Clit likken turks sletje

clit likken turks sletje

..

Meiden van holland gratis tantra massage prostaat

Het duurde maar een ogenblik voor Sherazade haar keus had gemaakt. Een goddelijk schepseltje met borsten als watermeloenen, een taille dat met twee mannenhanden kon worden omvat en een weelderige bos krulletjes aan haar onderbuik.

Sherazade liep op dit meisje af en vroeg haar de spelden uit haar haren te halen. Zwijgend voldeed het meisje aan haar verzoek en lange, diepzwarte bijna blauwe krullen vielen tot op haar billen. Werkelijk een schitterend exemplaar. Vertel me eens kind, wat is je naam?. Jasmijn mevrouw, zei het meisje schuchter. Vertel me ook eens kind, en durf het niet te liegen, zei Sherazade met klem, ben je ooit door een mannenhand betast?.

Het meisje werd vuurrood en stamelde Ohhh neeee mevrouw, echt niet. Onschuldig als een baby, spotte Sherazade, en nog te kneden als een bonk klei, ik weet zeker dat jij de Sultan weet te behagen. Draai je eens voor me om, zei Sherazade en het meisje voldeed aan haar verzoek. Prachtige ronde billen kreeg zij te zien en ze kon niet anders dan constateren dat dit een pracht kind was.

Draai je maar weer om en laat me je tanden eens zien, zei Sherazade en keek in de mond van het meisje. Ook haar gebit was schitterend wit en puntgaaf. Ik weet dat dit is wat de Sultan zoekt, zei Sherazade.

Jij zal het worden, en geen ander. De rest kan gaan, zei ze tegen de overige meisjes zonder ze nog een blik waardig te gunnen. Kom Jasmijn, kleed je maar weer aan dan zullen we je familie laten roepen.

Ohhh mevrouw, dat mij eenvoudige koopman deze grote eer ten deel valt, dank u duizend maal, stamelde hij. U heeft werkelijk een prachtige, sensuele dochter meneer, zei Sherazade En weest u dankbaar en gerust, het zal haar aan niets ontbreken in haar verdere leven. Sta op meneer en kijkt u mij in de ogen, zei Sherazade. De man stond langzaam op en vanonder zijn wimpers keek hij schuchter naar Sherazade. Vertelt u mij met de hand op het hart dat dit kind ongeschonden is, zei Sherazade.

Mevrouw, ohhh mevrouw, natuurlijk, hoe zou ik beschadigde waar aan de Sultan kunnen verkopen? Vanzelfsprekend komen wij er achter als u hebt gelogen en dat kost u dan de kop, dat begrijpt u zeker wel?.

De man jammerde mevrouw, ik vertel geen leugens, Jasmijn zal beslist tot de Sultans tevredenheid zijn, ik beloof het u. Sherazade overhandigde de man een zeer aanzienlijke som geld en zei: Hier is uw beloning, neemt u het aan en dan zijn hiermede onze zaken gedaan en kunt u vertrekken. De koopman keek wellustig naar de geldbuidel, nam hem knikkend en buigend aan en verdween, zonder zijn dochter nog een blik waardig te gunnen. Ook Jasmijn had zonder emoties genoegen genomen met de verkoop en het afscheid van haar vader.

Zij wist natuurlijk helemaal niet wat er van haar verlangd werd maar ze vond het bijzonder spannend. Ze dacht op dat moment hoe gelukkig zij zichzelf mocht prijzen te mogen wonen in een echt paleis van een echte Sultan die natuurlijk vele slaven had. Nooit meer zou zij een vinger uit hoeven te steken en alleen maar in grote luxe leven. Zij werd een vrouw van een Sultan en zou in de watten gelegd worden en ze zou alles krijgen wat zij zich wenste.

Met dit romantisch denkbeeld, gaf zij zich over aan alles wat komen ging. Inmiddels in het paleis, zat, of beter gezegd lag, de Sultan met zijn zoon Omar, aan een stevig ontbijt. De Sultan had net zijn zoon ingelicht over het feit dat hij weer een nieuwe vrouw zou kopen.

Vader, zei hij, mag ik dan ook..? Nee, klonk het als een donderslag. Jij blijft daar met je handen vanaf, hoor je. Het wordt tijd dat wij ook eens een passende vrouw voor jou gaan zoeken. Omar krabde zich achter zijn oren en zei bedenkelijk: Uw wens in mijn bevel vader. Kijk niet zo bedenkelijk, zei de Sultan. Je hebt een vrouw nodig om voor het nageslacht te zorgen. Zorg dat je vanaf de eerste dag duidelijk laat zien dat jij de baas bent want die verachtelijke schepsels proberen je te manipuleren.

Als je vrouw je maar veel zonen schenkt, en goede leiding over het huishouden kan geven, dat is het belangrijkste. Haremdames doen de rest zoals je weet en je kunt net zo veel vrouwen kopen als ik.

Omar knikte en dacht terug aan zijn 12de verjaardag. Zijn vader had hem naar de harem gebracht en de dames opgedragen een man van hem te maken en vanaf die tijd wist hij blindelings de weg naar de harem te vinden, soms wel meerdere keren per dag. En deze dames verstonden alle kneepjes van het vak, dat was gebleken.

Inmiddels was hij uitgegroeid tot een lange, brede en vooral zeer knappe jongeman. Met zijn wilde zwarte haar, zijn sterke vierkante kin en sensuele lippen, wist hij elk vrouwenhart op hol te brengen. Na het ontbijt lag de Sultan zich ten rustte en Omar, begaf zich naar de harem van zijn vader om zijn tijd aangenaam door te komen. Het was er weer een gekir van jewelste en sommige vrouwen kwamen behaagziek naar hem toe gefladderd om hem te omhelzen en om hun half naakte boezems en dijen tegen hem aan te vlijen.

Wilde hij een massage misschien of wilde hij gewassen worden? Hij duwde de vrouwen lachend van zich af en riep om Fatima. Daar aangekomen zag hij haar zitten aan de rand van het zwembad, met haar voetjes in het water bungelend. Fatima, riep hij en toen ze naar hem opkeek, zag hij haar rood behuilde ogen. Hij knielde bij haar neer en nam haar lieftallige hoofdje tussen zijn sterke knuisten.

Fatima, wat is er met je aan de hand, vroeg hij haar. Och Omar, ik heb geen rust meer sinds ik weet dat de Sultan weer een nieuwe vrouw zal nemen, huilde Fatima zachtjes. Wat zal er van mij worden, ik was zijn lieveling, zijn jongste tot nu toe maar straks ben ik niets meer. Ik zal verwelken in deze gevangenis, en vroeg oud en gerimpeld worden. Luister Fatima, je zal niet verwelken hier, daar zorg ik wel voor, zei Omar. Je hebt heel veel voor me gedaan en me ingewijd in de liefde , denk je dat ik dat zo luchthartig zal vergeten?.

Fatima glimlachte naar hem. Jij zult ook binnenkort trouwen en een eigen harem stichten, dan heb je mij niet meer nodig. Maar het is lief van je dat je je om mij bekommerd. Waarom ben je naar me toegekomen vandaag? Jij hoeft niet meer ingewijd te worden stoute jongen , zei Fatima. Zeg me wat je wil, ik kan je niets weigeren dat weet je. Lieve Fatima, jij was het die mij het grootste genot hebt leren kennen en jij zal altijd een speciaal plekje bij mij hebben.

De andere vrouwen die ik ooit zal hebben, moeten zich daar maar naar schikken, anders ransel ik ze af met de zweep, zei hij gepassioneerd.

Stil toch, zei Fatima. Je begrijpt toch wel dat je vader dat nooit goed zal vinden. Ik mocht je de lessen leren maar het is verboden dat je mij blijft bezoeken als je eenmaal getrouwd zult zijn. Fatima, genoeg gepraat nu, zei Omar. Ik ga de binnenplaats afsluiten en beveel de andere vrouwen binnen te blijven zolang wij hier zijn. Omar stond op en liep naar binnen om de eunuch te zoeken.

Hij instrueerde deze de dames binnen te houden omdat hij gebaad wilde worden door Fatima alleen. Omar liep de binnenplaats weer op en sloot de grote eikenhouten deur die toegang gaf tot de binnenverblijven van de harem.

Hij liep naar Fatima toe en nam haar in zijn armen. Hij beval haar zich langzaam te ontkleden. Toen zij geheel naakt was, gooide hij haar ineens in het water en met een kreet sprong hij haar, nog gekleed, achterna.

Ohh, riep Fatima, wat ben je toch een wildebras. Omar pakte Fatima stevig vast aan haar billen en trok haar naar zich toe. Zachtjes kuste hij haar borsten en beet zachtjes in haar tepels. Fatima begon zachtjes te kreunen. Vertel me eens, zei Omar tussen de kussen door, hoe wilde mijn vader met je vrijen? Dat mag je me niet vragen, dat kan ik je toch niet vertellen!

Ja, vertel het me toch maar, anders bijt ik straks een tepel eraf, zei Omar streng. Fatima slaakte een gil en riep: Ja hou maar op wildebras, je hebt gewonnen.

Je vader hield ervan als hij geheel naakt op zijn rug op bed lag, en dat ik met mijn borsten over zijn gezicht wreef en daarna hetzelfde deed met mijn poesje. Als ik daar dan heel nat van werd, likte hij het vocht uit mijn spleetje. Maar hij heeft mij nog nooit bevredigd, hij deed het alleen voor zijn eigen plezier, zei ze klagend.

En omdat hij alleen maar van hele strakke kutjes houdt, stak hij zijn enorme stam in mijn achterste en dat doet heel zeer, huilde Fatima nu bijna. Arme Fatima, zei Omar. Hoe lang is het dan wel niet geleden dat jij zelf een orgasme hebt gehad bij mijn vader?. Dat is alleen in het prille begin geweest, zei Fatima, vlak na dat hij mij ontmaagde, alweer jaren geleden.

Hij merkte de opwinding bij Fatima en langzaam liet hij zijn handen naar beneden afzakken. Hij pakte haar benen en dwong deze om zijn heupen. Vindt je dit lekker meisje, vroeg hij.

Ja, ohhhh ja, dit is heerlijk, stamelde Fatima zuchtend. Vertel mij nu maar eens wat jij nog meer lekker vindt, zei Omar, dan zal ik jou eens dienen. Ohh, dat durf ik niet Omar, zei Fatima, je maakt me heel verlegen met deze vraag. Langzaam schoof Omar zijn vinger in en uit het vochtige kutje van Fatima en zei: Zeg het mij Fatima, zeg het mij. En Fatima hijgde ik vond het zo lekker als je vader aan mijn kutje likte, maar dat hoef jij beslist niet te doen hoor Omar.

Omar tilde haar langzaam omhoog op de rand van het zwembad en legde haar behoedzaam op haar rug neer. Heel voorzichtig opende hij met zijn vingers haar schaamlippen en kneep er zachtjes in. Fatima hijgde en kreunde en bewoog zich als een slang onder hem. Tergend langzaam liet hij zijn tong van het begin tot het eind door het kutje van Fatima glijden en zij kreunde van genot. Hij beet zachtjes in haar schaamlippen en proefde het sap dat uit haar spleetje vloeide. Heftig opgewonden nu, begon hij te likken en te likken.

Fatima durfde bibberend tegen hem te zeggen: Omar, lik aan mijn clitje. Omar deed wat ze hem vroeg en likte nu behoedzaam zoekend aan haar clit. Ohhhhh, kreunde Fatima, wil je eraan zuigen Omar? Ineens legde hij zijn lippen om het knobbeltje heen en begon er hard op te zuigen. Ohhhhhh, ahhhhhh, kreunde Fatima, wil je er zachtjes in bijten?

Omar zette zijn tanden heel voorzichtig in het knobbeltje. Hij zoog, likte en beet, zoog likte en beet en Fatima kwam ineens explosief klaar. Terwijl haar orgasme doorvloeide, drong Omar als een stormram diep in haar. Hij bonkte en stootte en steeds dieper ging hij naar binnen. Fatima gilde het uit. Zij voelde zich helemaal gevuld en voelde dat zij weer klaar ging komen. Omar voelde dat aankomen en trok zijn penis terug. Fatima gilde nu Meer, meer, oh God, geef hem me helemaal.

Omar gaf haar alleen zijn eikel en trok weer terug om haar te plagen. Toen ineens, vuurwerk, sterren, ontploffingen en sidderend kwamen zij beide klaar.

Fatima huilde van genot en nam Omar stevig in haar armen. Dank je wel Omar, ik zal dit nooit vergeten, stamelde zij. Even later, ineens groot kabaal in de harem. Sherazade was binnengekomen met het nieuwe meisje, en zij klapte luid in haar handen om de vrouwen bij zich te roepen. Omar haastte zich terug naar de mannenverblijven, hier had hij niets mee te maken vond hij. Alle vrouwen renden naar Sherazade en de nieuweling om te zien hoe ze er uit zag. Rustig aan vrouwen, zei Sherazade streng.

Dit is Jasmijn, ze is 15 lentes jong en zij is de nieuwe uitverkorene. Vanavond is ze voor de Sultan en we zullen haar gaan voorbereiden. Ze klapte twee maal in haar handen en riep de eunuch.

Maak een bad met geurige kruiden voor haar, kleed haar uit en zet haar erin. De eunuch knikte, tilde Jasmijn in zijn sterke armen en liep met haar weg om zijn taken te vervullen. Is ze mooi mevrouw? Heeft ze grote borsten zoals de Sultan graag ziet? Zeker ook een heel klein spleetje? En zo jong nog? Mag ik helpen om haar voor te bereiden?

Ophouden jullie, stelletje sletten, krijste Sherazade. Faaz, Beth, mee jullie, de rest houdt zich koest, horen jullie mij? Faaz, een beeldschone kleine Arabische vrouw en Beth een wulpse blondine, volgden Sherazade met een brede glimlach.

Sherazade wist wel wie ze uitkoos voor het voorbereiden van de kleine Jasmijn. Deze twee vrouwen waren doorgewinterde, nymfomane lesbiennes. Lesbisch werd je vanzelf wel als je hier zo lang was opgesloten. De eunuch had ondertussen Jasmijn in een schitterende badkamer gebracht, haar van haar kleding ontdaan en haar in het bad met geurige kruiden gezet. Met zijn armen over elkaar stond hij als een schildwacht in de hoek van de badkamer toen Sherazade en haar twee volgelingen binnenkwamen.

Zo, meisje, zei Sherazade, zit je lekker? Werk vooral niet tegen want dan schaad je alleen jezelf maar, en hierna verliet ze de badkamer.

Jasmijn werd nu toch wel nerveus door die vreemde opmerking. En, wie was de Sultan, hoe zag hij eruit? Wat zou hij van haar willen? Zo, zei Faaz, ga maar eens staan zodat we je goed kunnen wassen. Jasmijn stond op en Beth begon met een ruw washandje de nek en rug van Jasmijn te wassen. Faaz ondertussen begon met haar benen en buik. Met langzame halen streelden ze meer dan ze wasten. Door de kruiden ging de huid van Jasmijn helemaal gloeien en tintelen en dat was een heerlijke ervaring.

Ze wasten haar haren, haar gezicht en Faaz begon zachtjes haar borsten te bewerken met het ruwe washandje. Jeetje kind, wat heb jij een enorme borsten met lekkere knoppen, zei Faaz. Je hebt zeer zeker de grootste van ons allemaal, en dat zal niet alleen de Sultan behagen.

Zachtjes masseerde zij door en Jasmijn voelde een sensatie door haar lichaam stromen die haar volkomen onbekend was. Telkens als Faaz haar tepels beroerden, voelde zij een tinteling door haar liezen naar haar buik trekken. Faaz, die dit in de gaten had, werd steeds roder van opwinding. Zo, kom er maar uit kleintje, dan zullen wij je spleetje eens wassen.

Jasmijn klom uit bad en Beth wees haar een massagetafel waarop zij op haar rug moest gaan liggen. Benen wijd kind, zo ver als je kunt, zei Beth de wulpse blondine.

Jasmijn voelde zich eigenlijk diep beschaamd maar ook zeer opgewonden door dit alles en spreidde haar benen zo ver mogelijk uit elkaar. Beth ging voor haar staan en zocht met haar behendige vingers door de weelderige bos zwarte krulletjes naar de zachte roze, onbelaste opening.

Jasmijn raakte zo vreemd opgewonden dat ze begon te kreunen. Vindt je het lekker schatje, vroeg Beth met een vreemde hese stem. Laten we dan eens zien of je dit ook lekker vind, en ze drukte heel voorzichtig haar middelvinger bij Jasmijn naar binnen. Niet te diep, alleen maar twee vingerkootjes om haar niet te beschadigen. Niet doen hete teef, snerpte de stem van Faaz.

Als je haar beschadigd, krijg je met de zweep. Maar Beth, die inmiddels het vocht langs haar benen voelde stromen wist nog van geen ophouden. Hou je snater Faaz, ik weet precies tot hoe ver ik kan gaan, snerpte ze terug. Ohhhh, wat ben je lekker nauw kind lief, zei Beth tegen Jasmijn. Dat zal de Sultan behagen.

Jasmijn begon te hijgen en te kronkelen maar Beth trok haar vinger terug voor Jasmijn een orgasme zou krijgen. Tijd voor nog een badje, lachte Beth, een spleetbadje. Faaz reikte haar een kannetje met een tuitje aan, en Beth duwde heel voorzichtig het tuitje bij Jasmijn naar binnen. Ook maar een heel klein stukje. Aan de Sultan de eer om dit spleetje voor de eerste keer te doorboren, giechelde Beth gemeen, daarna is hij ook voor ons.

Ze kantelde het kannetje een klein beetje heerlijke warme vloeistof vloeide in Jasmijns kutje. Het maakte haar draaierig van genot. Wat het was, wist ze niet maar het kriebelde opwindend en breidde zich warm uit door haar buik. Langzaam haalde Beth het tuitje er weer uit maar het heerlijke, verlangende, tintelende gevoel bleef. Jasmijn sloot haar ogen en wenste dat deze behandeling nooit zou ophouden.

Loom deed Jasmijn wat haar gevraagd werd. Faaz drukte Jasmijn met haar kin op de tafel zodat ze helemaal doorzakte met haar kontje brutaal omhoog gestoken. Zachtjes streelde Faaz nu Jasmijns prachtige billen en trok ze toen voorzichtig uit elkaar. Ze streelde Jasmijns gaatje en heel voorzichtig stak zij een nieuw tuitje bij haar naar binnen.

Weer voelde Jasmijn de sensatie van warme, prikkelende vloeistof en ze had nu het gevoel of haar lichaam in brand stond van een vreemd verlangen. Ze wist het niet maar ze vond het bijzonder aangenaam wat er gebeurde. Faaz gebood haar weer op haar rug te gaan liggen en zij liep naar het hoofdeinde terwijl Beth nu weer bij het voeteneinde stond.

Allebei hadden ze een kruikje welriekende olie in de handen en sprenkelden haar huid helemaal onder. Daarna zetten zij de olie weg en begonnen Jasmijn tergend langzaam te masseren. Faaz begon bij haar nek en Beth bij haar tenen. Centimeter voor centimeter masseerden ze de olie in Jasmijns huid.

Heel zachtjes en met trage bewegingen. Faaz maakte veel werk van Jasmijns borsten die zij langzaam kneedde met af en toe een kneepje in de tepels.

Vier handen die tegelijkertijd Jasmijns lichaam streelden, dat was iets dat zij als een ongekende sensatie ervaarde. Terwijl Faaz nog steeds aan haar borsten werkte, opende Beth haar benen weer en begon met de olie de binnenkant van haar dijen en haar kutje te bewerken. Tergend langzaam begon Beth de olie over Jasmijns schaamlippen te masseren met haar duim en wijsvinger. Beth zou het liefst haar hele gezicht tussen Jasmijns benen gestoken hebben maar zij moest zich beheersen. Tsjonge, wat maakte dit kind haar geil.

Bijna dacht Jasmijn haar verstand te verliezen van genot maar Beth zag hoe ver het was en trok zich met zeer veel tegenzin terug. Beth zei Jasmijn zich om te keren en het ritueel begon nu met haar rug en haar billen.

Zaaaaaalig vond Jasmijn het. Beth opende haar billen en begon rondom Jasmijns gaatje de olie zacht in te masseren. Jasmijn dacht dat ze flauw zou vallen van puur genot maar de behandeling was nu ten einde. Bedwelmd van genot, durfde ze te jammeren en ze zei: Ohhh, waarom stoppen jullie nu al?

Ze sloeg Jasmijn een paar keer hard op haar billen en zei haar toen van de tafel af te komen en terwijl Jasmijn met een dronken gevoel op de grond stapte, voelde zij de hete vloeistof uit haar lichaam stromen.

Ze werd in grote, warme handdoeken gewikkeld en daarna werden haar nagels gelakt, ze werd opgemaakt en haar haren werden opgestoken. Voor ze werd aangekleed, kreeg ze eerst nog een speciaal drankje met een heerlijke sinaasappelsmaak te drinken. Wat Jasmijn niet wist was dat er een licht verdovend middel in zat. Ze liet zich helemaal gaan in alles wat er met haar gebeurde. Ze kreeg een fonkelend klein slipje met lovertjes aan en geen b.

In plaats daarvan werden er fonkelende trosjes aan haar tepels vastgeklipt. Ohhh, wat een heerlijk gevoel, Jasmijn gloeide van wellust. Onwillekeurig, immers een leek op sex gebied, likte zij haar lippen en streelde haar eigen borsten. Faaz had het in de gaten en gaf haar een klap op haar handen. Samen met Beth begon ze haar verder aan te kleden in een zeer sexy, doorzichtig roze gewaad.

Zo, ze was nu klaar voor de Sultan, en deze zat inmiddels al te popelen van ongeduld. Hij liep als een gekooid dier door zijn vertrekken. Hij wist dat zijn nieuwe haremvrouw was gearriveerd en voorbereid maar hij had haar nog niet gezien. Zou ze hem bevallen? Hij klapte in zijn handen en een slaaf kwam aangesneld.

Is ze nou nog niet klaar, breng haar onmiddellijk hier, snauwde hij en de slaaf wist natuurlijk direct wie hij bedoelde. Hij haastte zich naar de harem en klopte op de deur. Een luikje werd geopend en de slaaf gaf het sein om Jasmijn naar de Sultan te brengen. Een eneug kwam met haar aangelopen en iedereen maakte plaats om haar door te laten. Ohhhh, wat was zij mooi, ze straalde helemaal. De Sultan hoorde een klop op de deur en riep ongeduldig: En daar was ze dan, een klein wezentje in een wolk van roze sluiers.

Zij rook voortreffelijk maar hij kon nog niets van haar zien. Wel zag hij een schim van de enorme borsten door de sluiers heen. Jasmijn zag vanonder haar gesluierde gezicht een walchelijke dikke man met een grote snor voor haar staan. Kom verder en vlug wat, riep de Sultan. Het leek of zij nu instinctief aanvoelde wat haar te wachten stond.

Wat moest zij bij deze oude dikke, afzichtelijke man? Ze keek hulpeloos zoekend om zich heen maar de eneug stond in een hoek en ze wist dat deze haar niet zou beschermen. Kom eens een beetje dichterbij, riep de Sultan, ik heb lang genoeg op je moeten wachten. Aarzelend stapte Jasmijn voetje voor voetje op de Sultan af. Kom hier voor me zitten, zei de Sultan en klopte met zijn dikke hand op de vloer. Kom en kniel voor me neer zodat ik kan kijken wat er onder die sluiers zit, zei hij.

Jasmijn knielde voor de Sultan neer en ook al was ze zoeven dronken van wellust, nu voelde ze pure afkeer. Langzaam tilde de Sultan de sluier weg voor haar gezicht en hij slaakte een diepe tevreden zucht.

Je bent werkelijk een prachtexemplaar, zei hij en hij boog zich naar voren. Ohhh nee, dacht Jasmijn, hij gaat me toch niet kussen! Maar de Sultan legde zijn wanstaltige dikke lippen op haar rozenmondje en met zijn tong probeerde hij haar mondje te openen.

Hebben de vrouwen je voorbereid sletje? Hebben ze je lekker heet voor me gemaakt? Jasmijn wist zich geen raad maar de Sultan gaf zijn volgende bevel. Kom op, kleed je uit, zei hij. Moest zij zich uitkleden voor deze oude man? De Sultan zag haar aarzeling en zei nu op strenge toon: Kleed je eens uit, vlug, ik heb meer dan genoeg van vrouwen met kuren.

Jasmijn stond op en begon zich gehaast uit te kleden. Niet te vlug, zei de Sultan. Gebruik je charme en dans wat voor me terwijl je je langzaam uitkleed. Oh God waar was zij in terecht gekomen? Langzaam begon zij onhandig wat met haar heupen te wiegen en danste onbekwaam terwijl zij zich langzaam van haar doorzichtige gewaad ontdeed. Prachtig, riep de Sultan terwijl hij in zijn dikke handen klapte.

Wat is je naam? Jasmijn Sultan, stamelde zij. Je noemt me geen Sultan, maar meester, sneerde de Sultan en Jasmijn stamelde Ja meester. Ik ben inderdaad vanaf nu je meester, zei de Sultan en jou taak is het mijn bevelen blindelings op te volgen, op straffe van de zweep, begrijp je dat goed?

Ja meester, stamelde Jasmijn weer. Kom hier en help me uitkleden, zei de Sultan. Jasmijn begreep dat hier geen ontsnappen mogelijk was en liep op haar meester toe.

Toen ze weer voor hem knielde, pakte de Sultan met allebei zijn handen een borst van Jasmijn vast en kneep er hard in.

Jasmijn slaakte een kreet van pijn. Ik weet zeker, dat je dan elke dag bij me wilt komen. Vlug, kleed me uit. Jasmijn voldeed aan zijn verzoek en trok het grote shirt over het hoofd van de Sultan. Een dikke witte, blote buik kwam daaronder tevoorschijn. Zoiets wanstaltigs had zij nog nooit gezien en ze kreeg er kippevel van. Daarna trok zij de broek van de Sultan uit en daaronder droeg hij niets en was hij voor haar zoals hij geschapen was. Geschrokken keek Jasmijn naar de slappe penis van de Sultan die ongelooflijk groot was.

De Sultan trok Jasmijn nu naar zich toe en begroef zijn dikke gezicht met zijn grote gekrulde snor, tussen haar enorme borsten. Met zijn beide handen hield hij de borsten vast en drukte ze tegen zijn bolle wangen. Nooit van mijn leven heb ik zulke rijpe watermeloenen gezien, stamelde hij en hij trok de trosjes van haar tepels af en begon aan haar tepels te likken. Heerlijk, stamelde hij en plotseling ging hij achterover liggen. Trek je broekje uit en kom dan boven op mij zitten, stamelde hij geil.

Jasmijn trok haar broekje uit. Haar zware borsten hingen zwaar tegen haar aan. De Sultan keek verlekkerd naar de borsten en beval: Wrijf je borsten over mijn gezicht.

Jasmijn ging op het enorme lichaam van de Sultan zitten en wreef haar borsten over het bolle gezicht van de Sultan. Wordt je daar niet lekker geil van geile teef, vroeg de Sultan en Jasmijn knikte ja. Zou hij bedoelen dat opgewonden gevoel dat zij ervaarde daarstraks bij Beth en Faaz. Nou, dat vond zij prettiger dan wat zij nu bij de Sultan moest doen. Bijna ging zij huilen en de Sultan zag haar tranen. Zo geil dat je ervan moet huilen he snolletje, ja, de meester kan je alle genot van de wereld schenken als je goed je best doet, fluisterde hij heet.

De Sultan had nu beide borsten weer in zijn handen en kneedde ze hard en pijnlijk. Hij pakte beide tepels tussen zijn dikke vingers en begon er hard aan te trekken. Jasmijn slaakte weer een kreet van pijn maar de Sultan dacht dat het van genot was. Ineens voelde jasmijn iets hards bij haar billen maar ze durfde niet om te kijken. Zo, zei de Sultan, nu wil ik dat je met je natte kut over mijn gezicht strijkt. Jasmijn draaide zich om, met haar billen naar het gezicht van de Sultan en zag de enorme stam van de Sultan, die nu stijf recht overeind stond.

Ze hield een ogenblik haar adem in van de schrik. Ja, je kunt zeker niet wachten tot ik deze jongen bij je naar binnen schuif he? Kom met je billen naar achteren en strijk je natte kut over mijn gezicht, kreunde hij. Langzaam bewoog Jasmijn haar billen naar achteren en ineens voelde zij de dikke hete tong van de Sultan in haar spleetje. Zij wilde zich verzetten maar de Sultan pakte haar stevig aan haar heupen vast en toen voelde ze toch haar hete vocht stromen.

De tong van de Sultan gleed over haar schaamlippen waar hij hard in beet. Jasmijn voelde de pijn en bewoog haar heupen om te ontsnappen aan zijn mond.

Voor de Sultan was dat alleen een aanmoediging. Lekker he sletje, kreunde hij en hij bewoog zijn tong tussen haar schaamlippen door in haar spleetje. Ze zag de stam van de Sultan en het ongelooflijke was waar, deze bleef groeien en zwellen.

Plotseling duwde de Sultan haar billen iets van zich af en duwde een vinger diep in haar kutje. Een korte, dikke vingen die niet in staat was haar te ontmaagden. Ahhhh, kreunde zij weer diep en dat was voor de Sultan aanleiding om er nog een vingen bij te duwen. Ohhhhh, kreunde Jasmijn en ze wilde zeggen dat het te veel was maar de Sultan probeerde er nog een derde vinger in te duwen wat echter mislukte.

Zo smal, lekkere geile teef, kreunde de Sultan. Daar zullen we straks wat aan veranderen. Plotseling opende de Sultan haar billen en stak een dikke vinger in haar gaatje.

Auuuuuuu, kreunde Jasmijn toen en de Sultan lachte. Hij bewoog met zijn ene hand twee vingers in haar spleetje en met zijn andere hand een vinger in haar gaatje. Net zo lang tot Jasmijn klets nat begon te worden, toen trok hij al zijn vingers terug en likte met zijn hete dikke tong het geil uit haar kutje. Zie je die harde paal voor je schatje, stamelde de Sultan.

Neem hem in je mond. Jasmijn schrok, moest ze dat echt doen? Langzaam zakte ze voorover en probeerde de enorme eikel van de Sultan in haar mond te krijgen.

Haar tandjes schampte over de eikel heen en de Sultan uitte een scherpe vloek. Waag het niet me pijn te doen geile teef, riep hij uit en sloeg haar hard op haar billen. Jasmijn kreeg de tranen in haar ogen. Ze kon haar mondje niet verder open krijgen. Likken, beval de Sultan en Jasmijn begon huilend aan de paal te likken. Zuigen, beval de Sultan en Jasmijn opende haar mondje zo ver mogelijk en begon aan de eikel te zuigen. Warm vocht stroomde nu uit de enorme penis van de Sultan en Jasmijn vond het vies maar durfde niet te stoppen.

Ahhhhhhh, ohhhhhhhhhh, hijgde de Sultan, ga door kleintje. Jasmijn likte en zoog en probeerde haar draaiende maag in bedwang te houden. Plotseling gooide de Sultan haar van hem af en trok haar op haar rug. Nu zullen we dat geile spleetje van jou een wat oprekken schatje, kreunde hij luid. Zijn gezicht was rood en zijn dikke nek gezwollen. Toen hij bovenop Jasmijn kroop, werd alle lucht uit haar longen geperst en de Sultan probeerde met zijn stam bij haar naar binnen te dringen.

Helaas was zij te klein en hoe de Sultan ook perste, hij kreeg hem niet naar binnen. De Sultan vloekte luid en ging woedend zitten. Kom er op zitten teef, schreeuwde hij nu en Jasmijn begreep wat hij van haar verlangde.

Zij ging op zijn schoot zitten en probeerde de paal zo naar binnen te laten schuiven. Helaas, ook dit mislukte jammerlijk. De Sultan pakte haar bij haar schouders en duwde haar met volle kracht op zijn paal. Jasmijn schreeuwde het uit. De Sultan, bijna gek van ongeduld, sloeg haar in het gezicht en gooide haar opnieuw op haar rug en trok haar benen wijd uiteen terwijl hij bleef proberen zijn pik naar binnen te rammen.

Vol woede trok hij met beide handen haar schaamlippen uit elkaar en duwde zijn stormram tegen haar te kleine kutje aan. Helaas, hij kreeg zelfs zijn eikel er niet in. Godverdomme stomme slet , schreeuwde hij. Is dit wat ik gekocht heb, jij nietsnut. Je hebt de kut van een pasgeboren baby en hij gaf haar een paar klinkende oorvijgen.

Jasmijn huilde nu onbedaarlijk en durfde de Sultan niet aan te kijken. Hij klapte driftig een paar keer in zijn handen en de eneug die al die tijd in de hoek van de kamer had gestaan, kwam aan rennen. Roep Faaz, direct, riep hij luid. Met een klop op de deur kwamen enige minuten later de eneug en Faaz binnen gerend. Meester, zei Faaz de situatie overziend. Kan zij uw lusten niet bevredigen? De eneug bleef bij de deur staan met zijn armen over elkaar. Neem haar mee, dit stuk ongedierte!

Faaz werd bleek, wat was hier gebeurd? Faaz hielp Jasmijn overeind en liep met haar de kamer uit. Jij, zwart mietje , brulde hij tegen de eneug. Jij blijft hier, ik heb een smal gat nodig om mijn geil in te kunnen spuiten. De eneug trok bleek weg. Zwijgend liep hij op de Sultan af en deze gebood hem zijn broek uit te trekken. Langzaam liet de eunuch zijn kledingstuk op de grond vallen en stapte er uit. Bukken, brulde de Sultan, nog steeds geil als een wild dier.

De eneug bukte op handen en voeten en de Sultan ramde met een harde stoot zijn lul in de spleet van de arme man. Deze beet op zijn lippen om het niet uit te gillen van de pijn. De Sultan ramde en stootte zijn dikke lul steeds dieper in de spleet van de eneug, en met een langgerekte kreet spoot de Sultan zijn zaad in de smalle spleet.

Daarna schopte hij een paar keer gemeen tegen de billen van de eneug en schreeuwde tegen hem op te rotten. Verdomme wat was de Sultan boos.

Hij zou die vieze eneug laten doden zodat hij niet meer herinnerd zou worden aan deze vernederende affaire. Hij zou deze snol een keer goed neuken , al was het het laatste wat die slet zou kunnen hebben. Intussen was de harem in rep en roer. Faaz en Beth bekommerde zich over Jasmijn die snikkend in hun armen lag. Ik kon er niets aan doen, snikte zij. De meester heeft een wanstaltig ding. Sst meisje, zeg zulke dingen nooit hardop, waarschuwde Faaz haar.

Een aantal vrouwen hadden zich uit nieuwsgierigheid om hen heen gevormd. Kom, laten wij haar even neerleggen, zei Beth. Nog steeds geheel ontkleed werd Jasmijn op het kussen gelegd en Beth en Faaz onderwierpen haar aan een ondervraging. Waar ging het mis kleintje, vroeg Beth. Vertel ons maar eens wat hij van je verlangde.

Jasmijn die nodig getroost wilde worden, stamelde Hij kreeg hem er gewoon niet in, dat is alles. Ik begrijp het niet, ik vond het zo fijn toen jullie met me bezig waren en ik raakte zo vreemd opgewonden.

Hierna kwam Vincent op het idee om wat speelgoed te introduceren, een grote roze vibrator die hij voor mij kocht werd mijn favoriet en werd bijna dagelijks door me gebruikt, dit ondanks dat hij maar met moeite mijn krappe kutje in ging.

Vincent begon me ook steeds meer uit te horen over wat ik graag eens zou willen doen. Zo was hij er erg in geïnteresseerd of ik het eens met ander zou willen doen. Eerst ging dat nog over het met een andere vrouw erbij hebben van een triootje maar al snel mocht de vrouw wat hem betrof ook een andere man zijn.

En dan niet slechts een, nee meerdere zou hij ook wel spannend vinden! Hij houdt er van om me te horen praten over seks, en dan in het bijzonder over het met een ander doen en dat ik daarbij heel vaak klaar zou komen. Hij begon hier steeds vaker over en was er altijd erg enthousiast over.

Uiteindelijk bespraken we om deze fantasieën eens uit te proberen. Vincent was er van overtuigd dat het goed voor onze relatie zou zijn, het was alleen een kwestie van een geschikte man vinden om me te laten neuken. Het leek mij ook wel erg geil, een ander dan Vincent had ik nog niet gehad en dat maakt je dan toch nieuwsgierig.

Op de Filipijnen hoefde ik aan zulke dingen niet te denken en hier kon dat gewoon! Hij wist een leuke kroeg waar altijd wel leuke mannen kwamen. Het moest raar lopen als er daar niet een tussen zat die geïnteresseerd zou zijn in een mooie Aziatische schoonheid zei hij. We gingen op een dinsdagavond, die avond was het nooit zo druk wist hij. Ik droeg een korte zwarte rok, een strakke witte blouse en als schoeisel een paar zwarte naaldhakken. Iemand die heel goed op zou letten zou zelfs kunnen zien dat ik geen string of slip en beha droeg.

Ik had mijn kutje op het laatste moment nog geschoren waardoor die helemaal kaal en spiegelglad was. Door het gevoel wat dat gaf werd het nog spannender en werd ik nog geiler.

We zaten samen aan een tafeltje waar Vincent de hele kroeg kon overzien en ook de reacties die ik veroorzaakte. Ik zat dwars tegenover hem, met mijn benen over elkaar. We waren er vrij vroeg en naast het barmeisje waren er slechts een paar andere klanten, die waren echter geen van allen wat wij zochten. Naarmate de avond verder ging dronk ik een aantal Baco’s om mijn zenuwen te kalmeren. Het café begon zich te vullen met vooral vaste klanten, zowel mannen als vrouwen.

Vincent hoopte dat er bij deze bezoekers iemand zou zitten die mij wel aanstond. Ik zat zo dat iedereen die wilde kijken een groot stuk van mijn naakte dijen kon zien. Al snel waren er verschillende mannen die me veel aandacht gaven, ik voelde hierdoor mijn kutje steeds natter worden.

Het werd steeds spannender voor me, zou ik dan toch voor het eerst een andere pik te verwerken krijgen? Vincent zag al snel dat er twee mannen erg veel aandacht hadden voor mij, hij dacht dat ze misschien geschikt zouden zijn als kandidaat. Ze droegen beiden soortgelijke donkergrijze maatpakken en waren een stuk ouder dan wij, ik vermoedde iets van 45 jaar.

Ondanks dat, zagen ze er nog goed uit met hun dunne grijzende kort geknipte haar. Ze waren beiden duidelijk bezig om een zo goed mogelijk zicht op me te krijgen. Ik werd steeds wispelturiger met mijn benen, zwaaide ze steeds van en over elkaar zodat ze een beter beeld zouden krijgen. Zo onopvallend mogelijk had ik ook al een paar knoopjes van mijn bloes losgemaakt. Vincent zag mijn belangstelling natuurlijk ook voor de twee mannen, dit deed hem besluiten om naar ze toe te gaan.

Ik zag dat ze wat angstig keken, ze dachten misschien dat hij hun aandacht voor mij niet zo leuk vond en ze dat even kwam vertellen. Het tegenovergestelde was echter het geval. Vincent praatte heel even met ze en kwam daarna weer terug naar onze tafel, ik vroeg hem wat er gebeurd was maar hij gebaarde me af te wachten. Even later kwamen de mannen bij ons aan tafel met een drankje voor Vincent en mij.

Ze stelden zich meteen voor, de iets kalende grijze man was Paul en de ander was Theo. Vincent legde aan hen uit wat wij zochten en wilden. Uiteraard gingen beiden onmiddellijk akkoord en korte tijd later verlieten we de kroeg en namen een taxi naar ons huis, Vincent zat voorin, ik zat achterin tussen Paul en Theo in.

De rit naar huis duurde ongeveer 20 minuten en daarbij kon Theo het niet laten om zijn hand tussen mijn benen te laten gaan. Paul knoopte mijn bloesje helemaal open en pakte een hand van mij vast om die op zijn al stijve pik te leggen.

Dat voelde goed wat ik vast had! We kwamen bij ons huis en Vincent betaalde de chauffeur, hoewel ik vond dat hij al goed betaald was door wat hij van mijn lichaam had gezien. Eenmaal binnen gingen we meteen naar boven naar de slaapkamer, Vincent maakte het zich comfortabel in een relaxstoel in de hoek van de kamer en zei tegen Paul en Theo dat ze konden beginnen.

Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen, Paul trok mijn blouse uit en begon te zuigen aan mijn tieten waar de tepeltjes al keihard van waren. Theo was in de tussentijd neer geknield en had mijn rokje losgemaakt, die verhuisde naar mijn voeten en enkels. Voor het eerst stond ik naakt voor twee vreemde mannen en toonde hen mijn lichaam waar ik zo trots op was. Al snel ging hij met zijn gezicht naar mijn geschoren kutje en begon te zuigen aan mijn clit. Het duurde niet lang voordat dit mij wat wankel op mijn gespreide benen maakte, we verhuisde dan ook al snel naar het bed.

De spanning gierde door mijn lichaam door me zo te tonen aan twee mannen die ik nooit eerder gezien had, het wond me op, op een manier wat me bijna al klaar liet komen zonder nog maar echt aangeraakt te zijn. Ik kon mezelf niet meer, hoe kon een ooit preuts Filipijns meisje zo veranderen in een sletje die het met vreemden doet alleen voor de seks?

Theo bleef bezig met mijn kutje terwijl Paul zich uitkleedde en zijn pik aanbood aan mijn mond, het werd de eerste vreemde pik voor me en laat dat nu precies een heel lekkere lul zijn! Niet te lang maar wel heel mooi om te zien, naast dat hij lekker dik was, was hij bezet met opgezwollen aderen en had een flinke eikel.

Het was heerlijk om eens een andere pik dan die van Vincent in me te voelen. Ik vind pijpen toch heel lekker om te doen en begon hem dan ook meteen heerlijk te verwennen met mijn tong en mondje, ik probeerde om hem helemaal in me op te nemen wat me ook nog lukte, mijn mondhoeken kregen het even zwaar te verduren! Naast het zuigen op mijn clit had Theo twee vingers in mijn nu erg natte kut laten glijden en neukte me vakkundig met zijn vingers, heel snel hadden ze het gewenste effect en gingen er golven van genot van mijn eerste orgasme door me heen.

Theo bleef ondanks mijn orgasme doorgaan, hij bleef zuigen op mijn clit maar haalde zijn vingers uit mijn kutje. Een ervan, die nat van mijn geil was liet hij naar mijn kontje gaan en begon er mee tegen mijn sluitspier te duwen om die te openen.

Nu had ik nog nooit iets in mijn kontje gehad en daardoor verkrampte ik iets, dat zorgde ervoor dat de vinger wat pijn deed. Omdat ik daar een kreun bij liet ontsnappen moest ik de lul van Paul uit mijn mond laten glippen. Van deze korte pauze maakte Theo gebruik om zich ook uit te kleden. Zijn lul was flink langer dan die van Paul maar niet zo dik.

Hij leek me ook heel lekker om die in me te hebben maar of ik hem helemaal in mijn mond zou kunnen hebben betwijfelde ik. Ik ben tenslotte maar een klein Aziatisch meisje, die zijn toch wat fijner gebouwd dan de meeste Nederlandse vrouwen. Ik ontspande al snel een beetje waardoor hij zijn vinger nog wat harder tegen mijn strakke gaatje duwde, deze keer gleed hij wel door mijn sluitspier en ging hij helemaal mijn kontje in. Hij begon mijn kont te neuken met zijn vinger en gelijkertijd weer aan mijn clit te likken, het begon al snel goed te voelen om zijn vinger in mijn kont te hebben, kort daarop kwam ik alweer en nu met een orgasme als nooit tevoren.

Toen het minder begon te worden keek ik even snel naar de hoek waar Vincent zat, die vermaakte zich wel en zat het allemaal verlekkerd te bekijken. De twee mannen veranderden van positie waardoor ik de pik van Theo nu moest zuigen. Wat ik vermoedde was ook zo, hij was eigenlijk te lang en het kostte me dan ook veel moeite om hem helemaal tot zijn ballen in mijn mondje te nemen. Ondertussen had Paul zijn pik gepositioneerd voor de ingang van mijn kutje, hoewel ik dood nerveus was over het idee dat ik door een ander dan Vincent geneukt zou gaan worden verlangde ik er toch naar en duwde ik mijn kutje omhoog en naar voren om het binnen gaan van zijn pik wat te vergemakkelijken.

Ik voelde dat hij moeite moest doen om in mijn nauwe kutje te komen maar toch had ik zijn pik al snel helemaal in me. God, wat voelde dat goed om een andere pik in mijn kutje te hebben! Met de lul van Theo nog in mijn mond begon ik te kreunen en zuchten van genot als hij hem steeds weer helemaal mijn kut in liet glijden. Hij pompte steeds harder mijn kutje in terwijl ik Theo’s pik steeds dieper mijn keel in liet gaan.

Ik wist dat Paul het neuken niet lang meer vol zou houden zonder klaar te komen. Steeds harder ramde hij hem in me en ik vroeg me af wat hij zou doen met zijn zaad. Zou hij in mijn kut klaarkomen of had hij andere plannen met zijn sperma?

Hij neukte nog even stevig door, trok toen zijn paal uit me en spoot zijn zaad over mijn gladde buik en kleine tietjes. Ik schraapte met mijn vingers zijn sperma van mijn lichaam en nadat Theo zijn lul uit mijn mond terugtrok, liet ik het mijn mond in glijden om het door te slikken. Theo nam daarna met zijn lange paal plaats voor mijn kutje en liet die langzaam naar binnen glijden tot hij volledig in me zat, mijn kutje werd tot aan mijn baarmoeder helemaal door hem gevuld.

Paul was in de tussentijd teruggekeerd naar mijn hoofd en bood me zijn slappe pik aan om er weer op te gaan zuigen, het duurde niet lang voordat hij weer hard was en mijn mond tot aan mijn keel vulde. Nadat Theo mijn kut ook een tijdje geneukt had wilde hij wat anders uitproberen. Hij trok zich terug uit me, ging op zijn rug liggen en vroeg me, met mijn rug naar zijn gezicht over hem heen te komen zitten.

Ik pakte daarbij zijn lul vast en plaatste die voor mijn kutopening. Dit was echter niet zijn bedoeling, mijn strakke kontje was de eindbestemming voor zijn lange pik. Langzaam liet ik me over zijn eikel zakken tot die mijn sluitspier voorbij was. Met mijn eigen kutgeil maakte ik de rest van zijn pik glad en liet die achter de eikel aan ook naar binnen glijden. Het voelde, na een tijdje zo geneukt te hebben heerlijk en ondanks dat ik een erg strak kutje heb was dit nog strakker, je voelde de paal heerlijk door je onderlichaam glijden.

Daarbij streelde ikzelf mijn kutje en klit wat voor nog meer genot zorgde. Ineens hoorde ik Theo vragen aan Paul om mijn geile kutje te vullen met zijn alweer stijve lul. Hiervoor moest ik wat achterover leunen, Theo zijn handen voelde ik meteen op mijn tieten. Paul plaatste zijn lul tussen mijn schaamlippen en liet die langs de neukende lul van Theo mijn andere gaatje in glijden. Ik was met mijn tengere postuur tussen de twee mannen in bijna niet meer te zien.

Ze neukten me heerlijk tegelijk, en ik wist meteen dat ik dat vaker zou gaan doen als Vincent het goed vond. Ik voelde aan de opzwellende eikel van Theo dat hij klaar ging komen.
clit likken turks sletje

..