Vingeren onder douche geil en heet

vingeren onder douche geil en heet

.

Grote natte kut spuitende tiener

Mijn handen konden geen genoeg krijgen van haar tieten ik bleef ze strelen en kneden. Danielle liet haar rechterhand ook afzakken, niet eerst over mijn bovenlijf heen. Maar straight to the point ze zocht meteen mijn clitje op. Ze legde haar wijs en middelvinger op en draaide er rondjes over heen, we kreunden zachtjes in elkaars mond.

Was ik 10 minuten hiervoor nog opgewonden geworden met het idee dat 2 teamgenotes elkaar hier verwenden, nu sta ik zelf met Danielle hier te genieten.

Terwijl Alina ons aan het bekijken is. Alina een kortharig blonde rijpe vrouw van eind 40 met een C cup, is aan het genieten van hoe 2 twintigers elkaar steeds dichterbij het hoogtepunt brengen. Danielle duwt dan 2 vingers bij me naar binnen en haalt ze heerlijk terug langs de binnenkant van mijn kutje, terwijl haar duim rondjes over mijn clitje blijft draaien. Ik kreun toch iets te hard denk ik, maar ik verlies mijn eigen controle en kom klaar op de heerlijke vingers van Danielle.

Ze is nog steeds aan het rijden op mijn bovenbeen ik laat mijn linkerhand omlaag zakken en wrijf met mijn vingers over haar clitje heen. Hmmmm hijgt ze wat is dit lekker Marieke, doe het harder en ze kijkt me heel strak aan, terwijl ze haar kutje sneller over mijn been heen laat glijden. Ik pak haar clitje tussen duim en wijsvinger en draai hem rondje haar ogen worden groter, aaaaaaaaaah kreunt ze uit en haar onderlijf schokt over mijn been heen.

Ze slaat haar hand in mijn nek pakt mijn hoofd naar me toe en geeft me een heerlijke zoen. We ontwaken uit onze opwindingen zien Alina daar staan met 2 grote knoppen en haar hand tussen haar benen. Ik stap met Danielle op der af we laten onze mond allebei op een tiet zakken en zuigen der harde tepels in onze mond.

Sabbelen er zachtjes op en beginnen er heel plagend wat op bijten. Danielle laat zich afzakken en gaat op der knieën voor Alina zitten en trekt haar lipjes uit elkaar en laat het puntje van haar tong even snel over Alina haar clitje glijden. Ze kreunt het uit, om er voor te zorgen dat ze niet het hele complex naar ons toe lokt zoen ik der vol op der mond. Rust en passie zit er niet meer in als een wilde draait ze om mijn tong heen. Ze heeft een tijd geen sex meer gehad en dit is te merken, ze kreunt in mijn mond terwijl we blijven zoenen en ik afwisselend haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger laat glijden.

Op het moment dat Danielle 3 vingers in der duwt en haar kutje snel en diep begint te vingeren. Voel ik der verstijven ze stopt mijn zoen ze hijgt ik gaaaaa komen schatjes oooooh stop dit niet dit is geil, Danielle zuigt ineens op der clitje. Wat was dit een heerlijke show om te zien hoe Danielle, Alina klaar befte. Ze staat voor me, ik brand van verlangen. Hmmmm ik wil die meid, gaat er alleen maar door mijn hoofd. Ik duw der achteruit tegen de muur onder de douche pak der handen en duw ze zo hoog mogelijk boven haar hoofd tegen de muur en zoen der.

Hmmmm die zoete smaak van haar tong, ik proef het kutsap van Alina overal. Ik lik in der hals en zuig op der oorlel en kreun zachtjes in der oor. Ik laat haar handen los en zak zelf zoenend omlaag draai met mijn tong rondjes om de heerlijke keiharde tepels heen. Danielle gaat met haar handen door mijn haar heen. Ik bijt zachtjes op der tepels hmmmm ze kreunt erbij ik bijt plagend nog wat harder tot ze iets terug trekt van de pijn hmmmm.

Ik laat mijn tong zakken lik rondjes om der navel heen. Ik ga op mijn knieën zitten pak met beide handen haar billen vast knijp er in met mijn nagels. Laat mijn tong plagend door haar lies glijden. Wat is dit wordt er geroepen ineens, Martijn is komen kijken waarom het zo lang duurde voor wij de kantine weer in kwam.

Martijn zit ook bij ons in het team is 28 jaar bruin haar en sportief gebouwd. Alina, die weer bij haar positieven is gekomen trekt hem tegen zich aan en begint hem te zoenen. Hij stribbelt eerst nog tegen maar laat zich dan gaan en zijn kleren zijn in no time uit. Lang kan ik er niet naar kijken Danielle pakt mijn hoofd beet en duwt die tussen haar benen, ik pak haar terug door mijn nagels wat dieper in der billen te zetten.

Hierdoor duwt ze haar heupen naar voren en glijd mijn tong diep in der grotje. Ze streelt en masseert mijn hoofd terwijl ik mijn tong rondjes in der laat draaien.

Danielle word als maar natter terwijl ze mijn tong in zich voelt draaien geniet ze ook van het uitzicht hoe Martijn achter Alina staat, en haar op zijn hondjes hard begint te neuken. Ik laat haar billen met rust en leg een duim op haar clitje en draai daar overheen terwijl ik mijn tong in der laat draaien, hmmmm het lijkt wel of er elke keer een nieuwe scheut kutsap bij komt ze blijft kletsnat heerlijk. Ik laat mijn tong er uit glijden duw er 2 vingers in hmmmmm zelf is ze ondertussen bezig met der tieten te masseren en trekt af en toe hard aan der tepels.

Ik duw er een 3e vinger bij in. Hmmmmmm Marieke wat lekker, hijgt ze me toe, ik hou het niet meer zo, ik ga weer komen.

Ik haal mijn duim van haar clitje en laat mijn tong hier heel snel om heen draaien en zuig hem af en toe mijn mond in. Ongecontroleerd duwt ze nu mijn hoofd strakker tegen haar kut aan. Mijn 3 vingers glijden er heel makkelijk in en uit zo lekker nat is ze hmmmmmm ga door Mariek, kreunt ze zuig mijn clitje je mondje in hmmmmmmm ja zuig er op aaaaaaaaah doe het kreunt ze terwijl ze komt.

En mijn hoofd strak tegen der aan duwt hmmmmmm. Ik buk om het wasmiddel enzo te pakken, tot ik in ineens '"hoi buurvrouw"" achter me hoor. Ik schrik overeind en kijk op. Staat de buurman daar ineens die ik niet verwachte eigenlijk. Ik groet hem en zet ondertussen me wasje aan. Stervens koud dat ik het inmiddels heb want het is niet boven 0 vandaag, voel ik me tepels stijf worden.

Hij zegt dat hij een rustige dag had en dus lekker optijd naar huis kon voor de verandering. Hij vraagt hoe het met mij is en ik lach een beetje onhandig dat het nogal koud is en hij schiet in de lach en zegt "" vind je het gek als je er zo bij loopt"". Nico had het door en zegt dat ik me nergens voor hoeft te schamen. Ik bedank hem en zeg hem dat ik naar binnen ga en wens hem een fijne avond.

Als ik me sleutel in het slot van de voordeur wil doen laat ik de sleutel vallen en ongemakkelijk in mijn badjas buk ik om ze te pakken. Nico schiet in de lach om mijn gestunt en opent zijn deur. Ook ik vervolg mijn weg naar binnen. Ik doe open en het blijkt de postbode te zijn met een pakketje voor de Nico, maar die doet niet open en of ik het wou aannemen. Natuurlijk als goed buur doe ik dat en hij duwt een briefje bij hem in de bus dat het zijn pakketje bij mij ligt.

Hij bleek onder de douche te staan toen de postbode aanbelde. Ik zei hem dat het geen punt was en hij maar even binnen moest komen want had het inmiddels al koud genoeg gekregen van iedere keer in de kou te staan.

Dus hij volgde me naar binnen. Niet meer aan mijn badjas denkende buk ik om zijn pakketje te pakken van de grond en hij heeft nu vol zicht op mijn zwart met rood kanten string. Ik voel zijn stijve lul tegen mijn buik maar schrik toch wel.

Ik draai me naar hem toe en zoen hem, zonder twijfel zoent ie terug. Hij duwt me naar achter de gang in, en legt zijn pakketje al zoenend op het kastje dat er staat. Mijn tepels worden nog stijver en ik geef me volledig over. Kreunend van geilheid trek ik zijn shirt over zijn hoofd uit, maak zijn broek los en ga met me hand zijn broek in, pak zijn lul en begin er langzaam aan te trekken.

Hij kreund een beetje en laat zijn broek zakken. Hij opende mijn badjas en zakte met zijn mond naar mijn tepel en zijn hand zakte naar mijn natte poesje. Hij draaide me om en nam me achterlangs tegen het kastje aan. Maar ik nam die gok, ik dacht niet meer helder. Zijn handen vonden mijn tepels en zachtjes trok hij eraan en kneep hij erin. Ondertussen stoote hij hard door en ik stond op het punt te komen. Dat had Nico ook door en ging door, kneep en trok iets harder.

Hij trok terug omdat hij nog niet wou komen. Toen ik bij kwam keek ik op de klok, 10 voor 6, ooo fuck dacht ik nog, maar al snel voelde ik zijn lul weer een weg naar binnen zoeken en was ik weer helemaal in de ban van deze beurt! Ik ging rechtstaan, zette me kont op het kastje, sloeg me benen om Nico's middel en begeleide hem naar mijn kutje.


vingeren onder douche geil en heet

.


3 mannen 1 vrouw achterlangs geneukt