Spelende vrouwen met elkaar strakke schaamlippen

spelende vrouwen met elkaar strakke schaamlippen

..

Zaadkut parenclub


spelende vrouwen met elkaar strakke schaamlippen

..Escortbureau zeeland geile filpjes


Voor mijn gevoel duurt het vele minuten als Loretta tenslotte antwoord “als jullie voorzichtig zijn wil ik het wel eens voelen”. Ik voel een siddering door Belinda’s lijf gaan en tegelijkertijd zegt ze “laten we dan maar aan de slag gaan; kom trek dan dat grote T-shirt maar uit”.

Loretta staat op van ons bed en ontdoet zich met hulp van Belinda van het grote T-shirt en inderdaad ze heeft een klein blauw slipje aan. Voor ons staat Loretta met haar goddelijke lijfje van een lieve, leuke kleine tiener met parmantige kleine borstjes met prachtige gezwollen tepelhofrozetjes en spitse kleine tepeltjes.

De rest van haar lijf is prachtig slank met mooie lange benen voor zo’n jong ding, maar het meest verbazende is haar mooie helemaal gladde spleetje. Loretta overwint haar schroom en komt weer bij ons op bed liggen. Belinda trekt haar opnieuw in haar armen en begint haar uitbundig te knuffelen, waarbij ze met haar grote volle borsten over de borstjes van haar zusje streelt. Ook trekt ze haar bij haar heupen tegen zich aan, waardoor mijn positie tussen haar geopende dijen onhoudbaar wordt.

Ik vind het niet erg om mijn positie op te geven en ga achter Belinda liggen en sla een arm om haar heen en voel daarmee naar de beschikbare borsten van beide meiden.

Ondertussen schuif ik mijn onderlijf strak tegen Belinda aan en zorg ervoor dat mijn harde piel goed opgesloten zit tussen haar forse billen. Hierbij kreunt Belinda tegen de lippen van haar zusje. Het lijkt wel of de schroom van Loretta verdwijnt want ik zie hoe ze haar mondje aarzelend opent voor de likkende tong van haar grote zus.

Even later liggen beide zussen dus lekker te tongen met elkaar en zit mijn hand klem tussen de borsten van beide meiden. Voorzichtig streel ik beide borsten en ondertussen schuift mijn van het voorzaad lekkende lul lekker intiem tussen de billen van Belinda heen en weer. Ik voel aan het lekkere strakke borstje van Loretta en merk dat haar tepeltje al keihard is. Mijn andere hand heb ik ondertussen onder Belinda doorgestoken en daarmee kneed ik zacht haar volle borst en de gevoelige tepel.

Ik speel een poosje zo met de beide meiden als Belinda de kus verbreekt en Loretta zacht aanmoedigt om ook eens met mij te kussen. Hiervoor moet ze zich wat oprichten en krijg ik meer gelegenheid om aan haar prachtige strakke borstje te voelen terwijl zij zich over haar zus buigt en aarzelend haar mond in contact brengt met de mijne.

Eerst kus ik haar zacht op de lippen en als ik voel dat ze geneigd is haar lippen te openen dring ik mijn tong tussen haar lippen op zoek naar haar tong. Als Loretta haar eerste schroom onderdrukt heeft wordt haar mond heerlijk warm en vochtig en tong ik haar enthousiast.

Ondertussen voel ik hoe Belinda met haar bilspieren ligt te knijpen om mijn pik lekker te verwennen. Omdat Belinda feitelijk tussen Loretta en mij in ligt kan ze weinig beginnen, maar toch voel ik aan haar bewegen dat haar handen zacht over het lijf van haar zusje strelen.

Loretta wordt steeds enthousiaster en al spoedig kreunt ze zacht als Belinda en ik haar strelen en kussen. Even later wringt Belinda zich onder haar zusje door en zodoende komt Loretta tussen ons in te liggen. Ik kijk geil en gespannen naar het kruis van Loretta en zie tot mijn genoegen ook dat rond de lipjes het kleine slanke kutje van Loretta enkele slijmerig uitziende plekjes zitten.

Loretta kijkt me een beetje beschaamd aan en fluistert dan “ja, soms een klein beetje, maar ik vond het eng maar tegelijk ook lekker en opwindend”. Opnieuw buigen Belinda en ik ons over haar heen en nu is het Belinda die haar begint te tongen terwijl mijn mond zacht op verkenning gaat langs de contouren van haar kleine harde borstjes en uiteindelijk beland mijn mond op haar kleine strak opgerichte tepelhofje.

Heel zacht knabbel ik aan het harde puntje op het uiteinde terwijl mijn hand zachtjes strelend via haar strakke buikje naar beneden glijdt. Als ik even later, al zuigend op het kleine harde tepeltje, de binnenkant van haar dij streel komt mijn hand in aanraking met die van Belinda die opnieuw zachtjes de welving van de kleine kutlipjes natrekt met haar lange nagel. Ik buig me over het andere borstje en begin ook aan dat tepeltje te zuigen.

Intussen voel ik hoe er meerdere handen langs mijn buik naar beneden glijden en twee handen op mijn superstijve pik belanden. Als die twee handen me zachtjes beginnen te strelen hoor ik Belinda zeggen “Voel je die harde piemel Loretta?

Na een paar keer voel ik dat een van de handen zich naar mijn grote klootzak beweegt en met mijn eieren begint te spelen. Ik weet zeker dat het Belinda is omdat ik weet dat ze heel graag met mijn zak speelt. Nu word ik dus heerlijk bewerkt door de twee zusjes. Omdat Belinda met mijn zak bezig is, is het poesje van Loretta verlaten en is het mijn kans om dat kleine sneetje eens lekker te verkennen en al snel betasten mijn vingers het kale kleine kutje en ik ben verbaasd dat de omgeving al helemaal vochtig is.

Mede daardoor voel ik zacht aan de lipjes en de opening van het kleine kutje. Voor ik verder ga trek ik het been van Loretta aan mijn kant een beetje omhoog en open en daarna leg ik voorzichtig mijn knie er overheen. Bij deze beweging voelde ik hoe Belinda ook een been over die van Loretta had gelegd. Hierdoor was het vrijwel onmogelijk voor haar om haar benen bij elkaar te trekken en ligt ze dus lekker geil en open te wachten.

Snel ga ik verder met het strelen en betasten van het lekkere kleine poesje. Opnieuw raak ik opgegeild door het voelen van de lekkere natte omgeving van het nog steeds gesloten kutje. Voorzichtig duw ik een topje van een vinger tussen de gesloten lipjes en beweeg die zachtjes heen en weer.

Ik ben verheugd als ik merk dat Loretta’s ademhaling wat gejaagder wordt onder deze strelingen en ook knijpt ze wat steviger in mijn snoeiharde lul – heerlijk. Onder deze strelingen heffen Belinda en ik onze hoofden op en tongen even met elkaar voordat ik met mijn vrije hand even zacht haar grote hangende borsten kneed. Hierbij kreunt Belinda weer een “ouderwets” luid en kijkt Loretta weer met enige verbazing naar haar zus.

En ik hoef me er toch niet voor te schamen! Loretta kleurt rood bij deze bekentenis en snel sluit ik mijn mond weer om een van haar mooie strakke kleine borstjes. De hand die de volle borst van Belinda streelt kan ik gelukkig gewoon door laten gaan en daar Belinda zeer gevoelige tepels heeft kreunt ze nog een aantal keren. Hierbij bevindt Belinda’s hoofd zich vlak bij het mijne op de andere borst van haar kleine zusje. Even later beweegt Belinda zich wat naar beneden en daardoor moet ik haar borst loslaten en voel ik ook dat iemand mijn hand van het kleine kutje van Loretta wegduwt.

Snel kijk ik omlaag en zie hoe de bos koperrood haar van Belinda zachtjes naar beneden gaat. Ik voel een geile stoot door mijn lendenen gaan als ik concludeer dat Belinda haar kleine zusje wil gaan beffen. Snel begin ik nu allebei de borstjes van Loretta te verwennen terwijl haar heupen zich onwennig bewegen onder de benen van mij en Belinda. Al snel moet Belinda haar positie veranderen om goed bij het kleine tienerkutje van haar zusje te komen.

Ik duw tegen Belinda’s been en mompel zacht, “kom Belinda draai je om, zodat je goed bij dat kleine scheurtje kan komen! Ik raak altijd opgewonden als ik de combinatie van bewonderen van haar lelieblanke huid die onderbroken wordt door het vurige rood van haar geslachtsdelen.

Een van de bewijzen dat Belinda een “echte rooie” is. Loretta wordt opnieuw rood als ik met een zachte dwang haar hoofd in de richting van Belinda’s wijd geopende kruis draai. Bij de aanraking van Belinda’s vel kreunt deze van genot en hoor ik Loretta’s adem schokkend gaan. Snel kijk ik naar beneden en zie dat Belinda inderdaad haar mond kussend naar het kleine spleetje van haar zusje brengt.

Ik neem iets afstand van beide zussen en kijk met veel genoegen naar hun handelingen en het valt mij op dat Loretta’s ademhaling steeds heftiger wordt en steeds snokkender gaat. Snel neem ik mijn eigen pik in mijn hand en begin mezelf heel traag af te trekken.

Ook kijk ik met verbaasde ogen naar de vingers van Loretta die bezig zijn om de kutlippen van haar zus uit elkaar te trekken en ze aandachtig de binnenkant bekijkt. Tijd om wat aanwijzingen te fluisteren. Ik ga weer dicht tegen Loretta aanliggen en duw haar donkere hoofd zacht richting de dikke gezwollen lippen van haar zus. Aarzelend begint Loretta de handelingen van Belinda te volgen en kust onhandig de binnenkant van Belinda’s dijen, haar onderbuik en tenslotte haar opengesperde dik opgezwollen lippen.

Bij deze laatste kussen kreunt Belinda weer behoorlijk luid en geeft Loretta nog meer ruimte om haar te kussen. Ondertussen is er ook een hand die weer bezig is om mijn grote tot barsten toe gevulde klootzak te kneden. Even later glijdt die hand over mijn eigen hand en wil het afrukken van mij overnemen. Natuurlijk laat ik deze hand, die trouwens aan Belinda toebehoort, graag zijn gang gaan.

Mijn eigen handen hebben weer borsten gevonden en spelen er zacht mee. Nu merk ik dat Loretta ook steeds nadrukkelijker begint te zuchten onder dit spel.

Hierbij geniet ik met volle tuigen door naar de verrichtingen van mijn beide nichtjes te kijken. Plotseling verbreekt Belinda het zuigcontact met haar zusje en hoor ik de gefrustreerde zucht van Loretta. Haar dikke gezwollen kutlippen staan uitnodigend open en vlak bij de top van mijn paarse dikke eikelkop. Belinda richt mijn pik omhoog, verschuift iets en laat met een zachte schreeuw haar dikke kut over mijn forse paarse eikel glijden en begint me zodanig te berijden dat mijn 20 cm lul binnen een paar stoten in haar hete natte kut zit.

Hierbij zucht en kreunt ze onophoudelijk en rijdt steeds feller op mijn lul. Loretta kijkt verbouwereerd naar de verrichtingen van haar grote zus en na enige tijd steunt ze en vraagt bedeesd aan Belinda of ze het lekker vindt. Ik geniet van de wild op en neer zwiepende borsten van Belinda en probeer ze in mijn handen te vangen. Eenmaal gevangen kneed ik ze zacht en pak ze vervolgens wat steviger beet om Belinda wat af te remmen, want ze gaat inmiddels zo wild tekeer dat ik vrees voor de ontsnapping van mijn hete kleddernatte lul uit haar lustgrot.

Ik probeer me ook op Loretta te richten en zie dat ze met grote ogen de verrichtingen van Belinda zit te bekijken en dat haar eigen vingers ondertussen bezig zijn om haar eigen kutje en kleine kegeltietjes te bevoelen. Deze actieve manier van kijken geeft me de moed om Loretta te vragen “zal ik je mooie kleine kutje eens kussen Loretta? Ze kijkt me aan als ik verder ga “ja, jij komt gewoon met je poesje boven mijn gezicht zitten en dan zal ik wel zorgen dat jouw poesje weer lekker gekust wordt!

Even kijkt Loretta me ongelovig aan, maar als Belinda haar aanmoedigt “ja, Loretta, toe maar, ga maar lekker op z’n gezicht zitten, dan kunnen wij lekker zoenen en tongen en lekker met onze tieten tegen elkaar aan wrijven!

Nu is Loretta waarschijnlijk overtuigd, want even later komt ze met een vragende blik in haar ogen met haar kontje boven me hangen en met mijn handen op haar heupen manoeuvreer ik haar kontje zo boven mijn gezicht, dat ik eindelijk dat kleine tienerscheurtje kan likken en snel duw ik met mijn tong de kleine gesloten lipjes uit elkaar en laat mijntong er tussenglijden.

Goh, wat is ze al lekker slijmerig in haar ingang, gaat het door me heen als ik voor de eerste keer het heerlijke vocht van mijn kleine nichtje op mijn tong proef. Hier heb ik honderden keren van gedroomd en nu gaat deze droom bewaarheid worden. Enthousiast begin ik het kleine scheurtje uit te likken en duw de lipjes uit elkaar om zo mijn tong in haar neukkanaaltje binnen te brengen.

Heerlijk vind ik het zoals we met z’n drieën bezig zijn. Loretta en Belinda kreunen nu tegen elkaar op en aan het schokken van beide vrouwenlijven merk ik dat ze allebei plezier hebben in wat we aan het doen zijn.

Heerlijk ook de manier waarop ik de krampjes door de dijen van Loretta zie gaan als ik lik of als Belinda aan haar kleine borstjes zit. Hierdoor aangemoedigd pak ik met beide handen de schaamlipjes van Loretta en trek ze nog iets verder uit elkaar, waardoor er een piepklein kittelaartje tevoorschijn komt wat me uitnodigt om er eens over heen te likken met mijn natte tong.

Het is net of er allerlei bliksems door mijn buikje en borsten gaan” gaat Loretta verder. Door het uitspreken van deze woorden hitst Loretta zowel Belinda als mij op en het effect is dat Belinda nog sneller en feller op en neer begint te rijden en dat Loretta’s onderlijf over mijn gezicht begint heen en weer te schuiven.

Heerlijk zoals het mooie kleine ding in mijn handen heen en weer aan het rijden is. Ook slaken ze allebei diepe kreunen, zachte steunen en soms felle ingehouden schreeuwen. Belinda schreeuwt op dat moment het hardst en ik weet bijna zeker dat ze binnen enkele seconden luid gillend klaar gaat komen. Nog enkele keren ramt ze haar volle onderlijf op en neer en dan begint ze te schreeuwen en kreunen, “ohhhhhhhhhhhhhh, iikkkkkkkkk ggggaaaaaaaa kkkkllllllaaaarrrrrrkkkkooooommmmeeeeennnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om Loretta niet al te veel van haar stuk te laten gaan hou ik haar stevig bij haar heupen vast en blijf haar mooie kleine strakke lipjes strelen en zuigen met mijn tong en mond. Belinda raast ondertussen nog wat door en al spoedig zakt haar tempo en ook haar verbale geweld. De fase van genieten van haar klaarkomen is ingegaan zo weet ik uit eerdere ervaringen.

Ze is een erg gepassioneerde vrouw en moet zeker enige minuten echt nagenieten om haar orgasme weg te laten ebben. Loretta blijft op mijn hoofd heen en weer rijden, zij het lang niet zo heftig als haar grote zus op en neer ging. Na een korte poos merk ik dat Belinda weer zacht op en neer begint te bewegen en daardoor wordt mijn dikke zware pik weer helemaal stijf, in de rustfase van Belinda was hij wat zachter geworden, maar nu eist Belinda weer alle aandacht van mijn geslachtsdeel op.

Aan de bewegingen boven me te voelen zijn de zussen ook weer met elkaar aan het zoenen, want beiden bewegen nu in min of meer hetzelfde ritme. Zo zitten we opnieuw een tijdje te vrijen tot ik intussen kramp in mijn tong en kaken gekregen heb van het tongen en beffen van Loretta’s kleine kutje.

Zachtjes duw ik Loretta van me af om mijn gezicht vrij te maken. Ik haal eens diep adem en beweeg mijn gezicht, dat helemaal onder het kutslijm van Loretta zit.

Loretta is duidelijk gefrustreerd dat ik het contact met haar kleine jonge poesje verbroken heb en ik kijk haar lachend aan en zeg, “lieverd, ik heb kramp in mijn tong en kaken, je zult even geduld moeten hebben; even op adem komen”.

Loretta glimlacht terug en buigt zich voorover om me een kus te geven. Het is de eerste spontane tongzoen die ik van mijn kleine nichtje krijg, realiseer ik me terwijl ook Belinda zich over me heen buigt en ik zo dus twee tongen en kussende monden te verwerken krijg. Ook Loretta krijgt enkele kussen van haar grote zus en ze vraagt haar of ze het lekker gevonden heeft. Hierop verheft ze haar heupen ver genoeg om mijn hete dikke snikkel met een plop uit haar poes te laten glijden en waardoor hij met een natte pets tegen mijn buik smakt.

Belinda knielt naast mijn linkerheup en grijpt mijn piemel met haar rechterhand en trekt hem overeind. Loretta kijkt belangstellend naar mijn vette piemel, die nat is van het slijm uit Belinda’s klaargekomen doos. Loretta buigt zich voorover en plant met getuite lippen een kusje precies op het topje van mijn eikel, die daardoor even opveert van enthousiasme. Loretta kijkt aarzelend naar me en als ik bemoedigend knik buigt ze opnieuw voorover, nu met geopende mond en proeft ze aan mijn eikel.

Opnieuw wipt hij op van plezier bij het gevoel van het hete kleine mondje, dat er omheen gesloten wordt. Zij klemde zich met armen en benen aan zijn eveneens schokkende lichaam vast om hem zo diep mogelijk in haar te hebben, terwijl zij beiden intens bevredigd in de nakrampen lagen en rustig bijkwamen.

Al snel kregen ze al antwoord op hun reactie. Bij de mail zat een nog betere foto van het tweetal, waarop Henk meteen wel aan de slag wilde. Wat huiverig keek Linda naar het tweetal, maar Henk was dol enthousiast met dit antwoord. Hij wilde meteen al bellen om een afspraak te maken. Linda kon hem hiervan weerhouden en zei: Langzaam aan werd Linda weer zo opgewonden bij de aanblik van al die stijve en spuitende lullen dat ze geregeld de uitgeprinte foto van dat stel pakte en peinzend naar de man en zijn gereedschap keek.

Ze kon zich al helemaal voorstellen hoe dat dikke ding langzaam in haar kut zou schuiven en een lekkere straal zaad in haar kut zou spuiten. En toen Henk, terwijl ze daar wijdbeens op de stoel zat, zijn eikel tussen haar schaamlippen wrong en al doordrukkend haar kut lekker opvulde met een zaligmakende wrijving, greep ze spontaan de telefoon. Het duurde even voordat er werd opgenomen en hij hoorde: Zeg, ik bel even om te zeggen dat we je mail hebben ontvangen en willen graag een afspraak maken.

Linda had zich inmiddels bekend gemaakt en hijgde even toen Henk zo actief haar kut begon te bewerken. Marja merkte dat en zei: Toen ze nog verder sprak viel Marja haar plotseling giechelend in de rede: Hou het even op, dan komen we samen. Ze begonnen het gesprek nu wat hortend omdat ze nog wat nakrampjes te verwerken hadden. Ze vonden dit samen een leuke kennismaking ter voorbereiding van hun samenzijn.

Ik hoop dat jouw Henk net zo is dan zullen we het echt wel gezellig hebben. Eerlijk gezegd kijk ik naar morgen uit. Toen nam Henk de telefoon weer over en zei: Kom morgen rond acht uur dan zien we wel weer.

Dirk, sportief gekleed, deed open. Joviaal begroette hij hen als een paar oude bekenden die hij in lange tijd niet had gezien. Zijn uitbundigheid liet zien dat hij minstens zo gespannen was als zij en in de kamer gekomen wachtte Marja hen op. Bedaard begroette zij hen en als extra steuntje gaf ze Linda een kus. Wees maar niet bang, het zal best gaan. Toen Dirk opmerkte dat het wel leuk was om nu eens op deze wijze met een ander vrouwtje naar bed te gaan, merkte zij op: Ze vergeten dat wij het zijn die honger hebben en zij ons de monden moeten vullen.

Want dat ze zin had in Dirk’s lange paal dat stond voor haar vast. Zo praatten ze nog wat en Marja stond op om nog een tweede kopje koffie te halen met een specialiteit, zoals ze zei.

Enkele minuten later riep ze Linda die snel naar haar toe ging en in de slaapkamer werd geloodst. Marja merkte hierbij op: Waarom zouden wij langer wachten terwijl ik best zin heb in een beurt. Dan komen jij en Dirk lekker op dreef, waarna wij kijken hoe jullie aan de gang gaan.

Giechelend stapten ze uit hun kleren waarna Linda Marja bewonderend bekeek, haar stevige borsten in de handen nam en zei: Marja onderging dit met gesloten ogen, waarop Linda haar vinger nog dieper door liet dringen.

Toen ze merkte dat zij drijfnat geilde op haar strelingen, grinnikte ze: Marja kreunde van lust, omhelsde Linda en wreef haar buik stevig tegen die van Linda. Ze bevoelde ook Linda’s kutspleet en constateerde lachend dat zij minstens zo geil was, waarna ze besloten snel naar de kamer te gaan. Beide mannen, van niets bewust, waren verdiept in een opwindende seksfilm op de computer.

Ze merkten pas wat er aan de hand was toen de vrouwen pardoes op hun schoot gingen zitten met een hand in hun kruis. Hij zag hoe het sap reeds langs haar schaamlippen droop. Nu sprongen ze eindelijk als door een wesp gestoken op en waren ze in de kortste tijd naakt en met stootklare sabel bezig om de voor hun onbekende vrouw te ontdekken. Linda zat met gesloten ogen onderuit op de bank en trok haar knieën op toen Dirk de buitenkant van haar schaamlippen streelde.

Ze kreunde zachtjes van genot toen zijn vinger onderzoekend in haar grot rondging. Ook Marja onderwierp zich in de eerste instantie geconcentreerd aan de strelingen van Henk, maar denkend aan hun afspraak en inmiddels uiterst verlangend naar een diepgaande penetratie riep ze Linda en Dirk toe even rustig toe te kijken.

Zelf liet ze zich achterover zakken op de rand van de tafel. Ze trok nu haar knieën hoog op en hield ze met beide handen vast waarbij ze Henk ongeduldig toeriep: Zijn lul werd gevangen in haar vochtige grot. Aan alle kanten omsloten door vochtig warm vibrerend kutvlees begon Henk zijn stootserie. Elke keer maakte hij een zachte en lustopwekkende landing op haar buik.

Zij kwam hem met elke neerwaartse beweging tegemoet om hem zo volledig mogelijk in zich op te nemen. Vrij van alle spanningen en nu alleen nog maar gedreven door het verlangen om elkaar naar een geilend hoogtepunt te brengen, begonnen ze serieus elkaar te bewerken.

Marja greep hem tussen haar benen door aan zijn zak om hem nog meer te stimuleren. Wild ramde hij zich tot haar grote genoegen keer op keer naar binnen en plots was voor hem de maat vol. Hij stootte onder het uiten van een bronstige kreet een zware zaadlozing in haar buik. Hoewel schokkend en onregelmatig bleef hij toch in haar doorpompen en onder de zuigende geluiden van dit geile geweld krijste Marja opeens: Het was even stil na dat lustvolle geweld maar Linda doorbrak die stilte door zacht kreunend omlaag te zakken naar de grond.

Terwijl ze haar benen zo wijd mogelijk spreidde riep ze naar Dirk: Haar kutwanden werden onweerstaanbaar uiteen gedreven door zijn machtige pik. De hels hete streling van dit diepe doordringen maakte haar gek, zodat ze haar onderlichaam naar hem ophief om hem toch maar zo goed mogelijk op te nemen.

Dirk die voelde hoe zijn lul in de betrekkelijk nauwe kut van Linda als het ware werd opgezogen, begon met verve in haar heen en weer te stoten tot Linda haar hoofd in beide handen nam en uitgilde: Toen zij bovendien voelde hoe een hete zaadstroom in haar baarmoeder doordrong, sloeg ze armen en benen strak om hem heen waarna zij onverbrekelijk door zijn zaadpijp aan elkaar geklonken de hete lusten lieten uitvieren in hun na schokkende lijven. Nadat ze op deze manier allemaal tot een diepe bevrediging waren gekomen, vonden ze het voor deze eerste avond wel voldoende en na een drankje trokken Linda en Henk huiswaarts.

Thuisgekomen gingen ze wat stil naar boven, Na zich te hebben uitgekleed, vloog Linda Henk spontaan om de hals en beiden begonnen ze elkaar te verklaren dat de ander toch echt de enige ware was. Dat ze, hoewel ze zich bijzonder vermaakt hadden, toch nog de behoefte hadden aan elkaar waarna ze middels Henk’s stijve lul elkaar nog overtuigend bewezen dat ze bepaald niet op elkaar waren uitgekeken.

Het leek wel alsof Linda een nog grotere geilhonger had in haar kut, want ze trok hem met kracht naar binnen.

Henk die uitzinnig van bronstige lust in haar heen en weer pompte, ervoer de geil slijmerige streling van haar kut als een opperste zaligheid. Op het moment dat zij in een luide gil haar orgasme onderging, spoot hij met kracht zijn lading zaad in haar vertrouwde intieme spleet en vielen zij nog aan elkaar geklonken in een diepe droomloze slaap.

De volgende dag, Henk was naar zijn werk, werd Linda overmand door de herinnering aan de ronduit hemelse ervaringen van de vorige avond. In afwijking van haar normale behoeften voelde zij een enorme geildrang in zich groeien.

Ze zocht naar een oplossing voor haar lustverlangen en bedacht dat ze geen afspraak hadden gemaakt voor de volgende keer. Na lang aarzelen besloot ze Marja op te bellen en schrok blij op toen ze hoorde dat Dirk opnam. Ze hijgde even van verbazing, maar hervond zichzelf en vroeg wanneer ze weer eens bij elkaar zouden komen. Dirk grinnikte en zei: Linda kon toen de hete verleiding niet meer weerstaan en zuchtte: Ik ben zo heet als een vulkaan en wil niets liever dan een stevige geilkwak in mijn gulzige kut.

Linda stond daar nog met de hoorn in haar hand en dacht: Tegelijkertijd vloeide er een heerlijke stroom van hete lust door haar heen bij de wetenschap dat Dirk nu snel naar haar toe kwam en dat hij er zeker zoveel zin in had als zij. Snel ruimde ze nog wat op en maakte het bed in orde toen de bel al ging. Met een opgewonden gevoel opende ze de deur en liet Dirk binnen. Hij trok zijn jas uit en Linda zag aan de bult in zijn broek dat ze hem niet voor niets had laten komen.

In de kamer aangekomen ging ze voor hem zitten en ritste zijn gulp open. Dirk bleef geamuseerd staan toen zijn neukklare staaf naar buiten werd gehaald. Hij veerde op toen ze zijn harde lul gulzig in haar mond nam om hem heerlijk te zuigen, terwijl haar tong rond de gevoelige eikelrand speelde. Linda’s handen gingen door tot zijn broek op zijn hielen zat. Nu omvatte zij met beide handen zijn balzak om hem zachtjes knedend naar het hoogste punt te brengen.

Ze slikte zijn kloppende pik bijna in. Toen hij grommend aangaf dat hij zijn zaad niet meer kon inhouden, begon ze hem snel af te rukken waarbij ze zijn spuitkop voor haar wijd geopende mond hield.

Flitsend schoof haar hand de voorhuid over zijn rijkelijk met speeksel bevochtigde eikel tot zijn balzak schokkend opsprong en hij een witte straal recht in haar mond spoot. Hij krampte in elkaar toen zij na de eerste golf sperma haar lippen weer om zijn vurige eikel sloot en gulzig zuigend de rest uit zijn lul zoog. Dat dit nog maar het eerste begin was bleek al gauw. Snel schoten ze uit de kleren en Linda lag als eerste met wijd open getrokken kut te wachten op de ophitsende strelingen van zijn tong in haar overrijpe pruim.

Hij boog zich voorover en toen ze zijn hoofd met beide handen greep en zijn gezicht stevig in haar geil natte spleet drukte, stak hij zijn tong diep in haar hete lustgang en likte heerlijk rond. Zijn lippen vonden nu de steenharde kittelaar die als een vuurrode ster boven haar kutspleet straalde. Ze schokte op toen hij deze lustknop nog verder omhoog zoog waardoor een zinbedwelmende lustgolf door haar joeg en aan haar een luide kreet ontlokte. Ze hijgde van geile opwinding.

Nadat Dirk ook nog een paar vingers naar binnen had gedrukt, was het grote moment aangekomen waarop de orgasme krampen als stormvlagen door haar lendenen vlogen en zij weerloos schokkend haar lusten uitkreunde. Eenmaal tot rust gekomen, zag Linda dat de luststengel van Dirk alweer aardig begon te groeien.

Grinnikend merkte zij op: Zijn antwoord was nu dat hij zich met gestrekte armen opdrukte en met heftige regelmatige slagen zijn paal in haar kut sloeg. Ze trok haar knieën hoog op om hem toch maar zo diep mogelijk te voelen doordringen. Al snel kwamen ze beiden op het punt waarvan geen terugkeer meer mogelijk was, omdat de geile lust nu de overhand had gekregen. Met bijna dierlijke agressie probeerden zij beiden zo volledig mogelijk het lichaam van de ander in bezit te krijgen.

Elke neergaande stoot van Dirk werd beantwoord door een even heftig opslaan van haar buik, zodat gedurende enige tijd alleen het gehijg en het kletsend tegen elkaar slaan van twee bezwete lichamen te horen was. Dirk’s lul bleek op het hoogtepunt nog in lengte en omvang te kunnen groeien.

Toen hij op het eindpunt aangekomen zijn zwellende eikel spuitend in haar baarmoeder stootte, geilde Linda rillend als van hoge koorts tegen hem op. Ze schreeuwde luid haar orgasme uit terwijl ze zich krampachtig aan hem vastklemde om toch maar niets te missen. Nu hadden ze beide genoeg gehad en na wat rust kleedden ze zich aan. Ik zal het hem zeggen en meteen vragen of hij vanavond even langs Marja gaat om een nieuwe afspraak te maken.

Wat ze daarbij doen moeten ze dan zelf maar weten. Marja kwam die middag om vier uur thuis. Ze trof daar Dirk aan die zich inmiddels gereed maakte om naar zijn werk te gaan. Opgewekt gaf ze hem een lekkere zoen. Het is behoorlijk uit de hand gelopen. Ik heb er ook nog wel zin in met Henk en misschien komt hij ook nog wel even langs. Die voelde zich toch ook wel wat schuldig, maar ik wil niet dat je denkt dat ik nu aan een ander de voorkeur geef.

Het spelen met sex is toch iets dat hier buiten staat, dat doen we toch alleen omdat we het zo ontzettend lekker vinden. Reken erop dat wanneer ik vannacht thuis kom ik eerst jouw kutje zal opvullen.

Bij Linda ging het wat anders toen Henk thuiskwam. Het leek wel of alle geilremmen bij haar waren losgeslagen, wat overigens een vrij normaal verschijnsel is als de eerste drempel naar een breder sexleven genomen is. De hele dag had, ondanks de stevige beurt die ze die morgen gekregen had, de hete gloed in haar kut centraal gestaan. Toen Henk thuiskwam vond hij een over geil vrouwtje dat eerst zijn worst wilde hebben.

Bij de deur al nam ze hem bij zijn zak en zuchtte: Ik ben zo heet. Ze stonden zo nog in de geile naschokken aan elkaar vast toen ze zei: Ik kon het toen ook al niet harden, zodat we elkaar een stevige neukbeurt hebben gegeven. Dirk heeft me gebeld omdat hij zich schuldig voelde. Maar ik vind dat we op deze wijze sex alleen maar lekkerder beleven. Het moet mogelijk zijn op zijn tijd eens lekker uit te geilen zonder je te moeten afvragen of dat wel mag.

Ik weet zeker dat ze op je zit te wachten. Daarna vertel je mij hoe het geweest is, dan zuig ik je pik nog eens lekker af. Bij zijn aankomst bleek overduidelijk dat ze hem reeds verwachtte.

Haar kleding verborg letterlijk niets en het eerste wat ze deed was hem over de bult in zijn broek strijken, want toen hij haar zo zag was zijn lul op slag gaan zwellen. Ze maakten er niet veel woorden over vuil en binnen de kortste tijd lagen ze naakt op de vloer. Hij met zijn vingers diep in haar natte spleet en zij spelend met zijn reusachtige staf die alweer trillend omhoog wees, terwijl de druppels geil langs de kop dropen.

Hij aanschouwde haar uitnodigend gespreide benen met daartussen de hemels natte genotsgrot die voor hem open stond. Hij draaide zich over haar heen om zijn pik diep in haar zaadvragende kutje te planten. Ze ontving hem met een hese kreet van genot en voelde hoe zijn lul onverbiddelijk haar kutwanden uiteen drukte tot de punt van zijn kloppende eikel in haar baarmoedermond tot rust kwam.

spelende vrouwen met elkaar strakke schaamlippen

Author: Jarod Partlow