Openstaande kut harde trio

openstaande kut harde trio

.

Sex zoetermeer tantra massage flevoland

Marjolein zoende me, waarbij onze tongen elkaar raakten. Ik legde mijn ene hand in haar nek en de andere op haar been. Ad legde zijn hand op haar andere been en borst. Ze ging er op over om Ad te zoenen. Ik streelde haar in haar nek en streelde haar bovenbeen. Met mijn hand ging ik naar haar buik, en over haar buik naar haar borsten. Voorzichtig streelde ik haar borsten door haar lingerie heen. Marjolein stond op en pakte ons bij de hand. We gingen mee naar de slaapkamer van Marjolein en Ad.

Het bed werd opengeslagen. Marjolein stond met haar rug naar me toe en keek me over haar schouder aan. Ik maakte haar BH los en het stofje gleed van haar borsten. Ik streelde haar mooie, stevige gebruinde borsten , haar tepels waren puntig en hard. Marjolein onthulde haar laatste geheim voor me. Ze stapte uit haar slipje. Ik bekeek haar heerlijke kutje. Haar lipjes waren geschoren en een klein bosje getrimd schaamhaar sierde haar venusheuvel.

Ad legde een strandlaken op het bed en Marjolein ging op haar buik liggen. Ad smeerde haar rug in met massageolie en ik begon met haar benen. Van haar kuiten af masseerde ik verder naar boven, af en toe de binnenkant van haar benen strelend. Ze lag met haar benen lichtjes uit elkaar, waardoor ik een klein beetje van haar kutje kon zien.

Na een tijdje wisselde Ad en ik en masseerde ik haar rug. Met lange halen masseerde ik haar van haar nek tot aan haar billen. Ook de zijkant van haar rug masseerde ik, zodat ik ook de zijkant van haar borsten masseerde. Daarna legde ik me toe op het masseren van haar billen. Ook aan haar billen was niets verkeerd, ze had een heerlijk strak kontje met kleine, stevige billen. Toen was het tijd voor Marjolein om zich om te draaien. Ik masseerde haar buik, Ad haar bovenbenen en schaamstreek.

Van haar buik ging ik naar haar boven. Ik smeerde haar borsten in met olie, en concentreerde me op haar borsten. Ad concentreerde zich op haar schaamstreek, waarbij hij lichtjes haar kutje en klitje streelde. Ik kneedde haar borsten, en nam haar tepels ook onderhanden. Marjolein kreunde, haar ogen gesloten. Weer wisselden Ad en ik. Voor de vorm eerst de binnenkant van haar dijen, maar al snel ging ik naar haar schaamstreek.

Ad kneedde haar borsten stevig. Ik legde mijn hand op haar buik en streelde met mijn andere hand haar kutje. Ze spreidde haar benen, waarop ik met een vinger in haar kutje ging. Al snel ging ik met een tweede en zelfs een derde vinger in haar kletsnatte kut.

Ik sopte in haar spleet, Ad kneedde haar borsten en kneep af en toe in haar tepels, waardoor Marjolein nog heter werd. Ik ging nu tussen haar benen zitten en pompte nu mijn vingers stevig in haar kut. Marjolein trok haar benen op. Zonder te antwoorden trok ik haar kutje open en begon haar te beffen. Met lange halen likte ik haar roze neukvlees, van onder naar boven.

Ook haar harde klitje werd niet overgeslagen. Ze had de lul van Ad uit zijn slip gehaald, en zoog zijn pik in haar mond. Ik likte haar nog even en nam toen haar klitje in mijn mond, terwijl ik weer met 2 vingers in haar natte spleet pompte. Marjolein begon wild te schokken en kwam kreunend klaar. Wijdbeens lag ze even na te genieten. Na een tijdje zei ze: Vanzelfsprekend wilden we dat wel.

Ad en ik stemden toe en als eerste begon hij zijn vriendin te neuken. Ik trok mijn slip uit en ging op mijn knieën naast Marjolein zitten en begon haar borsten te kneden.

Marjolein pakte mijn pik stevig vast en trok me af. Ze kwam met haar hoofd naar mijn pik en likte mijn eikel. Vervolgens nam ze mijn lul in haar mond. Doordat ze stevig werd geneukt floept mijn pik een aantal keren uit haar mond, maar gulzig als ze was zoog ze hem weer snel naar binnen.

Het was heerlijk om haar warme mond om mijn lul te voelen. Om te voorkomen dat hij Marjolein vol spoot, trok hij zijn pik uit haar neukspleet. Snel nam ik zijn plaats in en plaatste mijn eikel tegen haar kutje.

Met een felle stoot drong ik met de volle lengte van mijn pik in haar kut. Ik pakte haar bij haar enkels en neukte haar hard, dat wilde ze tenslotte. Bij elke stoot kletsten mijn ballen tegen haar lijf. Mijn pik sopte in haar neukspleet. Ad bewerkte ondertussen haar tieten, terwijl ze zijn pik in haar mond op temperatuur hield.

Ik neukte Marjolein naar een volgend hoogtepunt. Tijd om te wisselen en een nieuwe houding, Marjolein ging op haar knieën zitten en steunde op haar ellebogen. Ad stootte zijn neukpaal weer diep en hard in zijn vriendin, ze kreunde het uit. Krijg je al kramp in je geile kutje? Hij sloeg op de billen van Marjolein. In de tussentijd kwam ik achter Ad staan. Nadat hij zijn pik uit haar trok, nam ik gelijk zijn plaats in, zodat ze haast geen rust kreeg.

Ik ramde mijn pik gelijk diep in Marjolein. Ze werd nu een beetje vermoeid. Ze reageerde niet zo op de nieuwe pik in haar kut, ze steunde met haar hoofd op haar kussen en kreunde alleen nog maar.

De vermoeidheid sloeg toe bij Marjolein. Ik bleef haar in een stevig tempo door neuken. Na nog een paar stevige stoten trok ik me uit haar. Marjolein liet zich vermoeid op het bed vallen. Ad kende echter geen genade en trok haar been omhoog en vulde de kut van zijn vriendin. Weer kwam Marjolein kreunend klaar. Ad trok zich terug en ik nam over. Toen Caroline binnenkwam had zij wel een handdoek om haar lichaam en zag ik alleen haar tieten, mooie ronde ballen met donkere tepels.

Mijn zus ging op een meter of twee afstand van mijn zitten op het onderste bankje, ik keek tegen haar rug aan op dat moment. Ik vond het al snel relax, begon al een beetje te transpireren en vroeg mij af hoe mijn zus er helemaal naakt uit zou zie?

Is haar kutje geschoren of misschien wel helemaal kaal net als het kutje van Marijke? Ik werd er nieuwsgierig naar en ook wel geil in deze gedachte. Natuurlijk het is mijn eigen zus, maar als jonge jongen vond ik haar altijd al een mooie meid en nu is zij een aantrekkelijke vrouw van 36 jaar. Mijn lul was vol met bloed gepompt, toen ik aan Caroline vroeg waarom zij die handdoek om hield? Ze keek op en glimlachte toen zij mijn halve erectie zag, ergens last van broertje vroeg ze?

Mag ik je kutje niet zien reageerde ik, en zag haar nog steeds naar mijn lul kijken. O ja wel hoor zei ze en stond op, een paar seconden later toen ze voor mij stond, zag ik dat mijn zus een kaal kutje had. O ook al zo kale doos lachte ik, is Marijke dan ook kaal vroeg ze? Ik knikte en keek bewonderend naar haar lichaam, qua figuur is zij volle dan mijn vrouw en haar tieten zijn een stuk grote, haar tepels stonden ook stijf, net als mijn lul die rechtop stond richting mijn navel.

Ik scheer mezelf ook regelmatig glad en daar zei mijn zus van, dat zij bij een man nog nooit een lul zonder schaamhaar had gezien. Er hing al behoorlijk wat stoom in de sauna en zij deed nog een stapje naar voren, zijn je ballen ook kaal vroeg zij lachend?

Ik ging op de onderste bank staan en zei, voel maar. Ik verwachte niet dat mijn zus dat ook daadwerkelijk zou doen, maar ze deed het wel en pakte met haar hand mijn ballen vast. Lekker gevoel lachte ze weer, maar haar hand trilde ook, wij werden hier allebei opgewonden van. Caroline trok haar hand terug, laten wij dit maar niet doen zei ze, voel even aan mijn lul gooide ik er geil uit.

Ze deed het en toen ging het snel, ik pakte alle twee haar tieten vast en mijn zus stond voorzichtig een beetje aan mijn lul te trekken.

Zo is het gezellig hoorde ik mijn vrouw,s stem tegelijk met de opengaande deur, geschrokken keken wij Marijke aan, ook zij had zich uitgekleed en leek niet echt boos, ze had echt wel gezien dat wij aan elkaar zaten. Caroline deed een stapje opzij en keek naar Marijke, die lachend vroeg of zij mee mocht doen?

Gezellig reageerde ik, de vrouwen bekeken elkaar en het was mijn vrouw die mijn zus een zoen vol op haar mond gaf, toen moest ik echt even slikken, dit was niets voor mijn vrouw. Maar ik werd nog geile dan ik al was. Ik ging weer zitten en zag dat Caroline en mijn zus samen zonder woorden verder gingen met elkaar, voor mijn ogen begonnen zij te tongzoenen en streelde over elkaars lichaam.

Ik kwam in actie toen ik zag dat zij elkaar bevoelde tussen hun benen, mijn vrouw zei doe maar, ik zag de vinger van mijn zus haar kutje ingaan. Het leek wel of ik naar een seksfilm keek, ik ging bij hun staan en omarmde hun. Ik ken mijn vrouw natuurlijk door en door, dit had ik dus niet verwacht van haar maar zag aan haar ogen zo dichtbij, dat zij geil was. Ze keek mij ook bijna vragen aan, gaf mijn een tongzoen en liet mijn zus haar gang gaan tussen haar benen.

Lekker zei mij zus die mijn vrouw steeds sneller begon te vingeren, de temperatuur vloog omhoog in de dan ineens kleine ruimte. Mijn zus begon haar lichaam af te drogen twee meter bij ons vandaan, Marijke fluisterde in mijn oor, zullen wij dit een keer doen?

Ik ben zo geil schat zei ze, ik ook reageerde mijn zus die dit hoorde. In de ruimte waar de sauna is geplaatst is ook een bubbelbad voor vier personen, ik ging erin zitten en wachten ook niet goed wetend hoe te beginnen af,wat er ging gebeuren.

Mijn vrouw en zus begonnen elkaar weer te zoenen en te strelen, het is heel geil om dit voor je ogen te zien voltrekken. Maar ook vreemd om ineens te zien dat twee hetero vrouwen, biseksuele gevoelens kunnen krijgen voor elkaar, helemaal als het je eigen vrouw en zus betreft. Mijn lul kon niet harder worden in het warme bubbelbad, toen Caroline op twee handdoeken op de grond ging liggen. Marijke ging bijna instinctief met haar hoofd tussen de benen van mijn zus liggen, alles speelde zich af op hooguit drie meter afstand van mij.

Toen ik haar dan ook de eerste voorzichtige likjes over het kutje van mijn zus zag geven, moest ik mezelf onder controle houden om niet uit het bubbelbad te komen om mee te gaan doen. Het was bijna niet bevatten wat er zich voor mijn ogen afspeelde, mijn vrouw likte mijn zus behoorlijk heftig, Caroline lag dan al snel te zuchten en te kreunen,het wond haar zeker op.

Ik begon aan mijn lul te trekken in het bubbelbad en liet dan ook zien aan mijn zus door te gaan staan, haar ogen straalde en leken te vragen, kom maar hier. Toen zij mij begon te pijpen keek mijn vrouw ook op naar ons, ik keek haar aan en zag dat haar gezicht glom van het sap uit het kutje van mijn zus. Pijp Wim Caroline riep zij en begon haar weer te likken, dat mijn zus kon pijpen voelde ik gelijk al, ze was heel geil, likte onder mijn ballen en over mijn lul toen zij gillend in de hol klinkende ruimte heftig klaar kwam.

Marijke liet zich ook verder gaan, zij kwam tussen de benen van mijn zus vandaan, duwde mij bijna om, en ging met haar kutje op het gezicht van mijn zus zitten, likken, lik me Caroline kreunde mijn vrouw. Ik keek er naar, Marijke liet zich wat voorover vallen en pijpte mijn lul haar mond in.

Dit was ongelooflijk geil, eerst had mijn zus mijn lul in haar mond gehad en nu mijn vrouw, die ook al snel bezig was met haar eigen orgasme. Ze liet mijn lul los, ging rechtop op het gezicht van Caroline zitten en wipte hevig op en neer, mijn zus tong flitste razendsnel tussen haar geopende natte schaamlippen heen en weer. Marijke kwam misschien met nog wel meer kabaal klaar de mijn zus. Neuk je zus riep mijn vrouw in volle opwinding, dat liet ik mij geen twee keer zeggen en ging tussen de benen van mijn zus zitten, ik zag voor het eerst hoe nat haar kutje was en ook zag ik dat mijn zus een lekkere dikke klit had.

Ik wreef mijn eikel eerst even lekker tussen haar bolle schaamlippen, voor ik makkelijk bij haar naar binnen gleed. Wim kreunde ze, ga je me neuken vroeg zij opgewonden!

Dat werd op dat moment een feit, ik neukte eerst even voorzichtig om haar kutje te verkennen, lekker strak moet ik zeggen en ze was ook goed nat en geil. Marijke gaf ons de ruimte en ging even naast ons liggen kijken, ik keek mijn vrouw aan, neuk haar maar stevig schat zei ze.

Het was eigenlijk heel bizar wat er gebeurde, vooraf totaal niet geplant of ooit maar aan gedacht dat dit ooit nog eens kon gebeuren. Mijn zus wilde duidelijk ook met mijn neuken, ze deed haar benen om mijn lichaam en begon lekker mee te neuken, wat ik ook heel geil van mijn zus vond, was dat zij haar kutje heel strak kon trekken.

O ja Wim kermde ze, wat neuk je lekker, je lul hijgde ze, ik voel je zo goed. Ik kreeg er alleen maar meer zelfvertrouwen van en hield er geen rekening meer mee dat mijn vrouw naar ons zat te kijken en alles volgde. Caroline neukte zich steeds sneller over mijn lul heen, soms even te wilt en dan moest ik weer op nieuw haar kutje in.

Ik concentreerde mij goed om zeker niet te snel klaar te komen, het was wel heel moeilijk want mijn zus neukte heel geil mee met haar knijp kutje. Mijn vrouw begon ook weer mee te doen.openstaande kut harde trio

.


Grote kut beffen sm meesters


Ondertussen had Merel een lange pauwenveer uit de bak gehaald en streelde daarmee over Annes buik, over haar borsten en tenslotte over haar spleetje. Er was weinig voor nodig om haar hormonen op te hitsen. Merel ging met de veer over de binnenkant van haar gespreide dijen en zo omhoog via haar bilspleet naar haar kutje.

Merel ging door met het prikkelen van Annes gevoelige plekjes. Anne begon al onregelmatig te ademen. De adrenaline tintelde in haar lijf; dit was heerlijk spannend! Ze zag niets maar voelde alles des te beter. Toen pakte Jochem het Lego rupsvoertuig. Hij stond nu schuin omhoog met de punt precies op de hoogte van Annes neukholletje. Hij zocht in de bak naar wat glijmiddel deed daarvan wat aan de punt en zette toen de vibrator aan.

Anne herkende het geluid van de vibrator maar wist niet waar ze die kon verwachten. Het was alsof haar kutje wijd open werd getrokken. Dat betekende dat Jochem aan een kant van haar stond en Merel aan de andere kant want ze voelde alle vier hun handen, dus wie bediende de vibrator die ze hoorde? En ze hoorde nog een ander soort elektromotortje, dat haar vaag bekend voorkwam.. Jochem en Merel zagen de trillende punt van de raket steeds dichterbij haar spleetje komen, Merel, nu weer aan dezelfde kant van het bed als Jochem, bleef Anne met de veer over haar borsten strelen, maar ze liet haar poesje nu ongemoeid.

Alle spanning concentreerde zich nu op het Lego apparaat. Toen maakte het ding contakt met Annes roze kutje!!! De vibrator stond op volle snelheid en Annes trillende en zinderende zintuigen werden plotseling geprikkeld op een manier die ze nooit had verwacht.

Jochem liet het rupsvoertuig een paar keer achter- en vooruit gaan zodat Anne als het ware geneukt werd door het apparaat en hij zeker wist dat hij goed in haar tunneltje zat.

De veer die het oorspronkelijke model wel acht meter kon wegschieten ramde nu het trillende ding diep in Annes flamoesje. Op het zelfde moment dat de punt van de vibrator zich diep in Annes kutje had geperst duwde Jochem zijn pik in het kutje van Merel. Heerlijk pervers voelde dit, haar vriendinnetje lag vastgebonden voor haar en genoot ervan geneukt te worden door een speelgoedapparaat, en zij werd zalig hard geneukt door de broer van haar vriendinnetje maar mocht daarbij geen enkel geluid maken.

Zijn zalige dikke pik stootte hard tegen haar baarmoeder en ze duizelde van pure wellust, ze was zo geil dat ze het bijna jammer vond dat ze niet zwanger kon worden van de dikke stralen jongenszaad die hij zo direct in haar buikje zou uitstorten. Die voelde Merel verstrakken om zijn pik en haar hete natheid golfde over zijn paal. Sidderend en trillend kwam ze klaar en wild melkend met haar onderlijf joeg ze hem naar een onstuitbaar hoogtepunt. Minutenlang bleef het aanhouden.

Heftig schokkend hielden ze elkaar vast tot het een beetje verminderde. Heel even moesten ze tot zichzelf komen. Daarna boog ze zich over Anne heen. Voorzichtig naderde ze het opengesperde kutje. Alle geile spanning en heerlijk genot dat zich had opgebouwd barstte als een vulkaan in haar los.. Die herkende hem meteen. Toen hield hij het niet meer en kwam klaar.. En omdat het bed dwars in de kamer stond, zagen Merel en Jochem haar niet want ze stonden met hun rug naar haar toe en gingen helemaal op in hun spel en Anne zag haar ook niet want die was nog steeds geblinddoekt.

Het drietal ding ging ongestoord door zonder dat ze opmerkten dat er iemand naar ze stond te kijken. Met een felle stoot drong ik met de volle lengte van mijn pik in haar kut. Ik pakte haar bij haar enkels en neukte haar hard, dat wilde ze tenslotte. Bij elke stoot kletsten mijn ballen tegen haar lijf. Mijn pik sopte in haar neukspleet. Ad bewerkte ondertussen haar tieten, terwijl ze zijn pik in haar mond op temperatuur hield.

Ik neukte Marjolein naar een volgend hoogtepunt. Tijd om te wisselen en een nieuwe houding, Marjolein ging op haar knieën zitten en steunde op haar ellebogen. Ad stootte zijn neukpaal weer diep en hard in zijn vriendin, ze kreunde het uit.

Krijg je al kramp in je geile kutje? Hij sloeg op de billen van Marjolein. In de tussentijd kwam ik achter Ad staan. Nadat hij zijn pik uit haar trok, nam ik gelijk zijn plaats in, zodat ze haast geen rust kreeg.

Ik ramde mijn pik gelijk diep in Marjolein. Ze werd nu een beetje vermoeid. Ze reageerde niet zo op de nieuwe pik in haar kut, ze steunde met haar hoofd op haar kussen en kreunde alleen nog maar. De vermoeidheid sloeg toe bij Marjolein. Ik bleef haar in een stevig tempo door neuken. Na nog een paar stevige stoten trok ik me uit haar. Marjolein liet zich vermoeid op het bed vallen. Ad kende echter geen genade en trok haar been omhoog en vulde de kut van zijn vriendin.

Weer kwam Marjolein kreunend klaar. Ad trok zich terug en ik nam over. Willoos werd Marjolein geneukt, waarbij Ad en ik elkaar regelmatig afwisselden. Het duurde ongeveer een uurtje. Toen Ad weer over wilde nemen zei ze: Ad liet zich dat geen twee keer zeggen en trok zich af boven de mond van Marjolein.

Drie dikke stralen spoot hij in haar mond. Gulzig slikte ze alles door. Ook ik trok me nu af boven de mond van Marjolein. Doordat ze haar mond nog dicht had spoot ik de eerste straal in haar ogen.

Geschrokken opende ze haar mond waardoor ik de rest in haar mond spoot. Marjolein slikte en opende demonstratief haar mond om te laten zien dat ze geslikt had. Ad ging even wat te drinken halen.

Marjolein dronk haar biertje leeg. Vervolgens spreidde ze haar benen en plaatste het lege flesje tegen haar kutje. Ad en ik trokken aan onze pikken en zogen aan de borsten van Marjolein. We gingen daarna op onze knieën naast haar zitten. Om beurten zoog ze aan onze pikken. Marjolein haalde het bierflesje uit haar kut en duwde me op mijn rug. Ze kwam schrijlings op me zitten en spreidde haar kutje met haar vingers. Soepel zakte ze met haar kut over mijn lul.

Met een zuigend geluid ging mijn lul in haar geile neukspleet. Ad nam plaats achter Marjolein en begon haar kontgaatje te likken. Ik trok haar billen open zodat haar aarsje openstond voor Ad. Met mijn mond zoog ik gretig aan de harde tepels van Marjolein, er af en toe ik bijtend. Ik wil zo graag 2 pikken tegelijk in me voelen……. Ondertussen plaatste hij zijn eikel tegen haar kontgaatje. Hij bleef echter meedogenloos doorpompen in haar kontje. Ik stootte op mijn beurt mijn pik diep in haar kut.

Soms pauzeerden we even, om vervolgens weer hard onze pikken in Marjolein te pompen. Ze lag van vermoeidheid als een vaatdoek over me, ondertussen zachtjes kreunend in mijn oor.

We voerden het neuktempo nog even op, Ik voelde het zaad opstomen in mijn pik en spoot het zo krachtig mogelijk in haar kut. Ook Ad vulde haar darmen met zijn sperma. Luid kreunend kwam ook Marjolein aan haar orgasme. Ad trok zijn pik uit haar kontje, vervolgens liet ze zich doodvermoeid van me af rollen. Nieuwkomer heeft gouden toekomst in pornoscene. Mooi brunette met stijlvolle dildo laat strakke kutje spuiten. Close up op een extreem natte kut.

Sletje laat haar botergeile kutje squirten. Massage met de hitachi. Sunny Leone vingert zichzelf naar een hoogtepunt! Inspecteer dat kutje met een klassieke eendenbek. Japanse Sushi, lekker man! Mollige tante met spuitend poesje. Moddervette oma weet eindelijk haar kutje weer te vinden. Even wat frisse lucht happen.

openstaande kut harde trio

Author: Charley Mcgarrah