijf zolang in een hotel. Bovendien kan ik je misschien wel helpen Even later scheurden ze door het verkeer van de stad heen. Riet had het dak weer opengegooid en de wind speelde heerlijk met hun haren. Wat later parkeerden ze voor het hotel en wipte Sonja eruit.

De hele operatie duurde geen vijf minuten. Toen kwam ze terug, met in iedere hand een koffer. Riet stapte uit en hielp haar de bagage in te laden. Wat later waren ze weer op weg. Ze moesten alletwee lachen om deze opmerking.

Het waren mooie huizen, allemaal los van elkaar gebouwd. Ze stapten uit de auto en liepen naar binnen. Sonja keek wat onwennig in het rond. Riet liet haar alles zien en Sonja maakte de opmerking dat haar man behoorlijk moest verdienen om dit allemaal te kunnen bekostigen. Toen ze in de slaapkamer kwamen, liep Riet rood aan van schaamte. Ze was vergeten de boel op te ruimen. Ze zag Sonja naar de chaos kijken en de wenkbrauwen fronsen.

Riet voelde de aangename tinteling die er van haar vingers uitging. Riet herinnerde zich het maar al te goed. Ze hadden samen huiswerk gemaakt bij Sonja thuis. Ze waren alleen thuis geweest. Alletwee hadden ze hun tieten ontbloot.

Ze wist nog dat Sonja verbaasd had gestaan over de afmetingen van haar borsten. Ze had er niet vanaf kunnen blijven. Riet herinnerde zich ook het wellustige gevoel wat dat had gegeven en ze had ook met haar veel kleinere tetters gespeeld. Toen was ze met haar tong over haar borsten gegleden en ze had niet geweten waar ze het moest zoeken van geilheid.

Ze had toegestaan dat Sonja met trillende vingers haar spijkerbroek open had gemaakt en haar hand naar binnen had gewurmd. Sonja had haar achterover op het smalle bed geduwd en haar tong was haar mond binnengedrongen.

En op die kus had ze heftig gereageerd. Ze wist nog precies hoe ze zich aan haar natte mond had vastgezogen. Tussen haar benen was ze drijfnat geworden, maar ze had het niet goed gevonden dat Sonja haar broek uittrok. Haar vingers waren dan tussen haar kutlellen op zoek gegaan naar haar genotsknobbeltje. Toen ze dat echter gevonden had, was Riet geschrokken van het gevoel dat het bij haar sorteerde. Verschrikt had ze de hand van Sonja weggeduwd, die er toen werkelijk om smeekte.

Maar ze had voet bij stuk gehouden. Dit was verkeerd, dit mocht niet! Nooit hadden ze er nog eens over gesproken, laat staan het nog eens uitgeprobeerd. Opeens gleden haar vingers van haar hals naar haar rug en Riet rilde van genot, toen ze voelde dat die vingers haar streelden.

Zachtjes werd de druk van Sonja's vingers groter. Ze kon haar lippen nu in haar hals voelen. Ineens gleden de handen van Sonja over haar gevoelige tieten. Ze draaide aan de tepels, die nog onder haar blouse zaten.

Ze kon ze stijf voelen worden. Ze ontdekte dat de sluiting van haar beha aan de voorkant zat en haakte hem snel los. Riet zag dat Sonja de adem inhield, toen haar kanjers tevoorschijn kwamen. Haar tieten bungelden heen en weer, maar ze waren natuurlijk lang niet zo groot als die van Riet. Op de knieen zat ze naast haar vriendin. Haar vingers gingen strelend over de borsten van Riet, die op haar beurt de tetters van Sonja streelde.

Ze liet haar tong erover heen en weer gaan en kon hem nog groter voelen worden. Ze merkte dat Riet er heftig op reageerde. Ik vind het zalig! Ook deze zoog ze kompleet stijf. Ze kon Riet nu horen grommen van de gein. Ze drukte haar lippen op die van Riet en voelde hoe deze op haar kus reageerde. Als ze deze vrouw wilde hebben, besefte ze, moest ze doorgaan tot het uiterste. Ze zou proberen om haar helemaal als gek te maken.

Ze drukte haar tieten tegen die van haar aan. Riet leek het prettig te vinden. Af en toe liet ze haar hand spelenderwijs over haar buik naar beneden glijden. Heel even raakte ze dan haar venusheuvel aan. Heel vluchtig, zodat ze geen commentaar kon leveren.

Haar kussen werden steeds veeleisender, steeds harder begon ze in de uiers te knijpen. Ze kon haar vriendin voelen smelten, maar ze had er geen idee van of haar weerstand totaal zou breken. Opeens gleed haar hand over haar kut en bleef daar. De vingers van Sonja waren de spleet binnengedrongen en hadden direkt haar gevoelige plekje gevonden.

Ze voelde de kittelaar onder haar vingertoppen heen en weer rollen. Riet's kut werd drijfnat. Sonja maakte van de gelegenheid gebruik om haar broek bruusk naar beneden te trekken.

Ze rukte ze letterlijk van haar kont af. Haar slipje volgde snel. Zelf trok ze haar broek ook uit. Met grote ogen keek Riet naar wat er ging gebeuren. Ze waren nu alletwee naakt. Met haar knieen hielp ze haar vriendin. Het was een heerlijke aanblik, vond ze, om haar vriendin zo open en bloot uitgestrekt te zien liggen.

Riet gehoorzaamde haar vriendin. Ze spreidde haar benen maximaal. Ze sloot de ogen envoelde het lijf van Sonja bovenop dat van haar. Ze kon de aangename druk op haar kut nu duidelijk voelen. De vooruitstekende heuvel van Sonja drukte hard tegen haar gezwollen kittelaar aan.

Ze snakte naar adem, toen ze de genotsgolven door haar lichaam voelde trekken. Ze zag dat Riet ernaar keek. Opeens gingen diens handen over haar eigen uiers en drukten ze omhoog. Ze boog ze alletwee omhoog en begon ze te likken. Haar tong gleed langs haar stijve tepels en ze scheen er enorm van te genieten. Sonja gleed nu van haar af, dit met de bedoeling haar nog gekker te maken dan ze al was. Ze zoog zo hard ze kon een tepel in haar mond op en begon er zelfs op te bijten.

Ze probeerde Sonja's vingers in haar scheur te werken. Haar handen knepen haar vette tetters bijna ot pulp, zo ver was ze heen. Sonja bleef hard op de kittelaar zuigen en stootte zo fel ze kon haar vingers heen en weer in haar scheur. In stralen voelde ze het geil over haar arm en gezicht spatten. Het spatte nu werkelijk alle kanten op. Ze liet haar onderlijf als een bezetene op en neer gaan op het bed. Ze verwachtte dat Sonja ervan zou schrikken, maar tot haar verbazing gebeurde dat niet.

Ze zoog nog harder aan haar kittelaar en probeerde zelfs wat van de pis op te vangen met haar mond. Toen was het voorbij. Riet schudde het hoofd, als wilde ze de herinnering aan het gebeurde uit haar brein bannen. Een hevig schaamtegevoel overviel haar. Je hoeft je echt geen zorgen te maken Ik vind het juis lekker Ze drukte Riet terug op het bed.

Ze schoof zodanig omhoog, dat haar kut precies boven het gezicht van haar vriendin hing. Ze schokte daarbij heftig met haar onderlijf heen en weer. Het leek wel alsof ze in trance was. Ze snakte naar adem. Haar vingertop had haar kittelaar gevonden en bewerkte deze nu driftig. Haar wijsvinger vibreerde tussen haar kutflappen. Riet liet haar handen over haar harde tieten gaan.

Ze begreep hoe heet haar vriendin was, want ze merkte het nauwelijks. Hard trok ze aan haar tepels, maar ze reageerde er niet op. Ze zag hoe haar lellen van elkaar weken en hoe ze nu met die vingers van haar vrije hand naar binnen schoot en stotende bewegingen begon uit te voeren. Deze vond het tot haar verrassing niet vies, maar opwindend! Ze konden het tussen haar kutlellen horen soppen. Riet gehoorzaamde direkt en stak haar billen uitdagend omhoog. Ze vond het allemaal grandioos.

Ze had zelfs besloten haar vriendin het gebeuren met Robbie en de afspraak daarna te vertellen. Hoe zou ze daarop reageren? Toen voelde ze de vingers van Sonja tegen haar anus aandrukken.

Ze kon de weerstand voelen breken, toen er zeker twee vingers bij haar naar binnen gleden. Ze hapte naar adem, want het was een vreemd gevoel. Ze probeerde door haar heupen naar voren te duwen, aan die vingers te ontsnappen, wat natuurlijk niet lukte. Sonja ramde nu werkelijk haar vingers in haar darmen. Ooohhhh, wat wil ik graag in de kont geneukt worden!

Riet schudde geweldig met haar lichaam. Het orgasme dat ze doormaakte was enorm. Ze kon zich niet herinneren ooit zo lekker klaar te zijn gekomen. Puffend liet ze zich terug op het bed vallen. Het was voorbij, maar ze zou het niet snel vergeten. Maar nu iets anders! Als het je interesseert Ze zag dat Sonja's ogen van pret begonnen te schittteren. Ze klapte zelfs in de handen, toen ze hoorde om hoeveel jongens het ging en hoe oud ze waren.

Hoe oud was hij, zei je? En hij wil je zomaar delen met zijn vrienden? Hij verwaarloost mij namelijk! Ze vroeg of ze mee kon naar die afspraak. Tot haar opluchting vernam ze, dat de jongens haar ongetwijfeld zouden accepteren. Bovendien is het al laat en zullen we morgen al onze energie nodig hebben!

Ze lagen naast elkaar onder de dekens te slapen. De volgende ochtend ontwaakte Riet als eerste. Voorzichtig schoof ze het bed uit en ging naar beneden om te plassen. Ze liep de trap af en kwam zo bij het toilet aan. Dat was altijd het prettigst van de ochtend, vond ze. Als ze wakker werd en ze moest plassen.

Voorzichtig ging ze op de bril zitten. Ze trok een been hoog op, zodanig hoog, dat haar kut vanzelf openging. Nog hield ze haar pis tegen. De druk werd steeds groter en van dit moment genoot ze, steeds geiler raakte ze. Ze kon het nu allemaal zelf regelen. Ze bedacht hoe vaak ze dit al niet gedaan had. Elke keer als ze 's morgens ging pissen, deed ze het. Nu brak het zweet haar uit. Ze kon het niet langer in toom houden en liet alles dan ook lopen.

Er ontsnapte een gilletje aan haar keelm toen de straal urine er met geweld uitspoot. Ze plaste over haar vingertoppen heen, die nu koortsachtig de weg naar haar kittelaar zochten. Direkt toen ze hem aanraakte en de pis er nu langs stroomde, voelde ze een orgasme op komen zetten. Ze kon haar buik nog voelen samentrekken, toen ze alweer lang en breed in de keuken zat. Het was zalig geweest en nu had ze besloten om thee te zetten en Sonja daar mee te verrassen.

Even later liep ze met een dienblad met daarop twee kopjes naar boven. Toen ze de deur van de slaapkamer openmaakte, zag ze dat Sonja al wakker was. Ze zat rechtop in bed en borstelde haar haren. Niet begrijpend keek Riet haar aan. Als mijn blaas tenminste goed vol zit! Beiden dachten ze aan wat ze straks gingen doen.

De rillingen van genot liepen hen over de rug en je kon duidelijk zien dat ze er alletwee behoorlijk veel zin in hadden. Wat later besloten ze zich te gaan aankleden en ze waren het erover eens, dat ze zich zo verleidelijk mogelijk moesten maken.

Ze wilden de jongens als gek opjutten, zodat ze zich totaal zouden laten gaan. En dat ik daar dan spiernaakt voor ig, en dat ze met me mogen doen wat ze willen! Riet kleedde zich echt hoerig, terwijl Sonja er streng uitzag met haar knotje bovenop haar hoofd. Riet moest lachen, toen ze haar vriendin zo zag.

Het omgekeerde was echter ook het geval. Toen Sonja Riet wat beter bekeek, barstte ze ook in lachen uit. Ze zag er echt te gek uit! Ze had haar haren opgestoken en zich zwaar gemaquilleerd. Zwarte nylons met een naad achterop het been, maakten dat ze er enorm sexy uitzag. Haar blouse hing een flink stuk open en liet haar tetters voor een groot gedeelte bloot. Sonja kon haar tepels zien zitten. Ze priemden door de blouse heen. Ze kreeg zin om eraan te gaan zitten lebberen, maar ze wist dat Riet dat nu niet op prijs zou stellen.

Riet liet haar vette tieten weer in haar blouse verdwijnen. Sonja volgde haar raad op en knoopte haar eigen blouse wat open, zodat er wat meer van haar borsten te zien was. Op weg naar hun afspraak. Ze zagen dat er twee jongens bij stonden te wachten. Ze stelden elkaar aan hun wederzijdse kennissen voor.

Het bleek, na even met ze gepraat te hebben, dat ze door hen opgehaald en naar de schuilplaats gebracht werden. Daar waren nog meer knapen ter plekke! Ze keken elkaar lachend aan. De andere jongen bleek Hansje te heten en kon zijn ogen niet van de uiers van Riet afhouden.

Maar elke keer als Riet zijn kant op keek, staarde hij verlegen naar de grond. Riet haalde de schouders op en ze spraken af dat ze het spelletje dan maar mee zouden spelen. Ze lieten zich blinddoeken en heel even kon Riet de begerige handen van Hansje op haar tetters voelen. Toen ze de blinddoeken eenmaal voor hadden, gingen ze op weg. Na een poosje waren beiden totaal hun orientatie kwijt.

Ze wisten niet eens welke kant ze op waren gegaan. De jongens, dat moest worden gezegd, deden hun werk prima. Opeens hoorden ze voor hen gejuich opklinken. Een oorverdovend tumult brak los en het zweet brak ze uit. Het leek wel of ze in een vakantiekolonie waren terechtgekomen. Ze voelden hoe ze met hun rug tegen een boom aan werden gezet en hoe eindelijk de blinddoek van hun hoofd af werd gehaald. Verbaasd keken ze in het rond. Het leek wel een soort jongensland waar ze zich bevonden.

Overal stonden hutjes en kleine onderkomens en ze zagen tot hun verbazing dat er zelfs kippen rondliepen. Voor hen stonden een stuk of twintig jongens! De hitsigheid was in hun ogen te lezen. Een paar hadden flinke bobbels in hun broek zitten en Riet zag dat ze stuk voor stuk flink opgeladen waren. Ze vond het een geile aanblik om al die jongens zo verwachtingsvol te zien staan, maar tevens vond ze het ook een beetje beangstigend. Het waren er wel veel en als ze hen kwaad wilden doen Riet besloot om zelf het initiatief te nemen.

Ze keek recht naar al die jongens en zag dat de meesten naar haar keken. Volgens haar was dat omdat ze van die enorme uiers had. Daar maakte ze dan ook gebruik van! Ze duwde opeens haar tieten naar voren en wel zo, dat ze uit de blouse vielen. Ze hoorde dat alle jongens naar adem hapten. Alle ogen waren op haar gericht! Op haar en haar vette borsten! Strelend liet ze haar vingers erover heen gaan en ze vond het heerlijk, om die jongens zo op te geilen.

Ze zag dat haar vriendin ook was begonnen. Ze droeg een zwarte rok met een grote split en die was ze nu aan het optrekken. Ze zagen de jongens elkaar aankijken en toen stapte er snel eentje naar voren.

Hij durfde niets te zeggen. Sonja hield haar rok nu zo hoog op, dat haar slipje zichtbaar was en ze zag dat alle jongens ernaar staarden. Toe, wees maar niet bang!

Sonja merkte dat hij een dikke bult in zijn broek had zitten, zo geil was hij. Voorzichtig werkte hij haar broekje naar beneden, zodat het nu op haar knieen hing. Ze is helemaal voor jou! Ik kan jullie allemaal wel neuken! Haar kleren vlogen als het ware uit en het duurde niet lang of ze stond er spiernaakt bij.

Ze keek naar haar vriendin, die het al niet veel anders was vergaan. Ze zag dat de jongens als een stel jonge honden aan haar enorme spenen lebberden. Maar ze had evenmin gebrek aan belangstelling. Ze voelde hoe haar kutlellen gespreid werden en hoe een paar vingers in haar spleet gleden. In elk gat een pik! Sonja besefte dat ze zouden worden gebruikt. Ze hoorde Riet protesteren, toen deze naar een hut werd gesleept. Jullie komen allemaal aan de beurt!

Zo wil ik niet meedoen! Ze mag best even kijken Ze werd losgelaten en ze ging achter de menigte aan, die Riet naar de hut toesleepte. Ze ging de hut binnen en zag tot haar verbazing dat Riet helemaal niet misbruikt werd. Ze leek het net heerlijk te vinden wat er met haar gebeurde. Ze lag languit op de rug en haar benen waren wijd gespreid. Met haar vette tetters waren wel vier knapen bezig. Ze melkten haar dat het een lieve lust was. Tussen haar benen waren nog eens twee knapen bezig en Sonja zag dat er drie anderen onderwijl hun kleren uittrokken.

In een mum van tijd waren ze naakt. De twee die tussen haar benen inzaten, maakten nu plaats voor de grootste van de drie en Sonja zag dat zijn pik recht vooruit stak. En wat voor een pik!

Wild begon die knul haar te neuken en er ging een hoeraatje op voor de durfal.

Author: Freddie Rincon