Dikke penissen betrapt

dikke penissen betrapt

Prive huis arnhem neuken in hulst

All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Petite tiener in haar kale kutje geneukt. Bloedgeile Jamaicaanse hard geneukt op homevideo. Magere tiener Janice Griffith.

Jessa en Janice in MFF trio. Mega banaan rekt nat doosje uit. Huisgenoten Jenna en Janice. Hoe blijf je vrienden met huisgenootje als Janice? Ik merkte even later dat de lijn verbroken was, ik liep naar boven niet goed wetende wat te doen. De minuten kropen voorbij, mijn sexuele driften waren helemaal verdwenen, ik vervloekte dit ooit uitgeprobeerd te hebben. Wat moest ik nou doen, ik kon toch niet zo de voordeur openen!

Ik trok mijn badjas van de haak, deed die aan en liep langzaam de trap af. Ik stond nu bij de deur en zag door het melkglas dat er een persoon voor de deur stond. Langzaam nam ik de klink in de hand en duwde die naar beneden, langzaam trok ik de deur open en werd verrast door de persoon die plots van de andere kant hard tegen de deur duwde.

Ik stapte achteruit, maar in mijn laarzen die ik niet gewend was struikelde ik en viel achterover op het tapijt van de hal. Daar lag ik dan, mijn badjas open gevallen mijn benen zo ongeveer in de lucht. De persoon stapte snel naar binnen en liet de deur weer dicht vallen. Hij deed een stap voorwaarts en stond tussen mijn gespreide benen, te kijken naar mijn slappe lul.

Hij zette een tas die hij bij zich had aan de kant en ging toen op zijn knieën zitten, hij gleed met zijn handen langs mijn laarzen en bewoog ze langzaam omhoog, langs mijn kousen en richting mijn pik. Ik was verbaasd over hetgeen er gebeurde en hapte naar adem toen hij mijn pik in zijn hand nam. Zijn andere hand bewoog tussen mijn benen en hij pakte de buttplug vast. Die begon hij in mijn kont te bewegen terwijl hij me rustig begon te stimuleren, hij trok me langzaam af en ik merkte dat ik opgewonden begon te raken en mijn erectie langzaam terug kwam.

Nog steeds lag ik op de vloer, voorzichtig ging zijn hoofd richting mijn pik en nam hij die in zijn mond. Ik kreunde hard en legde mijn handen op zijn hoofd, steeds dieper nam hij mijn pik in zijn mond.

Hij trok de buttplug uit mijn kont en stopte meteen drie lange vingers in mijn kontje. Ik vond het heerlijk, ik stond al bijna op knappen, zo ontzettend geil was dit. Toen liet hij mijn pik uit zijn mond glijden, lange speekseldraden bleven er tussenin hangen. Ik kwam langzaam overeind en zijn vingers gleden uit mijn reet, ik liep de trap op en merkte dat hij achter mij aanliep. Ik pakte op de slaapkamer de rest van mijn spullen en wilde naar beneden lopen.

Hij hield me tegen en pakte de dikke dildo uit mijn hand. Hij keek me aan en verraste mij met kus waarbij hij zijn tong langzaam in mijn mond duwde. Hij had mijn pik weer vast en trok het vel naar achteren, zwaar ademend beantwoorde ik zijn kus. Met zijn ander hand bracht hij de dildo naar mijn kont en begon langzaam te duwen. Tjee wat was die groot, mijn kont begon pijn te toen van de poging de dildo erin te stoppen. Je kunt maar beter wennen aan dit formaat”. Hij duwde nog wat harder en toen verdween de eikel in mijn kontgat, omdat de dildo hier wat smaller was werd het wat draaglijker.

Hij duwde de dildo er verder in, ondertussen bleef hij mijn pik aftrekken. Toen liet hij alles los, “nu naar beneden, ik ga mij klaar maken” zei hij. Ik liep naar beneden, de dildo zwalkte tussen mijn benen, de eikel was zo dik dat die in mijn reet bleef zitten.

Ik gooide de badjas uit en liep de woonkamer in. Voorzichtig maakte ik de gordijnen dicht, zette wat muziek op en liep richting de bank. Ik kon bijna niet geloven wat er het afgelopen half uur was gebeurd, had mezelf als een echte travestiet verkleed, was betrapt door een andere man, door hem gepijpt en zat nu op hem te wachten om verder gebruikt te worden. Ik merkte dat ik nu toch wel enorm geil was, de dildo deed steeds minder pijn en mijn pik bleef staalhard.

Ik ging op de bank op handen en voeten zitten en stak mijn kont naar achteren. Ik nam de dildo in mijn hand en bewoog die in en uit mijn kontgaatje.

Ik smeerde nog wat meer glijmiddel erop en langzaam maar zeker begon ik steeds meer te genieten van deze dikke pik in mijn reet. Ik ging op mijn rug liggen en speelde wat met mijn lul. Ik was heel zenuwachtig, ik wist niet wat er ging gebeuren, maar wist wel dat vanavond iets speciaals ging gebeuren. Toen hoorde ik iemand van de trap komen, het leek iemand op hakken aan. Het klikken was duidelijk hoorbaar, toen ging de deur open en kwam Ben naar binnen.

Je kon echt niet meer zien dat het de man was die een half uur geleden zichzelf naar binnen dwong en mijn pik in de mond had genomen. Hij had een lange blonde pruik op, was perfect opgemaakt, had een witte kanten body aan met daarin een paar grote niet te onderscheiden rubberen tieten. Een paar witte kousen die halverwege de dijen bleven zitten en een paar laarzen met veters en 10 centimeter hoge hakken.

De body had een open kruis en daar hing één van de grootste pikken die ik ooit had gezien. Half hard was ie al dikker en langer dan mijn eigen 17 cm pik. Alles rook heerlijk schoon en een lichte parfumlucht hing rond zijn lichaam. Langzaam nam ik de eikel in mijn mond, de eerste keer dat ik ooit een andere pik had vast gepakt. Hij legde zijn handen op mijn hoofd en duwde de pik langzaam maar zeker verder in mijn mond. Ik had mijn handen om zijn billen gelegd en gleed een paar vingers in de bilnaad.

Ik merkte dat zijn kont reeds gevuld was met een buttplug. Ik pakte de basis vast en begon eraan te draaien. Hij begon te kreunen en langzaam maar zeker voelde ik zijn pik groeien in mijn mond, waar ik mijn uiterste best deed om die zo goed mogelijk te pijpen.

Ik bracht een hand naar de basis van zijn pik en begon die af te trekken. Ik had de grootst mogelijke moeite om zijn lul verder in mijn mond te krijgen, maar het lukte me om hem een heerlijk gevoel te geven. Langzaam begon hij mijn mond te neuken, “Ja sletje, pijp me, laat me eens genieten. Dan spuit ik je mond lekker vol” hoorde ik hem zeggen. Steeds sneller begon ik te trekken, zijn pik ging steeds sneller in en uit mijn mond. Hij liet steeds meer merken dat hij het erg lekker vond en als ik zo doorging het niet lang meer ging duren.

Ineens kreunde hij diep, zijn pik zwol op en toen werd mijn mond gevuld met zijn sperma, zo goed als mogelijk probeerde ik alles binnen te houden en door te slikken maar het was gewoon te veel.

Uit mijn mondhoeken droop de sperma op mijn borst. Hij hield mijn hoofd op z’n plaats en langzaam voelde ik zijn pik in grootte afnemen. Hij liet mijn hoofd los en langzaam glipte zijn pik uit mijn mond, het was de eerste keer dat ik een man had gepijpt en mijn mond vol sperma had gekregen. Ik vond het beslist niet tegenvallen en slikte dan ook de rest van de sperma door.

Ik nam de slapper wordende penis vast en likte die verder schoon, ik was helemaal om, ik genoot ervan, was zijn slet geworden.

Langzaam stond hij op en daarbij gleed zijn eikel uit mijn mond, ik liet nog niet los maar trok nog een paar keer aan zijn lul.

Ik liet hem los en stond op van de bank, draaide me om en nam toen plaats met de rug naar hem toe op handen en voeten. De lange dikke dildo zat nog steeds in mijn kont, hing tussen mijn benen alsof ik een staart had. Ik was ontzettend geil geworden en wachtte vol spanning wat er ging gebeuren. Hij pakte de dildo vast en begon ermee te draaien, steeds dieper werd ie in mijn reet geduwd. Aangezien de dildo al een tijdje in mijn kont zat kon ik het goed hebben, ik had een heerlijk gevuld gevoel.

Ik voelde zijn hand tussen mijn benen gaan en mijn pik vastpakken, langzaam maar stevig begon hij mij af te trekken. Er ontstond een bepaalde cadans in het aftrekken en het neuken met de grote dildo.

Daar ging de voordeur bel weer, ik schrok en wilde overeind komen. Zonder zich te bekommeren om zijn outfit, zijn geile lingerie en uiterlijk ging hij naar de voordeur en ik hoorde hem die open maken. Ik dacht erover om snel mijn badjas aan te doen en me “onzichtbaar” te maken. Maar voordat ik me kon verplaatsen kwam hij de kamer weer ingelopen, zijn dikke paal zwiepte heen en weer tussen zijn benen, ik zag dat die weer op oorlogssterkte aan het komen was.

Ik wilde eigenlijk nog verder protesteren maar hij was alweer achter mij gaan zitten, hij greep mijn pik stevig vast en drukte de dildo weer verder naar binnen. Binnen 1 seconde was ik weer volledig vervuld van lustgevoelens en liet me deze behandeling dan ook graag wel gevallen. Hij ging zo een paar minuten door, steeds dieper was de dildo gegaan en mijn eikel stond bijna op knappen.

Ik was het voorval met de deurbel compleet vergeten. Toen voelde ik dat hij langzaam de dildo uit mijn hol trok, ook hield hij op met aftrekken, mijn pik hield hij nog wel stevig vast. Langzaam gleed de dildo verder uit mijn kont, totdat hij er zo’n beetje uit plopte, hij liet los en pakte toen de tube glijmiddel van de tafel.

Hmmmmmm, een lekker gevoel was dat. Hij was nu op zijn knieën achter mij gaan zitten, en ik voelde hoe hij zijn dikke paal op mijn billen legde. Langzaam wreef hij heen en weer, alles goed glad aan t maken. Toen voelde ik hoe hij zijn pik in de hand nam en zijn dikke paarse eikel tegen mijn kontgat drukte.

Ik was redelijk voorbereid maar hapte toch nog wel naar adem toen hij steeds verder naar binnen drong. Gelukkig was alles goed glad en daardoor lukte het hem om mij zonder al te veel pijn diep te penetreren. Hij zat er nu driekwart in en stopte even met bewegen, dit gaf mij de kans om te wennen aan het formaat en het gevoel. Ik kreunde en liet hem horen dat ik het wel erg lekker vond. Hij sloeg zijn armen nu om mijn heupen en pakt toen met 1 hand mijn pik vast, de andere hield mijn heup stevig vast.

Diep in mij kont voelde ik zijn eikel bewegen, “hhmmmmmmm”, gromde ik, het was een overweldigend gevoel, compleet gevuld door een mega pik. Langzaam begon hij mij te berijden, zijn pik steeds verder uit mijn reet voordat hij hem weer terug stootte.

Hij ademde steeds sneller, hij had mijn heupen nu met 2 handen vast en begon mij wild te berijden. Mijn hoofd ging omlaag en ik liet het gebeuren, ik zag mijn pik heen en weer zwaaien tussen mijn benen, ik was zo ongelofelijk geil. Plots hoorde ik hem zeggen “Dit is mijn vrouw Susan, zij wilde ook graag meedoen”, ik keek met een ruk weer naar voren en zag tot mijn verbazing dat er nog iemand in de kamer stond.

Lange zwarte laarzen tot bijna aan de lies, een klein slipje, een zwart kanten topje waar haar borsten boven op lagen, lange slanke armen met zwarte kanten handschoenen.

Iets hoger een knap opgemaakt gezicht met korte ravenzwarte haren. Ze likte haar bloedrode lippen en keek mij met een heel geile blik aan. Zie liep naar Ben toe en begon hem wild te zoenen, ik hoorde ze allebei kreunen, het tempo van Ben was minder geworden, maar hij bleef zijn pik in en eruit schuiven. Ze liet haar handen over mijn rug gaan en ze trok mijn hoofd naar boven, “ik heb een verassing voor je” zei ze met een zachte stem.

Haar hand ging het slipje in en toen haalde ze er een half stijve pik uit. Ik kon mijn ogen bijna niet geloven, hier stond een knappe slanke sexy vrouw met een pik net zo groot als die van mij.

Ze ging voor mij staan, deed een stap naar voren en hield haar pik vlak voor mijn mond. Ik opende mijn lippen en langzaam schoof ze haar lul in mijn mond, ik bewoog mijn tong over haar eikel en voelde hem groeien en stijver worden. Ze nam mijn hoofd in haar handen en duwde haar pik verder in mijn mond, haar pik werd steeds harder en de kamer vulde zich met kreunende geluiden van ons drieën. Ben had zijn tempo weer verhoogt en hij liet zijn pik nu snel in en uit mijn gapende kont gaan.

Ik werd op dit moment van beide kanten genomen door 2 mensen die ik voorheen alleen nog maar een paar keer op straat had ontmoet. Susan neukte langzaam mijn mond en was ondertussen in haar tepels aan het knijpen. Zo ging het minuten lang door, Ben neukte mij van achteren en had mijn pik weer vastgepakt, Susan werd door mij vakkundig gepijpt.

Plots ging de gangdeur open en liep Ellie binnen, “De leraar was ziek geworden en.. Met grote ogen en halfopen mond zag ze het schouwspel voor zich. Twee mannen als sexy vrouwen verkleed in lingerie en een knappe vrouw met pik, en haar man die van 2 kanten wordt genomen. Compleet overvallen door wat ze nu te zien kreeg. Susan haalde haar lul uit mijn mond en liep naar de verbaasde Ellie toe, ze draaide met haar kont, had haar lul vast en bleef net voor Ellie staan.

Ze bracht haar hoofd naar voren en begon haar te kussen, ze drukte zich tegen Ellie’s lichaam en drukte haar tong naar binnen. Ellie was compleet overvallen en reageerde niet direct. Susan pakte Ellie’s billen vast en trok haar nog strakker tegen zich aan. Vreemd genoeg zag ik dat Ellie terug begon te kussen, dit had ik niet verwacht. Ze begonnen hevig te tongen en toen keek Ellie mij aan, ze liet een hand tussen hen in zakken en pakte de pik van Susan vast.

Op het moment dat Ellie binnen kwam was Ben even gestopt maar begon nu het tempo weer op te pakken.


dikke penissen betrapt
Meiden geil wie wil mijn vrouw neuken


Duitse cougar speelt voor naked chef. Michael beland in een vunzig trio met zijn vriendin en schoonmoeder. Suffe Simon helpt z'n schoonmoeder uit de brand. Schoonmoeder is ontroostbaar, behalve tussen de lakens. Een witte lul voor z'n bruine schoonmoeder. Zoon neukt beste vriendin van zijn moeder. Moms Teach Sex - Stiefmoeder schiet te hulp. Vader vind het tijd om stiefdochter een slinger te geven. Koppel haalt tiener over voor een trio.

Handyman grijpt zijn kans. Mama vind het tijd dat haar stiefdochter leert om zaad uit een lul te zuigen. Betrokken Mama begeleid dochter en vriend naar een orgasme. Doen, durven of neuken. Spierbal Johnny en een klein kutje. Veronica Venoza hard geneukt in de badkuip. Gepassioneerde sex met schattige Janice! Beste manier om calorieen te verbranden is neuken! Bezeten commandant hard geneukt op het slagveld. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken.

Copyright - © This site is owned and operated by: Ik ging tegenover mijn kinderen zitten, jeetje daar zat ik, ik was gescheiden een jaar geleden van hun vader,juist omdat ik er bij toeval achter kwam dat hij het met de huwelijkse trouw niet zo nauw nam, mijn kinderen stonden volledig achter de scheiding en ik dacht juist dat het afgelopen jaar de rust terug was gekeerd in ons gezinnetje nu ik samen met hun naar een nieuw huis was verhuist, in een andere stad.

Deze avond had ik met mijn zusje afgesproken, maar onderweg naar haar toe belde zij af omreden dat zij moest overwerken waardoor wij een nieuwe afspraak maakte en ik weer huiswaards keerde. En nu werd ik totaal verrast met het feit dat mijn zoon en dochter seks met elkaar hadden. Ik kon geen goede openingzin vinden, was boos, verdrietig en verwart. Hoelang is dit al gaande vroeg ik, mijn zoon mompelde dit is de derde keer mam. Arjan is al een behoorlijk uit de kluiten gewassen jonge man met zijn lengte 1.

Anouska is van nature een heel stuk rustiger,ten overstaan van mij zelfs altijd wel een beetje preuts te noemen, een forse meid met haar 17 jaar, mollig met een lengte van 1. Zelf ben ik altijd slank gebleven bij een lengte van 1.

Mijn borsten zijn niet groot te noemen, een goede b-cup, nog wel erg stevig op mijn 42 ste, en integenstelling tot mijn dochter scheer ik al vele jaren mijn kutje twee keer per week helemaal glad. Seks had ik zelf het afgelopen jaar niet meer gehad met een man, wel begonnen mijn verlangens hier toe de afgelopen twee maanden weer toe te nemen nu ik weer in rustige vaarwater was beland na de scheiding en mij bevrijd en gelukkig voelde samen in ons nieuwe huis met mijn kinderen.

Sinds twee maanden bevredigde ik mijn seksuele gevoelens met een vibrator die ik bij een postorder bedrijf had gekocht of met mijn vingers als mijn kinderen al op hun kamer waren of sliepen, ik deed dit ook wel een paar keer op de bank in onze woonkamer, zeker in de overtuiging dat Arjan en Anouska al op hun bed lagen.

Ik vermled dit omdat dit een vervolg gaf nu ik mijn twee kinderen had betrap tijdens het seks hebben met elkaar en hierover met hun moest praten. Dit mag en kan toch niet zo zei ik, ik kan dit nooit accepteren van jullie, sorry mam kreeg ik van beide weer te horen.

Hoe is dit ontstaan wilde ik weten, Arjan reageerde erop, mam eigenlijk kon het door u zei hij, ja jij maak het nu helemaal mooi riep in verontwaardig. Ja mam echt zei hij, ik heb u enige weken met u zelf bezig gezien hier op de bank, ik raakte hier zelf ook zeer opgewonden van en heb dit met Anouska besproken, Anouska zat nog steeds te snikken en zei ja mam het is echt zo. Dat is mijn prive zei ik, daar hebben jullie geen moer mee te maken,maar echt fijn vond ik het niet dit te horen.

Mijn zoon ging verder in dit gesprek, hierna wilde Anouska dit ook eens zien omdat zij mij niet geloofde, en vier weken geleden op een zaterdag avond hebben wij samen naar u gekeken toen u op de bank hier met u zelf bezig was met een goudkleurige vibrator, hij loog zeker niet wist ik nu.

Dan nog zei ik nog steeds boos, maar mij ook betrap voelende door mijn eigen kinderen, dat is miin prive leven. Ja mam dat weet ik ook wel zei mijn zoon, maar ook Anouska raakte hier opgewonden van, en die nacht hebben wij voor het eerst seks met elkaar gehad in mijn kamer zei hij, van alles schoot door mijn hoofd.

Ik ging er altijd vanuit dat mijn dochter nog maagd was, nu na vandaag wist ik natuurlijk wel beter, en ja Arjan is 19 en die had best al wat vriendinnetje gehad daar ging ik wel vanuit dat hij al seks had gehad met die meisjes.

Ga mij aub niet vertellen dat jij ook nog je eigen zusje heeft ontmaagd was mijn reactie, ja mam snikte Anouska dat is wel gebeurt in die nacht.

Pffffff daar zat ik met mijn twee kinderen, in een enorme beladen en verwarrende sfeer, te praten over hun seks met elkaar waarin ik zelf schijnbaar de aanleiding voor ben geweest. Mijn zoon leek geen spoor van zijn opwinding te verliezen in dit gesprek, zijn lul bleef vol in erectie staan. Ik betrapte mijzelf hierop dat ik er steeds naar bleef kijken, soms maakte zijn lul zelfs kleine schokjes maar bleef keihard in de lucht staan.

Ik voelde mijn eigen opwinding opkomen, hoe kon dit in vredesnaam? Ik moest mij even beraden en in rust komen, liep zelf even vast in dit gesprek. Ga jij je maar douchen zei ik tegen Anouska, dit klonk als muziek in haar oren, want snel stond zei op en ging naar boven op weg naar de douche. Arjan keek mij nu aan, sorry mam zei hij weer en legde nu zijn handen over zijn erecte lul. Mag ik ook zo gaan douchen, straks zei ik, met jou moet ik hier toch even ernstig verder praten jongenman.

Author: Verona Begin